dariaopole Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Na pewno ktos chce ale jeszcze o tym nie wie !!!:cool3: Quote
doddy Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Bullet poza kopaniem dołków na metr głębokich czuje się świetnie :diabloti: A do tego uwielbia wode... Radość z niego tryska straszna :lol: Ciągle by biegał za piłeczkami, patyczkami itd. W jedzeniu też nie jest wybredny. Super pies ;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Nalej mu wode do miski to przestanie kopac - przeciez on wody szuka :diabloti: Quote
doddy Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Wode w misce ma ;) A nawet w 2. Tylko on chyba chce zaaportować pieska z klatki obok :diabloti: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Po lewej czy po prawej patrzac z drogi ? Bo jak z prawej to nie polecam . Ciesze sie, ze zyjesz , moze przyjade po Ciebie dzis ale nie obiecuje bo nie wiem czy bede Cie lubic do popoludnia :eviltong: Quote
doddy Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Przyjadź niedobroto :eviltong: A jaki masz plan na ten przyjazd ? Ty z psami do mnie, czy ja do Ciebie na makaron? Bo nie wiem, czy pichcić obiad :eviltong: Muszę iść zacząć robić foto by doddy, by ciotki się zaczęły odzywać w naszych tematach a nie tak same sobie perorujemy :cool1: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Idz, porób , bo to nawet dobrze Tobie wychodzi. Czy Ty myslisz , ze ja zycia nie kocham .............. ja zaczniesz pichcic to jutro nie mam szansy na napisanie posta bo lekarze strajkuja i kto mnie odratuje. Przyjade po Ciebie i bedziemy kwasic ogórki - to z okazji tych bocianów , ktore widzisz codziennie :) Quote
doddy Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Dziś jeszcze bociana nie widziałam ;) Ale jak tak sobie myślę, to może zjadłabym ogórka z czekoladą... Aaaa i zapomniałam napisać, że piesek po lewo patrząc od drogi. Widocznie Bullet nie jest samobójca i na prawo nie kopie :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Ja kupie ogórki , o czekolade zadbaj sama :) Wiesz co to zrób mu zdjęcia bo to madry pies jest - z lewej ma szanse i to nawet duze . Pa, spadam do pracy a dla informacji czytelników - Doddy chce sie ze mna widziec bo nie ma kabla i nawet jak zrobi zdjecia to i tak ich nie wklei dopoki sie ze mna a właściwie z moim kablem nie zobaczy - taka jest prawda - brutalna !!! hihihihi Quote
dariaopole Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 ohhh doddy wstydź się tak wykorzystywać koleżanki do własnych interesów, nawet nie interesów tylko do kabla !!!:evil_lol: Quote
doddy Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Ale robię to dla dobra ogółu a przede wszystkim psa :eviltong: Pies na pierwszym miejscu :evil_lol: A tak serio to robię to dla mrożonego makaronu :biggrina: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Jezeli poniesie Cie odwaga i zdradzisz przepis na makaron z sosem bolonese to zapomnij dzis o obiedzie ! Quote
dariaopole Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 właśnie przed chwilą dostałam takiego maila w sprawie Bulleta : witam mam pytanko czy bullet ma paszport bo obecnie jestem wielkiej brytani lecz za nie caly miesiac jade do polski na urlop i jesli by mial paszport i oczywiscie odbytom kwarantane to zmilom checiom bym go zabral ze sobom do wielkiej brytani czekam na odpowiec z gury dziekuje hmmm napisałam że jak jest zainteresowany niech się skontaktuje telefonicznie, ale jakos to wygląda hmmm nie wiem sama jak ? nie chcę być niemiła więc nie napiszę :) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Ciekawe jak ma w Polsce przejsc kwarantanne , pomijam , ze do GB nie ma mozliwosci zabrania psa rasy amstaff czy bull w tej chwili. Jezeli o mnie chodzi to ja z GÓRY dziekuje. Daria - nie bierz tylko tego do siebie prosze Cie, to jest moj komentarz do maila Pana a nie do Ciebie . Quote
dariaopole Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 dokladnie, takie tez moje zdanie, nawet watpię że zadzwoni :diabloti: no ale przynajmniej ktos się zainteresowł przystojniakiem, pomijam kto ale zawsze to coś !!! Quote
doddy Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 To dziś Bullet ma szczeście do debili... Bo zadzwoniła także jego właścicielka z uradowanym głosikiem zapytać, czy Bullet wesoły jest :roll: Szybko jednak zakończyłyśmy rozmowę :diabloti: Do Anglii nie pojedzie, bo zakaz. :cool1: Quote
dariaopole Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 hahah czy Bullet wesoły ???? dobre sobie, jasne że wesoły, bo nie musi patrzeć na taka debilkę jak ona, a radość aż z niego tryska w końcu został bezpańskim psem, nic tylko się radować :razz: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Zartujesz czy piszesz powaznie ? Troche szokujaca informacja , ludzie na prawdę tacy bezczelni są i jeszcze zadowoleni z siebie ? :crazyeye: Quote
doddy Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 No właśnie tak była z siebie dumna, że to poezja :crazyeye: Więc jej powiedziałam, że jest tak wesoły jak każdy pies bezdomny :diabloti: A tak serio to biedulek szuka domku i prosimy o pomoc w ogłoszeniach, bo ja nie mum jak dawać przez tydzień. Jeśli ktoś ma możliwość ogłoszenia go w prasie lokalnej też będziemy wdzięczne. ;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Musisz mi to opowiedzieć przy makaronie , szczegolnie w momencie gdy sie uciapiesz pomidorami . Od dawna nie rozumiem ludzi a od pewnego czasu nawet nie chcę zrozumiec. Quote
doddy Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Czy sugerujesz, że powinnam zakupić śliniak? Kiedy ja się uciapałam pomidorami? Pani od Buleta napisała teraz do mnie sms. Chyba obawia się ze mną rozmawiać :evil_lol: A ja taka słodka blondyneczka jestem :eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Mam serwetki, nawet ładne . Daj jej numer do mnie , chetnie porozmawiam :diabloti: . No to moze napiszesz co napisała bo ciekawosć mnie zżera Quote
Recommended Posts