Beata_Dorobczyńska Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Bo to tak jest , ze jak sie chce to nie mozna a jak mozna to sie nie chce. A tak na powaznie to czas najwyzszy na domek - zadnemu psu nie sluzy zbyt dlugi czas bez wlasnego pana. Quote
agpol Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Wszystkiego najlepszego dla kochanego psiaka i jak najszybciej baaaaaaaardzo kochającego, własnego Pana :Rose: :new-bday: :BIG: :tort: :laola: :cunao: :beerchug: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 A gdzie tort ? ja najbardziej lubie makowy , mocno nasączony :) Quote
doddy Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Dostał nową zabawkę w ramach prezentu, bo różowy jeżyk leży porozrzucany po całym podwórku... Ogłosiłam nieco Bulleta. Dałam do gazety. Czy ktoś ma może nr tel i kod jaki wysyła się na żółte strony Gazety Wyborczej by ukazało się ogłoszenie o psie do oddania? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ty juz całkiem spsiałaś - jak sie ma urodziny to sie zaprasza gości i stawia tort ze swieczkami - ja lubie najbardziej makowy ! A poza tym nie mowi sie o urodzinach , po urodzinach . Kompletne szalenstwo. 6-letni bullet, swiezo po urodzinach, szuka właściciela/lki ! Pilne ! Quote
doddy Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Powiem Ci w tajemnicy ;) Strasznie się czepiasz Złotko... Powiedz po prostu, że masz ochotę na tort... Swoją drogą ostatnio miałaś ochotę na szarlotkę. Przeszło Ci już? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Nie , bo od trzech tygodni jeszcze jej nie kupiłam . Licze , ze Ty sie wreszcie zmobilizujesz i mi kupisz bo o upieczeniu to nawet nie myślę. Bullet - chciałby nastepne urodziny spedzic w nowym domu ale musi sie zaaklimatyzowac wiec domek na juz potrzebny !!! Quote
doddy Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Szarlotkę wolisz ze sklepu, czy domową? Bo mogę mamusię poprosić, by Ci upiekła :) Od 3 dni mnie nie widziała więc się stęskniła. Coś więc dla mnie może zrobić. A z tą szarlotką to tylko dlatego, że w końcu Twój koń będzie musiał mnie nosić... A mała nie jestem ;) Bullet domu szuka i to bardzo intensywnie. Biorąc pod uwagę jego pociąg do piłeczek, powinnam dać o nim ogłoszenie na owczerek.pl Quote
dariaopole Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 nie no cioteczka doddy rzeczywiście się nie popisała :mad: : jakbym wiedziała to wypiłabym w dniu urodzin bulleta drinka za jego zdrówko i domek a tak to....no nic wypije dzisiaj....i to ze 3 skoro miał te urodziny dwa dni temu !!! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ten owczerek to brzmi jak pinczerek :) Zróbmy tak - ja przekonam swojego konia a Ty swoja Mamusie . Mniam, mniam, tylko duzo jabłek poprosze i kruche ciasteczko. Daria - dzis 3 drinki to zabójstwo , spójrz na termometr. Quote
doddy Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Jak pić alkohol to teraz tylko w nocy... Ewentualnie zimne piwo dla ochłody w dzień... Ale ja pozostaje przy piciu duużo wody w dzień, a wieczorami się alkoholizujemy :) W końcu kto na trzeźwo ma tyle amstaffów hi hi Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ha, to teraz juz wiem dlaczego jestem abstynentką :) dobra, bo za chwile to nikt tu nie wejdzie - juz nie offtopicuje . Quote
dariaopole Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 nie no oczywiście że nocą teraz to by było samobójstwo, zresztą w pracy siedzę i telefony odbieram więc muszę mądrze gadać - no może względnie mądrze na tyle co potrafiem :evil_lol: Quote
agpol Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Wspaniały Bullet szuka wspaniałego właściciela!!!! Może to właśnie Ty:cool3: Quote
agpol Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 A ty mój śliczny znów spadłeś daaaaaaaaleeeeeeeko, ale już biegniemy na pierwszą po domek :painting: Quote
dariaopole Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 zapraszam wszystkich na bazarek na podopiecznych fundacji : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6375591#post6375591 oraz na bazarek Altera : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6375505#post6375505 Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 To z rana ja wyprowadzę z kojca na spacerek .Bullet szuka domku, to na prawdę fajny pies. Quote
doddy Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Jest fajny, usłuchany, myślący pies. Wczoraj go uczyłam nie wypadania jak torpeda z kojca. I załapał chłopczyk :p Nowy właściciel będzie musiał go nauczyć, że człowiek na drugim końcu smyczy nie jest po to by go ciągnąć :cool1: Później będzie relacja foto by doddy. Ale na sporo zdjęć nie liczcie, bo najwięcej fotek zrobiliśmy Viki od smalcu w trakcie odwiedzin. Quote
agpol Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 No cudowny, cudooooooowny:loveu: , a te jego superaśne, białe pończoszki na łapkach wprost powalające................ Elegancki chłopczyk:cool3: Quote
Recommended Posts