Mazowszanka13 Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Mortes, co do pieniążków zrób jak uważasz. Tylko na wątku Stopika, w rozliczeniach napisz, że pieniądze bazarkowe przenosisz na .... Co do życia Dorci na wsi to się nie przejmuj. Nie ma tylu złotych kanap ile potrzebujących psów. Jeśli ona u Pana czuje się dobrze, to nie ma co jej mieszac w głowie i uszczęśliwiać na siłę nowym miejscem. Dla wiejskiej suczki przeniesienie do miasta to szok. Wiem co piszę, bo mam u siebie wiejską ( teraz juz miejską) suczkę. Początki były trudne, bo wszystkiego się bała: schodów, klatki schodowej, ruchu ulicznego, nadmiaru spotykanych psów. Quote
Mortes Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 (edited) Mdk8 serdecznie dziękuję za pieniążki dla Dorki w kwocie 20 zł . Ania68 Tobie też dziękuje za 10 zł dla Dorci Ewu chyba już dziękowałaam za 100 zł Mazowszanko przerzuciłam pieniążki z Twojego bazarku (360 zł) dla białogonków a pieniążki w kwocie 300 zł od pani Grażyny przekazałam Izkowi Zapłaciłam za promocję Dorki 103 zł ( promuje ja natie) - szkoda że już nie potrzeba ... tzn ...nie szkoda ... szkoda kasy... Zostało zatem 27 zł ... co z nimi zrobić ? Przez dłuższy czas będę w leśnej głuszy bez internetu . Gdyby któras cioteczka chciała pogadać to podaję do mnie tel 698 024 294 ;) Edited July 22, 2013 by Mortes Quote
ania68 Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Iza, Ty najlepiej wiesz co z nimi zrobić, kto najbardziej tej niewielkiej sumy będzie potrzebował.... Quote
AlfaLS Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='Mortes'] Zapłaciłam za promocję Dorki 103 zł ( promuje ja natie) - szkoda że już nie potrzeba ... tzn ...nie szkoda ... szkoda kasy... [/QUOTE] A co to za promocja? Jakieś ogłosenia wyróżnione? Może poprosić o podminakę na innego psiaka? Ja tak robię jak np. mam opłacone wyróżnienie na tablicy - szkoda żeby się marnowało to podmieniam na innego zwierzaka... Quote
Mortes Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 Już powiadomiłam NATIE ... ona pewnie coś zaproponuje :) Quote
Mortes Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 Ewu z Twoich pieniążków zapłaciłam za promocję Dorki ...ślicznie dziękuje ...dobrze że bidula juz jej nie potrzebuje ...tylko kasy szkoda ;) Gdyby ktos jednak dzwonił to na pewno bedę proponowała inne psiaki ...mamy w końcu prawie 40 białogonków ...tak że nic sie nie zmarnuje Quote
obiezyswiat75 Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Takiego ślicznego znalazła dziś Mortes. Koczuje przy trasie na Busko. Jest młody i kontaktowy, malutki i chudziutki. Ma mnóstwo pcheł. Bardzo proszę o pomoc w szukaniu DT dla niego. Quote
Mortes Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [FONT=garamond]Serdecznie zapraszam na Wigilię do Białogonków:[/FONT] http://www.dogomania.pl/forum/threads/249131-Proszę-pomóż-zorganizować-Wigilię-dla-Białogonków-Bazarek-cegiełkowy-do-20-12-2013 Quote
Mortes Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 Trzy razy w tygodniu przejeżdżam koło domu Dorki gdy jadę do pracy. :) Często ją widzę na podwórku ale też i przed podwórkiem. Quote
Recommended Posts