Jump to content
Dogomania

Mini zlocik dogomaniaków 15-18.08 w Sulejowie "Tylko dla biedoty"

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asiak_kasia']bierz kompa Fredzia. JA biore lodówkę, ae ona nie ma tych wkładów chłodzących, wiec bedziemy wieżi lód, dużo lodu, o ile się nie roztopi :eviltong:[/QUOTE]

A ja chyba nie biorę aparatu :lol: bo mi się nie chce :diabloti:

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Spoko aparat się do samochodu zmieści, bierz![/QUOTE]

że się zmieści to pewne ale nie chce mi się go nosić ani wolę nie ryzykować ;)

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Pogoda na wyjazd to ogólnie w dzień 23 - 26 stopni, w nocy 9 - 14.

To kto bierze aparat? :)[/QUOTE]

Amber :evil_lol: i będzie robić zdjęcia aby nas potem szantażować :eviltong:

Posted (edited)

[quote name='FredziaFredzia']Dobra to kolejne pytanie. Czajnik ktoś bierze? Czy tam są?[/QUOTE]

Ja mogę wziąć o ile działa i zmieści się do auta :P

Ja przypominam o zrobieniu zakupów spożywczych w środę - biedra jest do 22 otwarta ;) W piątek będziemy już kupować na bierząco ale żeby sobie kupić wałówkę i inne na czwartkowy wieczór :cool3: Nie zapomnijcie też sztućcy, kubka itp

Edited by Okamia
Posted

Kochani, jako, że dostepu do kuchni tekij z prawdziwego zdarzenia miec nie bedziemy, wiec proszę pamiętać o tym żeby zabrać jakiś kubek, sztućce, talerzyk/miskę itd.

Mam tez taka propozycję, żeby każdy zabrać sobie prowiant na czwartek, natomiast później byśmy mogli robić zakupy na zasadzie zrzuty ogólnej i kupna wspolnie wszelakich dóbr.

No i może komuś coś jeszcze do głowy przychodzi to się dzielić ;)

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Jak dog bierze to chyba już nie trzeba :)[/QUOTE]

jeden nam starczy xD
Chociaż nie wiem czy rano nie będzie za bardzo oblegany :evil_lol:

Posted

Ja jak pisałam biorę grilla, ale małego - ten wielki jednak mi się średnio zmieści... Wiec jakby ktoś jeszcze jakiegoś wziął to śmiało ;)

Posted

A ja jednak będę z wami przez sobotę i niedzielę też, bo nam seminarium odwołali ;) Szkoda, bo liczyłam na kilka wskazówek, ale nie ma tego złego... ;)

Posted

[quote name='dog193']A ja jednak będę z wami przez sobotę i niedzielę też, bo nam seminarium odwołali ;) Szkoda, bo liczyłam na kilka wskazówek, ale nie ma tego złego... ;)[/QUOTE]

po postu wiedzieli ze z nami się nie konkuruje :evil_lol: