Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mortes napisał(a):
Rozmawiałam przed chwilą ze Słodkokwaśną , która dosłownie chwilę temu wróciła z urlopu, powiedziała, że jest totalnie zapsiona ale ostateczną odpowiedź da mi jutro.

O Boże żeby się udało...

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mortes siedzi w leśnej głuszy z psiakami. Nie ma neta. W sobotę przyjeżdża na chwilę i zabiera Dorkę na wakacje do końca sierpnia. Może do tego czasu uda znaleźć się dom dla dziewczyny.

Posted

[quote name='ewab']Mortes siedzi w leśnej głuszy z psiakami. Nie ma neta. W sobotę przyjeżdża na chwilę i zabiera Dorkę na wakacje do końca sierpnia. Może do tego czasu uda znaleźć się dom dla dziewczyny.[/QUOTE]

A no to dobrze, bo już zaczynałam się martwić :)

Posted

[quote name='Mazowszanka2']A no to dobrze, bo już zaczynałam się martwić :)[/QUOTE]

Dziś z Nią rozmawiałam i bardzo prosiła żeby przekazać Wam tę informację :)

Posted

Iza szykuje dla Dorki letnią kuchnię i jutro po nią jedzie.
Jak tylko małą zapakuje da mi znać a ja napiszę na wątku.
Ja będę ciągnęła wątek bo Iza nie ma tam netu.Niestety nie umiem wstawiać fotek a Iza będzie mi przysyłała mmsy z Dorcią w roli głównej.Czy ktoś nam pomoże w tej materii?

Posted

[quote name='ewelinka_m']Mogę wstawiać zdjęcia.
Zaraz zadzwonie do Izy, przydałyby się też maleńkiej jakieś ładne zdjęcia do ogłoszeń :-([/QUOTE]

Piekne zdjęcia to robi ewelinka_m ;)

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Piekne zdjęcia to robi ewelinka_m ;)[/QUOTE]

Dziękuje Manipulatorko2 :eviltong::eviltong:
Trochę kiepsko u mnie z czasem..ale postaram się jutro coś wykombinować

Posted

Dzisiaj Iza pojechała po nią po paru dniach przygotowywania lokum i okazało się ,że Pan u którego sunia była po sterylce zabrał ją do siebie i już nikomu nie odda:)
Dorka jest zachwycona bo mieszka z drugim biedakiem z pola więc się dobrze znają.
Pan jest dobrym człowiekiem, będzie dbał o pieski.
Mortes codziennie przejeżdża obok jego domu do pracy , więc będzie miała Dorkę stale "na oku".
Iza przysłała mi fotki ale ja jestem niezbyt biegła w kwestii wstawiania zdjęć.
Powodzenia Dorka:):):)

Posted

Jestem na chwilę w Kielcach . Bez netu na wsi to jakiś koszmar ... Dorka będzie mieszkała we wspólnym dużym kojcu ze swoim przyjacielem Bidą .Pan co wieczór puszcza psiaki na podwórko. Pewnie że chciałabym dla Dorki kanapy ze złotymi poduchami ale ona juz w miarę dobrze tam funkcjonuje , uwielbia Bidę a i przed panem nie ucieka w popłochu jak przed innymi ludźmi . Zna te tereny i to środowisko więc myślę że nie będzie jej tam źle . Zostawiłam panu do mnie nr telefonu gdyby sutuacja się zmieniła . Od wrześnie będę tamtędy jezdziła do pracy więc często bedę odwiedzała Dorkę :) Jeśli chodzi o pieniążki8 Dorki to ja myśle że częśc przeznaczę na Izka a częśc na białogony ...jak myślicie ???