Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 657
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_beatka_ napisał(a):
Akitka kolczyki doszly, są śliczne:loveu:
jeden już siedzi w moim pępku, dziękuje pięknie za aukcję:multi:

Nie ma sprawy... :cool3: Jak tylko nasze spotkanie z Olą dojdzie do skutku, to przekażę jej pieniążki. ;)

Posted

Jestesmy:)
Problemy z Tosią niestety mogą być nadal zdrowotne:(
Nie wystarczy jedna operacja żeby pozbyc się problemu z uszami:(
To jest STAŁA PIELĘGNACJA+kontrola u weta-i w przyszłości poszerzenie kanału słuchowego-jest on inny niż u psiaków zdrowych.
Do tego dochodzi jej arytmia serca:(
Miejmy nadzieję że chwilowa-gdzie trzeba będzie potraktować leczenie jako kurację.

Sterylizacja oczywiście schodzi na dalszy plan!!!!!!!!!

Dzisiaj Tosinka , przeleżała większość dnia na kafelkach w kuchni bo było bardzo ciepło.Ale jak tylko zauważy że wyruszam z domku-to pcha się do wyjścia.:):):)

Posted

Paola06 napisał(a):
Jestesmy:)
Problemy z Tosią niestety mogą być nadal zdrowotne:(
Nie wystarczy jedna operacja żeby pozbyc się problemu z uszami:(
To jest STAŁA PIELĘGNACJA+kontrola u weta-i w przyszłości poszerzenie kanału słuchowego-jest on inny niż u psiaków zdrowych.
Do tego dochodzi jej arytmia serca:(
Miejmy nadzieję że chwilowa-gdzie trzeba będzie potraktować leczenie jako kurację.

Sterylizacja oczywiście schodzi na dalszy plan!!!!!!!!!

Dzisiaj Tosinka , przeleżała większość dnia na kafelkach w kuchni bo było bardzo ciepło.Ale jak tylko zauważy że wyruszam z domku-to pcha się do wyjścia.:):):)

A co... Tosia światowa panna... :cool3: Chciała zwiedzić Chorzów. :p Olu po moich 2 egzaminach się w przyszłym tygodniu nie wywiniesz... Wpisz mnie w kalendarz na piątek. ;)

Posted

Jasne-tylko w południe zbieramu sie w piatek do odwiedzenia schronu w Katowicach-i znając życie zabierzemy stamtąd jakąs biedę:(
Na szczęście mam dwa domki tymczasowe - chętne:)
Te wizyty niestety ZAWSZE kończą się takim finiszem.

Posted

Paola06 napisał(a):
Jasne-tylko w południe zbieramu sie w piatek do odwiedzenia schronu w Katowicach-i znając życie zabierzemy stamtąd jakąs biedę:(
Na szczęście mam dwa domki tymczasowe - chętne:)
Te wizyty niestety ZAWSZE kończą się takim finiszem.

No i znowu klapa... Może w niedzielę po południu zatem? (tą najbliższą) :cool3:

Posted

Ale czemu???
Popołudniu mozemy się umówic w Złotym Osle-bar wegetariański-Tosia jest tam stałym gościem:lol::lol::lol:
N.p.o 17?

Jutro nas na necie nie będzie bo jedziemy do ogródka , na grilla.Może dopiero wieczorkiem-póżnym-jak zawsze:lol::lol::lol:

Akitka-to może w ten piatek o 17 ?????

Może się ktoś dołączy?????

Posted

Toska papucha-Cioteczką na dobranoc:lol::lol::lol:i nie tylko Cioteczka ale tez Wujeczką:lol::lol::lol::lol:
Akitko-jestesmy w kontakcie sms-ale być może do piatku popołudniu:):):)
Jutro wpadniemy dopiero póznym wieczorkiem:)

Posted

Paola06 napisał(a):
Ale czemu???
Popołudniu mozemy się umówic w Złotym Osle-bar wegetariański-Tosia jest tam stałym gościem:lol::lol::lol:
N.p.o 17?

Jutro nas na necie nie będzie bo jedziemy do ogródka , na grilla.Może dopiero wieczorkiem-póżnym-jak zawsze:lol::lol::lol:

Akitka-to może w ten piatek o 17 ?????

Może się ktoś dołączy?????

Jestem za. Będziemy w piątek o 17 w Złotym Ośle. A czy tam możemy zabrać Moreska? :cool3: Pokażę Wam, jak go rozpieścili. :evil_lol:

monita napisał(a):
Posiadanie psa z problemami zdrowotnymi, to duuża odpowiedzialność i poświęcanie mu więcej czasu :roll:

Oczywiście w zależności od tego, jakie to problemy. Ambry alergia pokarmowa nie sprawia, że nie mam czasu na nic, choć troszkę go trzeba poświęcić więcej na gotowanie zamiast na podawanie suchej karmy. :p

Posted

cieszę się, że Tosieńka ma się świetnie. to całkowita zasługa Oli. jest cudowną psią dobrą wróżką. Zoya również merda swoim kikucim ogonkiem ze szczęścia. czekamy na moment, kiedy Tosia będzie mogła zamieszkać z nami. ściskamy jej wszystkie Tosine łapki.

Posted

;)

Wiola.od.Gacka napisał(a):
Jak to nie tajemnica to zdradź co gotujesz dla Ambruni bo ja trzymam Zuzę na indyku.
Pozdrawiam
Anka

Indyk + warzywa (marchewka, brokuły, kalafior, ziemniak) + odrobina kaszki kukurydzianej. Do tego witaminki, tran, drożdże piwne w tabletkach. Ale teraz, gdy już nie ma objawów alergii będziemy wkrótce sprawdzać, czy jednak może przyjmować któreś z suchych karm. ;)

Posted

pieszczę w sercu nadzieję, ze tak się stanie. niczego jej nie zabraknie. mam już jedną rozpieszczoną bulwę. będziemy szczęśliwą rodzinką.:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Bardzo dziękuję za kulinarne podpowiedzi muszę próbę z kalafiorem zrobić bo tego Zuzi jeszcze nie dawałam.
Tośka jak juz będzie szczęśliwie w W-wie to dajcie znać na PV to wyściskamy i przywitamy.
Pozdrawiam
Anka

Posted

Jesteśmy:):):):)

Tosia czuje się dobrze choc troszkę musiałam przy dzisiejszym upale pooszukiwać z jedzonkiem:cool3:
Zdradzę tylko remi333:cool3:

A poza tym Tosia czuje sie dobrze:multi::multi:
To już nie ta panna co trzeba ją ściągać na siłę na spacerek,a i upały duzo lepiej znosi ,niż poprzednio.Lek nasercowy pewnie też pomógł.
Tosia dzisiaj była sama przez 8godz.i jak zwykle zachowała sie bardzo przyzwoicie-ale przyszłam to strasznie szalała ze szczęścia,migała doopinka w lewo i prawo a potem....dojadła resztke suchego (nie oszukanego)z miski:lol::lol:

Cieszę się bardzo że remi333 czeka na Tosię i w razie jakichkolwiek problemów zdrowotnych Tosinych , będzie mogła liczyć na wsparcie warszawskich przyjaciół:loveu:
Czekamy na wyniki z wymazu uszu-będzie włączone leczenie antybiotykiem docelowym.

Posted

Własnie o to chodzi:loveu::loveu:

A tak z innej beczki: Peter może wpadniesz jutro na spotkanie Tosinkowe do Żłotego Osła ??????
Podasz łapkę swojej podopiecznej:lol::lol: