Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkiego najlepszego dla kochanego psiaka i jak najszybciej baaaaaaaardzo kochającego, własnego Pana
:Rose: :new-bday: :BIG: :tort: :laola: :cunao: :beerchug:

Posted

Dostał nową zabawkę w ramach prezentu, bo różowy jeżyk leży porozrzucany po całym podwórku... Ogłosiłam nieco Bulleta. Dałam do gazety. Czy ktoś ma może nr tel i kod jaki wysyła się na żółte strony Gazety Wyborczej by ukazało się ogłoszenie o psie do oddania?

Posted

Ty juz całkiem spsiałaś - jak sie ma urodziny to sie zaprasza gości i stawia tort ze swieczkami - ja lubie najbardziej makowy ! A poza tym nie mowi sie o urodzinach , po urodzinach .
Kompletne szalenstwo.

6-letni bullet, swiezo po urodzinach, szuka właściciela/lki ! Pilne !

Posted

Powiem Ci w tajemnicy ;) Strasznie się czepiasz Złotko... Powiedz po prostu, że masz ochotę na tort... Swoją drogą ostatnio miałaś ochotę na szarlotkę. Przeszło Ci już?

Posted

Nie , bo od trzech tygodni jeszcze jej nie kupiłam .
Licze , ze Ty sie wreszcie zmobilizujesz i mi kupisz bo o upieczeniu to nawet nie myślę.

Bullet - chciałby nastepne urodziny spedzic w nowym domu ale musi sie zaaklimatyzowac wiec domek na juz potrzebny !!!

Posted

Szarlotkę wolisz ze sklepu, czy domową? Bo mogę mamusię poprosić, by Ci upiekła :) Od 3 dni mnie nie widziała więc się stęskniła. Coś więc dla mnie może zrobić. A z tą szarlotką to tylko dlatego, że w końcu Twój koń będzie musiał mnie nosić... A mała nie jestem ;) Bullet domu szuka i to bardzo intensywnie. Biorąc pod uwagę jego pociąg do piłeczek, powinnam dać o nim ogłoszenie na owczerek.pl

Posted

nie no cioteczka doddy rzeczywiście się nie popisała :mad: : jakbym wiedziała to wypiłabym w dniu urodzin bulleta drinka za jego zdrówko i domek a tak to....no nic wypije dzisiaj....i to ze 3 skoro miał te urodziny dwa dni temu !!!

Posted

Jak pić alkohol to teraz tylko w nocy... Ewentualnie zimne piwo dla ochłody w dzień... Ale ja pozostaje przy piciu duużo wody w dzień, a wieczorami się alkoholizujemy :) W końcu kto na trzeźwo ma tyle amstaffów hi hi

Posted

nie no oczywiście że nocą teraz to by było samobójstwo, zresztą w pracy siedzę i telefony odbieram więc muszę mądrze gadać - no może względnie mądrze na tyle co potrafiem :evil_lol:

Posted

Jest fajny, usłuchany, myślący pies.
Wczoraj go uczyłam nie wypadania jak torpeda z kojca. I załapał chłopczyk :p

Nowy właściciel będzie musiał go nauczyć, że człowiek na drugim końcu smyczy nie jest po to by go ciągnąć :cool1:

Później będzie relacja foto by doddy. Ale na sporo zdjęć nie liczcie, bo najwięcej fotek zrobiliśmy Viki od smalcu w trakcie odwiedzin.

Posted

No cudowny, cudooooooowny:loveu: , a te jego superaśne, białe pończoszki na łapkach wprost powalające................
Elegancki chłopczyk:cool3: