dog193 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Niech ktoś lepiej jedzie na tydzień, bo poszczuję foksem :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='omry']A ja? A ja to już nie? :shake: :evil_lol: Wiedziałam, że tak będzie z tymi wpłatami, zawsze ktoś taki się znajdzie :razz:[/QUOTE] Kaaarwa wiedziałam że o kimś zapomniałam :diabloti: O NARKOMANCE Quote
zootechniczka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 O widze że zwolniły sie dwa miejsca. Moja koleżanka zastanawia sie czy aby nie pojechać. Ale to jeszcze nic pewnego. Ma mi dać do jutra odpowiedź czy jedzie czy nie. Z tym że ona jeśliby jechała to bez psa. Wiec dobrze policzyłam, że płaciłaby wtedy 90 zł? Quote
zootechniczka Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Dobra rozmawiałam już z koleżanką. I jest zdecydowana pojechać :). Może nawet dziś zrobić przelew. Więc jakby co można ją wpisać na listę. Ona nie ma konta na dogomani, więc można wpisać po prostu Ula. Quote
dog193 Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 A miejsc nie ma trzech wolnych? No, teraz już dwa, ale nie czaję tytułu :D Quote
FredziaFredzia Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Dwa na weekend były, jedno na tydzień. Teraz już jedno na weekend i jedno na tydzień. Tak to rozumiem :D Quote
Okamia Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [quote name='FredziaFredzia']Dwa na weekend były, jedno na tydzień. Teraz już jedno na weekend i jedno na tydzień. Tak to rozumiem :D[/QUOTE] zgadza się dostałam wpłate od Kaśki i od zootechniczki - pierwszy post zaktualizuje jak wróce do domu :) Quote
Okamia Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Potrzebujemy kogoś na tydzień!!!! Ktoś chętny??? Quote
jonQuilla Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='FredziaFredzia']Te miejsca jak nic czekają na Żonkilę i Rinusiową, jak nic![/QUOTE] ohhh...wzruchnę się zaraz ;) Quote
Okamia Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='zootechniczka']Dobra rozmawiałam już z koleżanką. I jest zdecydowana pojechać :). Może nawet dziś zrobić przelew. Więc jakby co można ją wpisać na listę. Ona nie ma konta na dogomani, więc można wpisać po prostu Ula.[/QUOTE] Już nawet dostałam wpłatę ;) Quote
zootechniczka Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 To świetnie że już doszło :). Przekaże koleżance. A przy okazji mam pytanie. Od której tam zaczyna się doba w ośrodku, tzn. o której powinniśmy mniej więcej być tam na miejscu? Bo idę właśnie jutro kupić bilet na pociąg i zastanawiam się na którą godzinę kupić. Jakbyśmy były tam na 16 tak plus minus, to chyba byłoby dobrze? Quote
Okamia Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='zootechniczka']To świetnie że już doszło :). Przekaże koleżance. A przy okazji mam pytanie. Od której tam zaczyna się doba w ośrodku, tzn. o której powinniśmy mniej więcej być tam na miejscu? Bo idę właśnie jutro kupić bilet na pociąg i zastanawiam się na którą godzinę kupić. Jakbyśmy były tam na 16 tak plus minus, to chyba byłoby dobrze?[/QUOTE] 16 jest spoko ;) Quote
Okamia Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [B]BTW przypomnę tylko, że 15.08 jest jakieś tam święto więc biedra i inne przybytki dla ubogich (my biedni nie chodzimy do innych!) będą zamknięte więc radzę się zaopatrzyć w coś do amku amku na wieczór oraz napoje dzień wcześniej![/B] Mój nr telefonu będę wysyłać w pw wszystkim w przyszłym tygodniu ;)[h=5][/h] Quote
