Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bulleciku, nawet jak na mnie czekasz, to sobie odpuść chłopie :evil_lol: , u mnie najpierw ogrodzenie musi stanąć, a to nie wcześniej niż w przyszłym roku:roll: , za długo, żebyś siedział bez kochającego pańcia:razz:, mykaj szybciutko po domek

Posted

zaglądamy zagladamy i z dziwu wyjść nie możemy że Bullecik swego pancia nie ma :shake: W przyszłym tygodniu wybieram sie do warszawy wiec jeśli przystojniak nadal bedzie bez domku to go odwiedze zeby pomiziac :)

Posted

Wszystkie cioteczki bardzo skupiły się na Alterku i zapomniały o reszcie...
A tu Baster potrzebuje karmy dla trzustkowców,Nana coś sie pochorowała...
Tylko Bullet mocny chłop i Nicolas.

Posted

ohhh doddy bo jak by były mozliwości to każdemu by sie pomagało a tak wśród tych wszystkich bid trzeba wybrac najbardziej potrzebujących. Ale żeby inne rumburaki nie były stratne obok aukcji dla alterka wystawiłam także ogólna na podopiecznych fundacji ;)

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Mam wrażenie, ze i tak nikt go nie widzi a szkoda bo to fajny pies bez żadnych złych nawyków i zdrowy.

I w dodatku śliczny

Posted

Z fajną głową ;)
Bo głowę ma ładną...

Chyba Bullet teraz jest naszym najfajnieszym psem w przybytku Fundacji. Czas więc znaleźć nowy extra dom.

Posted

doddy napisał(a):
Chyba Bullet teraz jest naszym najfajnieszym psem w przybytku Fundacji. Czas więc znaleźć nowy extra dom.

Jakie "chyba". :mad: NA PEWNO. :evil_lol:

A co do głowy Bulleta to jest nie tylko śliczna, ale i bardzo mądra (jak cały Bullet).:eviltong:

Ja tak po cichu podejrzewam, że jeszcze nie znalazł się właściciel, który dorównywałby niuniowi inteligencją i dobrym wychowaniem. :cool3: Nie wspominając o urodzie, bo jak wiadomo u ludzi to rzecz wzgledna.:razz: