Jump to content
Dogomania

Mini zlocik dogomaniaków 15-18.08 w Sulejowie "Tylko dla biedoty"

Recommended Posts

Posted

To trzeba się najpierw dowiedzieć jaki jest czas dojazdu karetek do ośrodka. Ocenić ryzyko. Oczywiście im dłużej jedzie tym większa adrenalina i fun :loveu:

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amber napisał(a):
To trzeba się najpierw dowiedzieć jaki jest czas dojazdu karetek do ośrodka. Ocenić ryzyko. Oczywiście im dłużej jedzie tym większa adrenalina i fun :loveu:

jaka karetka, służba zdrowia nie ma kasiory, wcale nie dojedzie :diabloti: potem bedzie można się bawić w szybkich i wściekłych w drodze do spzitala:eviltong:

Posted

Amber napisał(a):
A po co mam brać swoje? Własne se nazbierajcie. Od moich WARA! :evil_lol:

Pójdziesz do lasu i nam nazbierasz jako szpecjaliszta :evil_lol:

Posted

Okamia napisał(a):
Ja wolę wino, szkocką, brandy, whiskey i inne oprócz tych dwóch xD

Kocham Cię :loveu: No dobra, tylko to wino bym wywaliła :eviltong:

EDIT: I burbona dopisała :loveu:

Posted

Luzia napisał(a):
Kocham Cię :loveu: No dobra, tylko to wino bym wywaliła :eviltong:

EDIT: I burbona dopisała :loveu:

Wino jak jest dobre to można pić a burbon jest w dalszej części tzw inne :eviltong:

Posted

Jeżuuu, bym chciała pojechać. :placz: Ale z 6 kilo strachopsem i szczeniakiem, który odpędzanie traktuje jak zapraszanie do zabawy... Może za rok, jak młodemu rozumek wyrośnie. :evil_lol:

Posted

Szura napisał(a):
Jeżuuu, bym chciała pojechać. :placz: Ale z 6 kilo strachopsem i szczeniakiem, który odpędzanie traktuje jak zapraszanie do zabawy... Może za rok, jak młodemu rozumek wyrośnie. :evil_lol:

Większość piesków bedzie delikatnie mówiąc problematyczna :cool3: dawaj, jeszcze jest miejsce :diabloti:

Posted (edited)

teee... właśnie. Każdy narzeka na swoje, a i tak co roku ja mam najgorsze... :shake:

:diabloti:

EDIT: pamiętacie to cudne zdjęcie: poprzewracane puste miski, krowie łańcuchy pouczepiane do pali i puffi w tle?
Tak to widzę...

Edited by Karilka