asiak_kasia Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='Okamia'][B]BTW przypomnę tylko, że 15.08 jest jakieś tam święto więc biedra i inne przybytki dla ubogich (my biedni nie chodzimy do innych!) będą zamknięte więc radzę się zaopatrzyć w coś do amku amku na wieczór oraz napoje dzień wcześniej![/B] Mój nr telefonu będę wysyłać w pw wszystkim w przyszłym tygodniu ;)[/QUOTE] I niech każdy odesle PW ze swoim nr telefonu, zeby w razie czego miec kontakt i się dodzwonić. No i przypominam, że na terenie ośrodka prowadzimy psy na smyczach. BEZWZGLĘDNIE. Wszystkie, nie wazne jak są dobrze wychowane, ułożone i jak bardzo kochaja swiat. Nie wiem gdzie bedziemy rozlokowani, jak bedzie wygladała okolica, wiec uprzejmie proszę się zaopatrzyć w linke. Prosiłabym o uszanowanie przede wszystkim prośby właścicielki ośrodka. Nie dość, że znalazłą dla nas termin, nie robi problemu z takiej ilości psów, to prosi TYLKO o prowadzenie psów na smyczach. Ja póki co tez proszę, potem bede mniej miła :diabloti: Quote
Okamia Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='asiak_kasia'] Prosiłabym o uszanowanie przede wszystkim prośby właścicielki ośrodka. Nie dość, że znalazłą dla nas termin, nie robi problemu z takiej ilości psów, to prosi TYLKO o prowadzenie psów na smyczach. Ja póki co tez proszę, [B]potem bede mniej miła[/B] :diabloti:[/QUOTE] A czy ty w ogóle jesteś miła? :eviltong::evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='Okamia']A czy ty w ogóle jesteś miła? :eviltong::evil_lol:[/QUOTE] bywam...czasami...rzadko, no powiedzmy ze zdarza mi się :eviltong: Quote
dog193 Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Ojej, nie wiedziałam z tymi smyczami :) Zazwyczaj nie trzeba było mieć psa na smyczy. No ale nic, dostosujemy się :) Quote
zootechniczka Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Mi to akórat bez różnicy. Bo moja krwiożercza bestia i tak by chodziła na smyczy ;). A do zestawu mamy jeszcze metalowy kaganiec (a nawet 3) i łańcuszek zaciskowy oraz 10 m linkę. Brakuje tylko kolczatki. Ale nad tym jeszcze myślimy. A tak w ogóle skoro brakowało 2 osób to mamy w końcu 2 czy 3 domki? Quote
asiak_kasia Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Pogadałam, poprosiłam i udało się zarezerwować miejsc 12. Serio, włascicielkę osrodka powinni chyba święta zrobić :evil_lol: Czyli jeden domek dla 3 osób (tych co zostaje na tydzien) jeden domek 4 osobowy jeden domek 5 osobowy Także na chwilę obecną nam nie brakuje juz nikogo. Jedziemy w takim gronie, jakie się zapisało i zapłaciło. Reszta niech żałuje i płacze w poduszkę. Osobom, które się nie odezwały w kwestii zlotu POMIMO tego, że się zadeklarowały, serdecznie kij w oko. Quote
Okamia Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='asiak_kasia'] Także na chwilę obecną nam nie brakuje juz nikogo. Jedziemy w takim gronie, jakie się zapisało i zapłaciło. Reszta niech żałuje i płacze w poduszkę. Osobom, które się nie odezwały w kwestii zlotu POMIMO tego, że się zadeklarowały, serdecznie kij w oko.[/QUOTE] :loveu: Będzie wspaniale :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='zootechniczka']Mi to [B][COLOR=#ff0000]akórat[/COLOR][/B] bez różnicy. ...[/QUOTE] :diabloti: Fajnie będzie, już niedługo! Quote
Unbelievable Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='dog193']No i super :multi: Cieszkam się :lol:[/QUOTE] ale wiesz jak będzie wesoło z Jupim, Brumą, Kają i Lucasem? matko bosko, zwariuję... :evil_lol: Quote
dog193 Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='Unbelievable']ale wiesz jak będzie wesoło z Jupim, Brumą, Kają i Lucasem? matko bosko, zwariuję... :evil_lol:[/QUOTE] Wiem :diabloti: Z nami wkoło jest wesoło :D Quote
Recommended Posts