Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też już myślałam o hoteliku ale trochę się boję bez deklaracjii. Mam przecież jeszcze Izka w hoteliku , jest piękny i niedługo będzie pół roku jak nikt o niego nie dzwoni . Moja sytuacja finansowa jest dramatyczna... Spróbuję jednak jutro zadzwonić do hoteliku gdzie jest Izek i zapytam o miejsce . Chyba żę znacie jakieś niedrogie a sprawdzone miejsce ?

Posted

Mortes napisał(a):
Też już myślałam o hoteliku ale trochę się boję bez deklaracjii. Mam przecież jeszcze Izka w hoteliku , jest piękny i niedługo będzie pół roku jak nikt o niego nie dzwoni . Moja sytuacja finansowa jest dramatyczna... Spróbuję jednak jutro zadzwonić do hoteliku gdzie jest Izek i zapytam o miejsce . Chyba żę znacie jakieś niedrogie a sprawdzone miejsce ?

Iza podaj mi też konto bo nie umiem znaleźć.
Musimy coś wykombinować. Jaka ona jest duża?
Czy wiesz jaki ma stosunek do dzieci?

Posted

Mamy czas na zbieranie deklaracji. Musiałabym jak najwięcej o niej wiedzieć. Wiem,że to trudne ale napisz co wiesz o suni.
Przede wszystkim wielkość.

Posted

Dzięki Wam kobitki za serce i pomoc dla Dorki :) Niestety w tym hoteliku co jest mój Izus nie ma na razie miejsca . Być może że byłoby po 20 sierpnia ale to też nie jest pewne ... Nie znam w moim województwie taniego , dobrego hoteliku gdzie taka wycofana sunia mogłaby dochodzić do siebie i czekac na domek . Spróbuję jeszcze jutro podzwonić gdzieś...
Niestety o Dorci niewiele wiem ... nie wiem jaki ma stosunek do dzieci ... mnie nie sięga kolan ale ja jestem wysoka ( 170 cm )
Rozglądajcie się dziewczyny za fajnym , niedrogim tymczasikiem dla Dorci :)

Posted

Mortes napisał(a):
Dzięki Wam kobitki za serce i pomoc dla Dorki :) Niestety w tym hoteliku co jest mój Izus nie ma na razie miejsca . Być może że byłoby po 20 sierpnia ale to też nie jest pewne ... Nie znam w moim województwie taniego , dobrego hoteliku gdzie taka wycofana sunia mogłaby dochodzić do siebie i czekac na domek . Spróbuję jeszcze jutro podzwonić gdzieś...
Niestety o Dorci niewiele wiem ... nie wiem jaki ma stosunek do dzieci ... mnie nie sięga kolan ale ja jestem wysoka ( 170 cm )
Rozglądajcie się dziewczyny za fajnym , niedrogim tymczasikiem dla Dorci :)

Michelle koło Wrocławia bierze 250 zł.
Mogę zadzwonić i spytać.

Posted (edited)

Dzięki EWU za zainteresowanie malutką :) Oczywiście je4śli to dobre i sprawdzone miejsce pod Wrocławiem to byłoby super tylko moje autko nie udźwignie takiej trasy i pod względem technicznym i finansowym ... W niedzielę wraca SŁODKOKWAŚNA z urlopu to myślę że odważę sie zapytać czy jednego miejsca by nie miała ...choć wiem że u niej juz przepełnienie ...

Dziś byłam u Dorci ze smakołykami :)

Edited by Mortes
Posted

To może spytaj najpierw słodkokwaśnej bo to faktycznie bliżej.Jak się nie uda , to zadzwonię do Michelle.
Posłałam 100 zł dla Dorci.
Uproś słodkokwaśną ,może się zgodzi a jak nie to będziemy działać.

Posted

Właśnie u natie zamówiłam mega promocję Dorki za 103 zł :) Mam nadzieję że warto ...Ostatnio natie ma dobrą rękę :)

Ewu dziękuję za pieniążki :) :) :)

Posted

Dorcia sięga głową prawie do moich kolan . Jest drobną małą sunią . Z tego co pamiętam to jak była ważona do sterylizacji to ważyła niecałe 10 kg

Posted

Rozmawiałam przed chwilą ze Słodkokwaśną , która dosłownie chwilę temu wróciła z urlopu, powiedziała, że jest totalnie zapsiona ale ostateczną odpowiedź da mi jutro.