Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bullet poza kopaniem dołków na metr głębokich czuje się świetnie :diabloti:
A do tego uwielbia wode...

Radość z niego tryska straszna :lol: Ciągle by biegał za piłeczkami, patyczkami itd.

W jedzeniu też nie jest wybredny.

Super pies ;)

Posted

Przyjadź niedobroto :eviltong:

A jaki masz plan na ten przyjazd ? Ty z psami do mnie, czy ja do Ciebie na makaron? Bo nie wiem, czy pichcić obiad :eviltong:

Muszę iść zacząć robić foto by doddy, by ciotki się zaczęły odzywać w naszych tematach a nie tak same sobie perorujemy :cool1:

Posted

Idz, porób , bo to nawet dobrze Tobie wychodzi.

Czy Ty myslisz , ze ja zycia nie kocham .............. ja zaczniesz pichcic to jutro nie mam szansy na napisanie posta bo lekarze strajkuja i kto mnie odratuje.
Przyjade po Ciebie i bedziemy kwasic ogórki - to z okazji tych bocianów , ktore widzisz codziennie :)

Posted

Dziś jeszcze bociana nie widziałam ;)
Ale jak tak sobie myślę, to może zjadłabym ogórka z czekoladą...

Aaaa i zapomniałam napisać, że piesek po lewo patrząc od drogi. Widocznie Bullet nie jest samobójca i na prawo nie kopie :evil_lol:

Posted

Ja kupie ogórki , o czekolade zadbaj sama :)

Wiesz co to zrób mu zdjęcia bo to madry pies jest - z lewej ma szanse i to nawet duze .

Pa, spadam do pracy a dla informacji czytelników - Doddy chce sie ze mna widziec bo nie ma kabla i nawet jak zrobi zdjecia to i tak ich nie wklei dopoki sie ze mna a właściwie z moim kablem nie zobaczy - taka jest prawda - brutalna !!! hihihihi

Posted

Ale robię to dla dobra ogółu a przede wszystkim psa :eviltong:
Pies na pierwszym miejscu :evil_lol:

A tak serio to robię to dla mrożonego makaronu :biggrina:

Posted

właśnie przed chwilą dostałam takiego maila w sprawie Bulleta :

witam mam pytanko czy bullet ma paszport bo obecnie jestem wielkiej brytani lecz za nie caly miesiac jade do polski na urlop i jesli by mial paszport i oczywiscie odbytom kwarantane to zmilom checiom bym go zabral ze sobom do wielkiej brytani czekam na odpowiec z gury dziekuje

hmmm napisałam że jak jest zainteresowany niech się skontaktuje telefonicznie, ale jakos to wygląda hmmm nie wiem sama jak ? nie chcę być niemiła więc nie napiszę :)

Posted

Ciekawe jak ma w Polsce przejsc kwarantanne , pomijam , ze do GB nie ma mozliwosci zabrania psa rasy amstaff czy bull w tej chwili.

Jezeli o mnie chodzi to ja z GÓRY dziekuje.

Daria - nie bierz tylko tego do siebie prosze Cie, to jest moj komentarz do maila Pana a nie do Ciebie .

Posted

To dziś Bullet ma szczeście do debili...
Bo zadzwoniła także jego właścicielka z uradowanym głosikiem zapytać, czy Bullet wesoły jest :roll:

Szybko jednak zakończyłyśmy rozmowę :diabloti:

Do Anglii nie pojedzie, bo zakaz. :cool1:

Posted

hahah czy Bullet wesoły ???? dobre sobie, jasne że wesoły, bo nie musi patrzeć na taka debilkę jak ona, a radość aż z niego tryska w końcu został bezpańskim psem, nic tylko się radować :razz:

Posted

No właśnie tak była z siebie dumna, że to poezja :crazyeye:

Więc jej powiedziałam, że jest tak wesoły jak każdy pies bezdomny :diabloti:

A tak serio to biedulek szuka domku i prosimy o pomoc w ogłoszeniach, bo ja nie mum jak dawać przez tydzień.

Jeśli ktoś ma możliwość ogłoszenia go w prasie lokalnej też będziemy wdzięczne. ;)

Posted

Czy sugerujesz, że powinnam zakupić śliniak?
Kiedy ja się uciapałam pomidorami?

Pani od Buleta napisała teraz do mnie sms. Chyba obawia się ze mną rozmawiać :evil_lol: A ja taka słodka blondyneczka jestem :eviltong: