Jump to content
Dogomania

Mini zlocik dogomaniaków 15-18.08 w Sulejowie "Tylko dla biedoty"

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='omry']A ja? A ja to już nie? :shake: :evil_lol:

Wiedziałam, że tak będzie z tymi wpłatami, zawsze ktoś taki się znajdzie :razz:[/QUOTE]

Kaaarwa wiedziałam że o kimś zapomniałam :diabloti: O NARKOMANCE

Posted

O widze że zwolniły sie dwa miejsca. Moja koleżanka zastanawia sie czy aby nie pojechać. Ale to jeszcze nic pewnego. Ma mi dać do jutra odpowiedź czy jedzie czy nie. Z tym że ona jeśliby jechała to bez psa. Wiec dobrze policzyłam, że płaciłaby wtedy 90 zł?

Posted

Dobra rozmawiałam już z koleżanką. I jest zdecydowana pojechać :). Może nawet dziś zrobić przelew. Więc jakby co można ją wpisać na listę. Ona nie ma konta na dogomani, więc można wpisać po prostu Ula.

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Dwa na weekend były, jedno na tydzień.
Teraz już jedno na weekend i jedno na tydzień. Tak to rozumiem :D[/QUOTE]

zgadza się
dostałam wpłate od Kaśki i od zootechniczki - pierwszy post zaktualizuje jak wróce do domu :)

Posted

[quote name='zootechniczka']Dobra rozmawiałam już z koleżanką. I jest zdecydowana pojechać :). Może nawet dziś zrobić przelew. Więc jakby co można ją wpisać na listę. Ona nie ma konta na dogomani, więc można wpisać po prostu Ula.[/QUOTE]

Już nawet dostałam wpłatę ;)

Posted

To świetnie że już doszło :). Przekaże koleżance. A przy okazji mam pytanie. Od której tam zaczyna się doba w ośrodku, tzn. o której powinniśmy mniej więcej być tam na miejscu? Bo idę właśnie jutro kupić bilet na pociąg i zastanawiam się na którą godzinę kupić. Jakbyśmy były tam na 16 tak plus minus, to chyba byłoby dobrze?

Posted

[quote name='zootechniczka']To świetnie że już doszło :). Przekaże koleżance. A przy okazji mam pytanie. Od której tam zaczyna się doba w ośrodku, tzn. o której powinniśmy mniej więcej być tam na miejscu? Bo idę właśnie jutro kupić bilet na pociąg i zastanawiam się na którą godzinę kupić. Jakbyśmy były tam na 16 tak plus minus, to chyba byłoby dobrze?[/QUOTE]

16 jest spoko ;)

Posted

[B]BTW przypomnę tylko, że 15.08 jest jakieś tam święto więc biedra i inne przybytki dla ubogich (my biedni nie chodzimy do innych!) będą zamknięte więc radzę się zaopatrzyć w coś do amku amku na wieczór oraz napoje dzień wcześniej![/B]

Mój nr telefonu będę wysyłać w pw wszystkim w przyszłym tygodniu ;)[h=5][/h]

Posted

[quote name='Okamia'][B]BTW przypomnę tylko, że 15.08 jest jakieś tam święto więc biedra i inne przybytki dla ubogich (my biedni nie chodzimy do innych!) będą zamknięte więc radzę się zaopatrzyć w coś do amku amku na wieczór oraz napoje dzień wcześniej![/B]

Mój nr telefonu będę wysyłać w pw wszystkim w przyszłym tygodniu ;)[/QUOTE]

I niech każdy odesle PW ze swoim nr telefonu, zeby w razie czego miec kontakt i się dodzwonić.

No i przypominam, że na terenie ośrodka prowadzimy psy na smyczach. BEZWZGLĘDNIE. Wszystkie, nie wazne jak są dobrze wychowane, ułożone i jak bardzo kochaja swiat.

Nie wiem gdzie bedziemy rozlokowani, jak bedzie wygladała okolica, wiec uprzejmie proszę się zaopatrzyć w linke.

Prosiłabym o uszanowanie przede wszystkim prośby właścicielki ośrodka. Nie dość, że znalazłą dla nas termin, nie robi problemu z takiej ilości psów, to prosi TYLKO o prowadzenie psów na smyczach. Ja póki co tez proszę, potem bede mniej miła :diabloti:

Posted

[quote name='asiak_kasia']
Prosiłabym o uszanowanie przede wszystkim prośby właścicielki ośrodka. Nie dość, że znalazłą dla nas termin, nie robi problemu z takiej ilości psów, to prosi TYLKO o prowadzenie psów na smyczach. Ja póki co tez proszę, [B]potem bede mniej miła[/B] :diabloti:[/QUOTE]

A czy ty w ogóle jesteś miła? :eviltong::evil_lol:

Posted

Mi to akórat bez różnicy. Bo moja krwiożercza bestia i tak by chodziła na smyczy ;). A do zestawu mamy jeszcze metalowy kaganiec (a nawet 3) i łańcuszek zaciskowy oraz 10 m linkę. Brakuje tylko kolczatki. Ale nad tym jeszcze myślimy. A tak w ogóle skoro brakowało 2 osób to mamy w końcu 2 czy 3 domki?

Posted

Pogadałam, poprosiłam i udało się zarezerwować miejsc 12. Serio, włascicielkę osrodka powinni chyba święta zrobić :evil_lol:
Czyli jeden domek dla 3 osób (tych co zostaje na tydzien)
jeden domek 4 osobowy
jeden domek 5 osobowy

Także na chwilę obecną nam nie brakuje juz nikogo. Jedziemy w takim gronie, jakie się zapisało i zapłaciło. Reszta niech żałuje i płacze w poduszkę. Osobom, które się nie odezwały w kwestii zlotu POMIMO tego, że się zadeklarowały, serdecznie kij w oko.

Posted

[quote name='asiak_kasia']
Także na chwilę obecną nam nie brakuje juz nikogo. Jedziemy w takim gronie, jakie się zapisało i zapłaciło. Reszta niech żałuje i płacze w poduszkę. Osobom, które się nie odezwały w kwestii zlotu POMIMO tego, że się zadeklarowały, serdecznie kij w oko.[/QUOTE]

:loveu:

Będzie wspaniale :evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']ale wiesz jak będzie wesoło z Jupim, Brumą, Kają i Lucasem? matko bosko, zwariuję... :evil_lol:[/QUOTE]

Wiem :diabloti: Z nami wkoło jest wesoło :D