Beata_Dorobczyńska Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Jedna tylko na kanapie albo łózku a drugi czyli bullet nic innego tylko piłek szuka , ale towarzystwo :crazyeye: Dzieki temu nikt nikomu nie przeszkadza w ulubionych zajęciach. Quote
dariaopole Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Wspaniały Bullecik nic tylko marzy o domku , piłeczkach i odrobinie pieszczot. To chyba niewiele?? Quote
Tengusia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Az wierzyc sie nie chce ze taki sliczny psiak nie znalazl jeszcze domku:???: Quote
dariaopole Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 no dokładnie, takiego przystojniaka nikt nie chce ??? ludziska głupie i ślepe są. tyle Wam powiem !!:mad: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Apel do madrych i bez wady wzroku - Bullet szuka domu , na cito :) Quote
agpol Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Taki piękny, mądry, spokojny, ale radosny pies i nikt go nie chce..... Aż trudno uwierzyć:shake: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 No wlasnie , to bardzo dziwne bo to na prawde fajny pies. Quote
agpol Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Bulleciku, nawet jak na mnie czekasz, to sobie odpuść chłopie :evil_lol: , u mnie najpierw ogrodzenie musi stanąć, a to nie wcześniej niż w przyszłym roku:roll: , za długo, żebyś siedział bez kochającego pańcia:razz:, mykaj szybciutko po domek Quote
agpol Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 No i nikt do ciebie Skarbie nie zagląda.....:shake: Quote
dariaopole Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 zaglądamy zagladamy i z dziwu wyjść nie możemy że Bullecik swego pancia nie ma :shake: W przyszłym tygodniu wybieram sie do warszawy wiec jeśli przystojniak nadal bedzie bez domku to go odwiedze zeby pomiziac :) Quote
agpol Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Oj wymiziaj Daria, wymiziaj i ode mnie też mooooooocno wymiziaj:cool3: i piłeczkę ode mnie też rzucić możesz jak okazja będzie ;) Quote
doddy Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Wszystkie cioteczki bardzo skupiły się na Alterku i zapomniały o reszcie... A tu Baster potrzebuje karmy dla trzustkowców,Nana coś sie pochorowała... Tylko Bullet mocny chłop i Nicolas. Quote
dariaopole Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ohhh doddy bo jak by były mozliwości to każdemu by sie pomagało a tak wśród tych wszystkich bid trzeba wybrac najbardziej potrzebujących. Ale żeby inne rumburaki nie były stratne obok aukcji dla alterka wystawiłam także ogólna na podopiecznych fundacji ;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Daria, jestes niezastąpiona a Bullet nadal szuka domu. Quote
dariaopole Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Daria, jestes niezastąpiona a Bullet nadal szuka domu. staram sie jak moge :oops: Bulleciku w góre biegnij !!! Quote
dariaopole Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Bullet nie spadaj skarbie bo Cie nikt nie zauważy !!! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Mam wrażenie, ze i tak nikt go nie widzi a szkoda bo to fajny pies bez żadnych złych nawyków i zdrowy. Quote
agpol Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Mam wrażenie, ze i tak nikt go nie widzi a szkoda bo to fajny pies bez żadnych złych nawyków i zdrowy. I w dodatku śliczny Quote
doddy Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Z fajną głową ;) Bo głowę ma ładną... Chyba Bullet teraz jest naszym najfajnieszym psem w przybytku Fundacji. Czas więc znaleźć nowy extra dom. Quote
niufa Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 doddy napisał(a):Chyba Bullet teraz jest naszym najfajnieszym psem w przybytku Fundacji. Czas więc znaleźć nowy extra dom. Jakie "chyba". :mad: NA PEWNO. :evil_lol: A co do głowy Bulleta to jest nie tylko śliczna, ale i bardzo mądra (jak cały Bullet).:eviltong: Ja tak po cichu podejrzewam, że jeszcze nie znalazł się właściciel, który dorównywałby niuniowi inteligencją i dobrym wychowaniem. :cool3: Nie wspominając o urodzie, bo jak wiadomo u ludzi to rzecz wzgledna.:razz: Quote
agpol Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Oj chłopaku, chłopaku..... i ciągle nic:shake: Upolowałbyś sobie wreszcie jakiegoś Pańcia :cool3: Quote
agpol Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Nikt cię nie wyprowadził na poranny spacerek...:roll: Wyskakuj na pierwszą do ludzi:cool3: Quote
Recommended Posts