Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mortes, co do pieniążków zrób jak uważasz.
Tylko na wątku Stopika, w rozliczeniach napisz, że pieniądze bazarkowe przenosisz na ....

Co do życia Dorci na wsi to się nie przejmuj. Nie ma tylu złotych kanap ile potrzebujących psów.
Jeśli ona u Pana czuje się dobrze, to nie ma co jej mieszac w głowie i uszczęśliwiać na siłę nowym miejscem.
Dla wiejskiej suczki przeniesienie do miasta to szok.
Wiem co piszę, bo mam u siebie wiejską ( teraz juz miejską) suczkę.
Początki były trudne, bo wszystkiego się bała: schodów, klatki schodowej, ruchu ulicznego, nadmiaru spotykanych psów.

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Mdk8 serdecznie dziękuję za pieniążki dla Dorki w kwocie 20 zł .
Ania68 Tobie też dziękuje za 10 zł dla Dorci
Ewu chyba już dziękowałaam za 100 zł

Mazowszanko przerzuciłam pieniążki z Twojego bazarku (360 zł) dla białogonków a pieniążki w kwocie 300 zł od pani Grażyny przekazałam Izkowi

Zapłaciłam za promocję Dorki 103 zł ( promuje ja natie) - szkoda że już nie potrzeba ... tzn ...nie szkoda ... szkoda kasy...

Zostało zatem 27 zł ... co z nimi zrobić ?

Przez dłuższy czas będę w leśnej głuszy bez internetu . Gdyby któras cioteczka chciała pogadać to podaję do mnie tel 698 024 294 ;)

Edited by Mortes
Posted

[quote name='Mortes']

Zapłaciłam za promocję Dorki 103 zł ( promuje ja natie) - szkoda że już nie potrzeba ... tzn ...nie szkoda ... szkoda kasy...

[/QUOTE]
A co to za promocja? Jakieś ogłosenia wyróżnione? Może poprosić o podminakę na innego psiaka? Ja tak robię jak np. mam opłacone wyróżnienie na tablicy - szkoda żeby się marnowało to podmieniam na innego zwierzaka...

• 2 weeks later...
Posted

Ewu z Twoich pieniążków zapłaciłam za promocję Dorki ...ślicznie dziękuje ...dobrze że bidula juz jej nie potrzebuje ...tylko kasy szkoda ;) Gdyby ktos jednak dzwonił to na pewno bedę proponowała inne psiaki ...mamy w końcu prawie 40 białogonków ...tak że nic sie nie zmarnuje

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 8 months later...
  • 4 months later...