madzia.uje93 Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 choba napisał(a):Sansa wysłana do Naszego Miasta :) Bardzo Ci dziękuję Beata:loveu: Quote
pralinka94 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 powodzenia Sansa, może w końcu ktoś zadzwoni :roll: no i w czwartek spacerujemy razem :p Quote
pralinka94 Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 No i pospacerowałyśmy razem :p mam nadzieję, że w sobotę pospacerujemy już też z opiekunką! :eviltong: Na początku chciałam poznać Sanse z Fifi, wprowadziłam Fifi na wybieg na smyczy i wypuściłam Sanse... niestety Fifi jest zdecydowanie za duża dla Sansy i pomimo, że chciała się bawić, to Sansa się jej bała i pokazywała ząbki... ale co jej się dziwić, Fifi dla Sansy jest olbrzymem :lol: tak więc same poszłyśmy na spacerek po parku, później była chwila pieszczot na kanapie i powrót do boksu... byle do soboty:roll: Quote
ania91sc Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Właśnie!!! Mamy nadzieję, że opiekunka do soboty już wróci :D :D :D Dzisiaj Sansa chciała koniecznie zapoznać się z Centusiem ale on nawet nie zwrócił większej uwagi na Nią :roll: Quote
madzia.uje93 Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 Trochę spóźniona relacja z sobotniego spacerku, który odbył się w nieco powiększonym gronie. A mianowicie Sansa była na Borkach wraz z Fifi, Centkiem i Murką. Z żadnym z psiaków nie było nieprzyjemnych sytuacji, a pod koniec Sansa nawet chciała się bawić z Fifi, ale ta jest zdecydowanie dla niej za duża:D Później była chwila zabaw na wybiegu, trochę czesania i powrót do boksu:-( Sansa znowu jest sama w boksie więc dostała na pocieszenie piłeczkę i misia. Na Borkach Ania zrobiła pare zdjęć Sansie za co jak zawsze jesteśmy baaardzo wdzięczne:loveu: Piękna moja:loveu: Quote
madzia.uje93 Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 Kasiu jakbym mogła Cię prosić o zmiane zdjęcia na stronie na to pierwsze:) Quote
choba Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Sansa jest naprawdę śliczna - nie wiem, co ona robi jeszcze w schronisku... Quote
ania91sc Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Też się nad tym zastanawiam... Sansa Fifi się bała ale w końcu swój strach przełamała i z nią pohasała :D Quote
pralinka94 Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 świetne wyszły te zdjęcia :D tutaj wygląda naprawdę na zadowoloną :) Quote
madzia.uje93 Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 [quote name='maciaszek']Zdjęcie zmienione :).[/QUOTE] Bardzo dziękujemy:D Quote
madzia.uje93 Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 [quote name='ania91sc'] Sansa Fifi się bała ale w końcu swój strach przełamała i z nią pohasała :D[/QUOTE] Haha tak właśnie było:D Quote
madzia.uje93 Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 Odnowione i wyróżnione ogłoszenie Sansy. Trzymajcie kicuki, żeby chociaż był jakiś odzew... http://tablica.pl/oferta/sansa-piekna-wierna-sredniej-wielkosci-sunia-ID3cTSh.html#53b7c88ca5 Quote
MagdaB Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Madziu, jest pytanie w sprawie Sansy na wątku katowickim. Zobacz :) Quote
madzia.uje93 Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 [quote name='MagdaB']Madziu, jest pytanie w sprawie Sansy na wątku katowickim. Zobacz :)[/QUOTE] Dzięki za cynk, już odpowiedziałam;) Quote
