Amber Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 To trzeba się najpierw dowiedzieć jaki jest czas dojazdu karetek do ośrodka. Ocenić ryzyko. Oczywiście im dłużej jedzie tym większa adrenalina i fun :loveu: Quote
asiak_kasia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Amber napisał(a):To trzeba się najpierw dowiedzieć jaki jest czas dojazdu karetek do ośrodka. Ocenić ryzyko. Oczywiście im dłużej jedzie tym większa adrenalina i fun :loveu: jaka karetka, służba zdrowia nie ma kasiory, wcale nie dojedzie :diabloti: potem bedzie można się bawić w szybkich i wściekłych w drodze do spzitala:eviltong: Quote
Amber Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Amber bierzesz porosty? Tylko w celach naukowych pod ścisłą kontrolą :loveu: Quote
Okamia Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Amber napisał(a):Tylko w celach naukowych pod ścisłą kontrolą :loveu: Jej chodziło czy na zlot bierzesz :roll::diabloti: Quote
Amber Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 A po co mam brać swoje? Własne se nazbierajcie. Od moich WARA! :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Amber napisał(a):A po co mam brać swoje? Własne se nazbierajcie. Od moich WARA! :evil_lol: Pójdziesz do lasu i nam nazbierasz jako szpecjaliszta :evil_lol: Quote
Amber Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Sami se nazbieracie, a ja się będę śmiać jak wybierzecie złe... Czasem efekt przerasta oczekiwania :loveu: Quote
Luzia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Okamia napisał(a):Ja wolę wino, szkocką, brandy, whiskey i inne oprócz tych dwóch xD Kocham Cię :loveu: No dobra, tylko to wino bym wywaliła :eviltong: EDIT: I burbona dopisała :loveu: Quote
Okamia Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Luzia napisał(a):Kocham Cię :loveu: No dobra, tylko to wino bym wywaliła :eviltong: EDIT: I burbona dopisała :loveu: Wino jak jest dobre to można pić a burbon jest w dalszej części tzw inne :eviltong: Quote
Aleks89 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Tanie browary byle mocniejsze ,wóda w drinach :loveu:Do tego dużo fajek i jest git:loveu: Quote
Szura Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Jeżuuu, bym chciała pojechać. :placz: Ale z 6 kilo strachopsem i szczeniakiem, który odpędzanie traktuje jak zapraszanie do zabawy... Może za rok, jak młodemu rozumek wyrośnie. :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Szura napisał(a):Jeżuuu, bym chciała pojechać. :placz: Ale z 6 kilo strachopsem i szczeniakiem, który odpędzanie traktuje jak zapraszanie do zabawy... Może za rok, jak młodemu rozumek wyrośnie. :evil_lol: Większość piesków bedzie delikatnie mówiąc problematyczna :cool3: dawaj, jeszcze jest miejsce :diabloti: Quote
Szura Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Z jednym bym pojechała, dwóch w takim cyrku nie ogarnę. :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Szura napisał(a):Z jednym bym pojechała, dwóch w takim cyrku nie ogarnę. :diabloti: Ja nie wiem jak można odpuścić dobrowolnie takie spotkanie :shake: Quote
Karilka Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 właśnie. Tyle świrów w jednym miejscu. Jedyna taka okazja! Quote
asiak_kasia Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Ja sobie wypraszam, ja mam psa IDEALNEGO! :evil_lol: Quote
Karilka Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 (edited) teee... właśnie. Każdy narzeka na swoje, a i tak co roku ja mam najgorsze... :shake: :diabloti: EDIT: pamiętacie to cudne zdjęcie: poprzewracane puste miski, krowie łańcuchy pouczepiane do pali i puffi w tle? Tak to widzę... Edited July 10, 2013 by Karilka Quote
Amber Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 W tym roku ja będę miała najgorszego. Wy możecie spać spokojnie :loveu: Quote
Okamia Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 Wpłynęła wpłata od Karilki zaznaczam na pierwszej stronie ;) Quote
Obama Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 ej wiem,że tu sporo osób czyta!Potrzebuję kogoś z Gdyni,mam misję do wykonania!! Plis plis plis Quote
asiak_kasia Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 http://www.dogomania.pl/forum/threads/74668-Gdynia-%29%29 masz tu wątek spacerowy Gdyni, może tam kogoś znajdziesz? ;) Quote
asiak_kasia Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Obama napisał(a):thx jesteś kochana:) wiem, wiem :loveu: :evil_lol: Quote
Recommended Posts