ania91sc Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Właśnie dziś się zdziwiłam jak zobaczyłam Morisa w boksie Sansy - myślałam na początku, że Sansa zmieniła lokum :) Mam nadzieję, że psiaki się pogodzą szybko i nie będzie większych zgrzytów. Quote
pralinka94 Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 no w sobotę, to mam nadzieję, że nadrobimy spacer :) szkoda, że boks musi dzielić z innym psiakiem, oby nie było więcej takich spięć :roll: Quote
madzia.uje93 Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 Jutro kolejny spacerek i może zaczniemy nauke jakiś nowych komend, bo tak "siad" i "waruj" to troche mało:evil_lol: Quote
madzia.uje93 Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 Dziś Sansa była z nowym kolegą Atosem na spacerku na Borkach, jak to ona ma w zwyczaju były chwile wariacji, ale ogólnie była bardzo grzeczna. Z nauki komend nic nie wyszło, bo Sansa musiała się z czasem podzielić z innym psiakiem:roll: Tak ją rozpieściłam, że jak tylko wchodzimy do schroniska ta od razu pakuje się na kanape i zapiera jak tylko może gdy chce ją z niej zrzucić:evil_lol: Mam dosłownie kilka zdjęć:oops: Może następnym razem będą bardziej "twórcze". Pieszczoty:loveu: Pychol Wariat:evil_lol: Quote
ania91sc Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Sansa - pieszczoszek :) Przyszli właściciele chyba muszą mieć świadomość, że biorą typowo kanapowego psiaka :D Quote
choba Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Jej mina na ostatnim zdjęciu - BOSKA :D Quote
Romina_74 Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Widać po jej minkach, że jest zapatrzona w człowieka, a pieszczotki sprawiają jej prawdziwą przyjmeność :) Oby jednak telefon zadzwonił ... Trzymam kciuki! Quote
Romina_74 Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 A ... Mam jeszcze pytanko. Magda, pisałaś o koledze Sansy - Ronie (Tajfunie) ;) Czy Ron ma swój wątek? Chyba Paulina się nim opiekuje prawda? Podrzućcie linka proszę. Dziękuję :) Quote
madzia.uje93 Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='Romina_74']A ... Mam jeszcze pytanko. Magda, pisałaś o koledze Sansy - Ronie (Tajfunie) ;) Czy Ron ma swój wątek? Chyba Paulina się nim opiekuje prawda? Podrzućcie linka proszę. Dziękuję :)[/QUOTE] Niestety Ron wątku nie ma, na początku Jego opiekunem był Kamil Cz., później zmieniło się chwilowo na Pauline, ale chyba jednak Paulina na stałe dostała znowu innego, więc obecnie Ron/Tajfun jest bez opiekuna, wątku i nowych ogłoszeń... Quote
Romina_74 Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='madzia.uje93']Niestety Ron wątku nie ma, na początku Jego opiekunem był Kamil Cz., później zmieniło się chwilowo na Pauline, ale chyba jednak Paulina na stałe dostała znowu innego, więc obecnie Ron/Tajfun jest bez opiekuna, wątku i nowych ogłoszeń...[/QUOTE] Oj :( A dlaczego Kamil już nie jest jego opiekunem wiesz może? Quote
madzia.uje93 Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='Romina_74']Oj :( A dlaczego Kamil już nie jest jego opiekunem wiesz może?[/QUOTE] Bo Kamil teraz chodzi baaaardzo w kratke, więc p. Ania przydzielila Rona Paulinie, ale wychodzi na to że tylko na jedne spacer:-( Quote
Romina_74 Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='madzia.uje93']Bo Kamil teraz chodzi baaaardzo w kratke, więc p. Ania przydzielila Rona Paulinie, ale wychodzi na to że tylko na jedne spacer:-([/QUOTE] Hmmm ... To może chociażby Kamil napisał parę słów o nim, skoro go najlepiej zna, żeby mu zrobić wątek i ogłoszenia ... ? Sansa kochana, przepraszam, że tak na Twoim wątku nie o Tobie ... Quote
madzia.uje93 Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='Romina_74']Hmmm ... To może chociażby Kamil napisał parę słów o nim, skoro go najlepiej zna, żeby mu zrobić wątek i ogłoszenia ... ? Sansa kochana, przepraszam, że tak na Twoim wątku nie o Tobie ...[/QUOTE] Coś tam Kamil z Olą stworzyli podobno, jakiś opis, ale nawet chyba na picase nie wstawili... A co do wątku i ogłoszeń to chyba niestety dopiero nowy opiekun:shake: A Sansa napewno się nie obrazi, wkońcu jej wątek cały czas na górze przez to:D Quote
pralinka94 Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Tajfunem zajmuje się teraz jednak Kamil i to on oficjalnie jest dalej jego opiekunem... __ haha, coś wyszło z tych fotek, ciesze się :D Sansa to dla mnie psi ideał, oby szybko ktoś ją wypatrzył :roll: Quote
madzia.uje93 Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 Dziś spacerek bardzo udany:D Najpierw zabawy na wybiegu z Jerrym, później wyprawa w okolice Borek z Murką, Neronem i Atosem:D Trochę zmienione towarzystwo Sansy, pare razy niestety mało brakowało a oberwałoby Jej się od Atosa:mad: Za to z Neronem w pewnym momencie nawet chciały się bawić:D W schronisku była chwila pieszczot na kanapie, znowu nici ze szkolenia, ale może w sobotę będzie nam dane trochę się poszkolić:p Niestety znowu jak wsadziłam Sanse do boksu to była sprzeczka z Morisem, chłopak chyba nie wychodzi na spacery i cała energia w nim buzuje i wyładowuje ją na Sansie, ale jak odchodziłam to Panna kłapała na niego zębami a ten nie podchodził do niej, więc może Sansa ustawi sobie Morisa jak trzeba!:D Mama kilka niezbyt udanych zdjęć z zabaw na wybiegu, w sobotę może wyjdzie coś lepszego:roll: Z misikiem; oczy szaleńca:evil_lol: I piłeczka:cool1: Do soboty! Quote
ania91sc Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Na pewno Sansa potem nie daje sobie w kaszę dmuchać :) Quote
madzia.uje93 Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 Wczoraj odbył się spacerek w takim samym gronie jak czwartkowe, czyli Murka, Neron i Atos:D Odkrywaliśmy nowe ścieżki, ale siłą rzeczy pod koniec i tak trafiliśmy na Borki:D Sansa była bardzo grzeczna, przed spacerkiem poszalała na wybiegu, a po posiedziała ze mną na fotelu i muszę powiedzieć, że zajmowała więcej miejsca niż ja:evil_lol: tak się rozpychała mała franca że siedziałam na 1/3 fotela:p Dodam tylko, że jak na spacerze wylądowaliśmy na jakimś polu to Sansa non stop nos przy ziemi, albo skakała w trawie jakby miała za chwilę mysz upolować, a wierze, że byłaby do tego zdolna:D No, mam parę zdjęć z serii "Sansa na wybiegu":D Biegi: Tarzanko z górki:D Quote
madzia.uje93 Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 Zawsze czujna:D I uśmiech do aparatu:) Quote
ania91sc Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Jeszcze nie dodałaś jak usypiała podczas przerw :D :D :D Quote
madzia.uje93 Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [quote name='ania91sc']Jeszcze nie dodałaś jak usypiała podczas przerw :D :D :D[/QUOTE] Racja, Mała miała dużo wrażej wczoraj chyba, więc jak tylko przysiedliśmy to położyła się za mną i przysypiała, ale jak tylko wstaliśmy znowu miała energię do biegania i zabaw:D Quote
MagdaB Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='madzia.uje93']Racja, Mała miała dużo wrażej wczoraj chyba, więc jak tylko przysiedliśmy to położyła się za mną i przysypiała, ale jak tylko wstaliśmy znowu miała energię do biegania i zabaw:D[/QUOTE] Mała wariatka :) Quote
pralinka94 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Ona jest urocza pod każdym względem :D dobrze, że nie spadła z tej górki... :eviltong: Quote
madzia.uje93 Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 Dziś Sansula miała zdecydowanie gorszy dzień... Najpierw zaraz po wyjściu z boksu na wybiegu wgl nie chciała biegać za piłeczką, tylko skakała po mnie domagając się pieszczot i uwagi. Później w trakcie spaceru z Neronem i Atosem zaczęła kuleć na przednią łapkę i zrobiła się taka smutna, więc drugą połowę spacerku praktycznie przesiedziałyśmy na kanapie, gdzie Sansie było baaaaardzo dobrze i wręcz przysypiała:D Później jeszcze na chwilę byłyśmy na wybiegu i przez chwilę z łapką było lepiej bo Sansa biegała i skakała ale przy powrocie do boksu znowu zaczęła kuleć:-( Korzystając z okazji, że Sansa była dziś mniej ruchliwa udało mi się ją trochę wyczesać:D Niestety nie zdążyłam Małej zważyć, ale chyba jej się przytyło:p Pare zdjęć z dziś:) Jeszcze radosna:loveu: Też uważacie, że Jej się przytyło?:cool3: Uśmiech:) A pod koniec już taka smutna i zdegustowana była... Quote
Recommended Posts