Gusiaczek Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Jestem, podnoszę ... nic więcej zrobić nie mogę :( Quote
Mortes Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 mdk8 , ladymonia0610 , ewu ślicznie dziękuję w imieniu swoim i Dorki :) Mamy zatem 60 zł deklaracji i 100 zł od ewu . Poprawcie mnie jak coś pokręciłam ;) Niestety Dorka nie ma wydarzenia na FB bo ja tego nie potrafię :( Odwiedzę Dorkę we wtorek to może zrobię jej lepsze zdjęcia ...ale ona panicznie boi się ludzi ...złapanie jej to już wyzwanie :( ewu konto to co zawsze :) Quote
ewu Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Mortes napisał(a):mdk8 , ladymonia0610 , ewu ślicznie dziękuję w imieniu swoim i Dorki :) Mamy zatem 60 zł deklaracji i 100 zł od ewu . Poprawcie mnie jak coś pokręciłam ;) Niestety Dorka nie ma wydarzenia na FB bo ja tego nie potrafię :( Odwiedzę Dorkę we wtorek to może zrobię jej lepsze zdjęcia ...ale ona panicznie boi się ludzi ...złapanie jej to już wyzwanie :( ewu konto to co zawsze :) Poszukam a jak nie znajdę to się upomnę:) Quote
Mazowszanka13 Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Mortes, a może zasoby Stopika przenieść na Dorkę ? To ja sklonowana Mazowszanka, jakby ktoś nie wiedział. Quote
ewu Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Mazowszanka2 napisał(a):Mortes, a może zasoby Stopika przenieść na Dorkę ? To ja sklonowana Mazowszanka, jakby ktoś nie wiedział. A czemu się sklonowałaś?:) Quote
Mortes Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Przepraszam Was za brak informacji o suni ...mam totatlą awarię samochodu ...praktycznie odmówiło w nim posłuszeństwa wszystko ...:( Od trzech dni stoi w warsztacie i na dzień wczorajszy naprawa wyniosła już 1200 zł . Aż boję sie zadzwonić dzisiaj ... Nawet jak samochód będzie już dziś do odbioru to i tak dopóki nie będę miała pieniędzy to go nie odbiorę . Z tej przyczyny nie jadę do Dorki ...mam nadzieję że jakoś sobie bidulka radzi . Jeśli uda mi się poprosić siostrę o podwiezienie to dziś wieczorem postaram sie do Dorki dojechać Quote
Mazowszanka13 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 ewu napisał(a):A czemu się sklonowałaś?:) Bo od tygodnia nie moge zalogować się jako Mazowszanka. Wywaliło mnie z dogo i nie mogę powrócić. Po wpisaniu hasło ( na 100 % dobre) znika. Opcja zapamietaj mnie nie pomaga. Kontakt z modami niemożliwy. Tylko się powiesić. Quote
Olena84 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Mazowszanka2 napisał(a):Bo od tygodnia nie moge zalogować się jako Mazowszanka. Wywaliło mnie z dogo i nie mogę powrócić. Po wpisaniu hasło ( na 100 % dobre) znika. Opcja zapamietaj mnie nie pomaga. Kontakt z modami niemożliwy. Tylko się powiesić. Do Maupy 4 napisz moze, Quote
ewu Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Mazowszanka2 napisał(a):Bo od tygodnia nie moge zalogować się jako Mazowszanka. Wywaliło mnie z dogo i nie mogę powrócić. Po wpisaniu hasło ( na 100 % dobre) znika. Opcja zapamietaj mnie nie pomaga. Kontakt z modami niemożliwy. Tylko się powiesić. Oj to faktycznie kłopot. Pw też straciłaś.... Quote
ewu Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Mortes napisał(a):Przepraszam Was za brak informacji o suni ...mam totatlą awarię samochodu ...praktycznie odmówiło w nim posłuszeństwa wszystko ...:( Od trzech dni stoi w warsztacie i na dzień wczorajszy naprawa wyniosła już 1200 zł . Aż boję sie zadzwonić dzisiaj ... Nawet jak samochód będzie już dziś do odbioru to i tak dopóki nie będę miała pieniędzy to go nie odbiorę . Z tej przyczyny nie jadę do Dorki ...mam nadzieję że jakoś sobie bidulka radzi . Jeśli uda mi się poprosić siostrę o podwiezienie to dziś wieczorem postaram sie do Dorki dojechać Iza podaj mi jednak to konto, coś nie umiem znaleźć. Quote
Mazowszanka13 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Olena84 napisał(a):Do Maupy 4 napisz moze, Napisałam do Maupa4 dwa esemesy. Napisałam też post jako Mazowszanka2 w dziale administracyjnym, malagos założyła tam w moim imieniu wątek. I post i wątek czekają prawie tydzień na ocenzurowanie ( co delikatnie nazwane jest moderacją) przed pojawieniem się na dogomanii. Jutro bedę w Warszawie, spróbuję zalogować się na innym komputerze. Quote
Mortes Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 Dorcia w wersji rusałki łąkowej ;) Bidulka koczuje w tym samym miejscu co zwykle ... Serce się kraje ... Jest tak wystraszona i bojąca że musiałam prawie leżeć na trawie żeby do mnie podeszła ...Jestem pewna że "dobrzy mieszkańcy " z tej wsi przyczyniają sie do stanu psychicznego Dorci . Gdyby poszedł mój Izek z hoteliku to mogłabym sie pokusić o zabranie jej stamtąd w miejsce Izka . Aż ciężko było odjeżdżać ...:( Mazowszanko myślę że masz rację z tym przerzuceniem finansów na Dorcie od Stopika ( 360 zł) Mamy też 300 zł od Pani Grażynki K. z Krakowa której opowiedziałam o Dorci a która pomogła mi już nie raz w przypadku wielu moich psiaków . Pomaga też finansowo Izkowi :) Pani Grażynko gorące buziaczki od wielu moich bezdomniaków ( tych które znalazły już domy i tych które jeszcze na nie czekają ) :Rose::Rose::Rose: Quote
ewu Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Jest 660 zł plus 100 zł ode mnie to w sumie Dorcia ma 760 zł. Iza to sporo. Warto spróbować gdzieś ją wsadzić ,żeby nie było za późno... Quote
ewu Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 60 zł deklaracji i 760 zł na start to naprawdę dużo. Iza podaj konto na pw żeby wszyscy wpłacili deklaracje i już w lipcu będzie 820 zł. Nawet skromny bazarek wystarczy ,żeby było 900zł i masz na trzy miesiące hoteliku. To bardzo długo żeby cos znaleźć dla suni. Quote
mdk8 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 popieram. Jest mała i bardzo ładna , po wakacjach będzie szansa na znalezienie domu a nie wiadomo kiedy i komu zacznie przeszkadzać i mogą jej zrobić krzywdę. Quote
Recommended Posts