madzia.uje93 Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 Dziś odbył się kolejny spacerek w towarzystkie najpierw Centka i Rona(byłego Tajfuna), a później w towarzystwie Murki i Rona:D Sansa była bardzo grzeczna, ładnie dogadała się z nowym kolegą Ronem, za to Murce bardzo nie podobało się gdy Sansa biegała jak głupia koło niej z patykiem:evil_lol: Jak tylko siadałyśmy na ławce w parku albo w schronisku, Sansa od razu była na kolanach. Niestety dziś zabawy na wybiegu nie było:-( Ale były za to pieszczotki w boksie:D Zdjęć niestety też nie ma:oops: Muszę chyba zacząć szkolić Sanse żeby nie skakała tak po ludziach, bo jak wychodzi z boksu to skacze jak oszalała i później na spacerze też jej się zdarza bardzo często...smyczy na szczęście już jak nie gryzie:) Niestety nie będzie mnie w sobote, mam nadzieje, że Sansa wyjdzie mimo to:roll: Quote
ania91sc Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Sansa miała dziś pełne łapki roboty :) Psie towarzystwo i tyle rąk "prowadzących" :D Widać, że jej to grało :) Zdecydowanie najbardziej lubi towarzystwo ludzi :) Quote
madzia.uje93 Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 Ojj ona kocha najbardziej właśnie ludzi i to że oni kochają ją:D Cudowna z niej sunia:loveu: Quote
ania91sc Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='madzia.uje93']Ojj ona kocha najbardziej właśnie ludzi i to że oni kochają ją:D Cudowna z niej sunia:loveu:[/QUOTE] Potwierdzam!!! Kochany psiak :) Quote
choba Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Sansa jest naprawdę świetną sunią :) O spacerku może coś napisze Klaudia. Ja tylko wspomnę, że jej zabawa z Centusiem była urocza :) I dorzucę kilka fotek ;) [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-g8xqNk6OgoI/Uj2iWvYPs-I/AAAAAAAANTA/MJnGfy32fBo/s640/P1080438.JPG[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-Lswrg01XJ-I/Uj2iXFznYGI/AAAAAAAANS8/2bZBLeeB3tY/s640/P1080441.JPG[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-08yiP6CSx2w/Uj2iXexSptI/AAAAAAAANTI/ewrjJfTte1o/s640/P1080448.JPG[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-Xp7lgtWeKGM/Uj2iXiEbFjI/AAAAAAAANTQ/TGnQTMeicv4/s640/P1080451.JPG[/IMG] A tu wygląda jak taki mały diablik :evil_lol: Ale w rzeczywistości to aniołek :) [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-Uom-i87ijro/Uj2iYP4sdPI/AAAAAAAANTU/9iq5quAzW2U/s640/P1080452.JPG[/IMG] Quote
pela112 Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Taa, trochę późno piszę, ale lepiej późno niż wcale ;) A więc na spacerek Sansa ucieszyła się bardzo, choć była trochę zdziwiona, że widzi mnie zamiast Magdy. Na spacerek poszła w towarzystwie Centka, Dafiego i Jady. Przez chwilę nawet szła przy nodze, ale później dałam jej więcej luzu. W schronisku trochę pobawiła się z Centusiem, a raczej wymęczyła go :evil_lol: Dziwię się co ona jeszcze robi w schronisku... Na koniec zachciało jej się przeciągać :) Sam powrót do boksu sprawił trochę trudności (głównie z powodu Morisa i jego obroży), ale nie było najgorzej. Zdjęć niestety nie mam, ale Beata mnie poratowała, hehe Quote
madzia.uje93 Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 Baardzo bardzo dziękuję Ci Klaudia za spacerek z Sansą:loveu: I Tobie Beata za zdjęcia:loveu: Sansa była w naprawde dobrych rękach:D Quote
madzia.uje93 Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 Dziś Sansa praktycznie większość spacerku spędziła tylko ze mną:loveu: Byłyśmy na spacerku, posiedziałyśmy na ławeczce, dwa razy byłyśmy na wybiegu:D Najlepsze są te momenty kiedy Sansie krótko mówiąć odwala na spacerze i zaczyna biegać, brać do pyska co popadnie, plątać się pod nogami, itp.:evil_lol: Wspomne też, że Sansa ma nowego współlokatora...Trochę nie jestem z tego faktu zadowolona, dzieli boks z Morisem, psiak jest baaaardzo aktywny, wszędzie go pełno i chyba działa Sansie trochę na nerwy...Dziś jak ją oddawałam to zdażyły się zacząć gryźć zaraz po wsadzeniu Sansy do boksu, ale wystarczyło, że głośno krzyknełam i oba przestały. Nie mam zdjęć, ale może w sobotę jakieś zrobie:roll: Szkoda tylko, że żadnego telefonu o Sanse nie było:-( Quote
Recommended Posts