Edyta_D_R Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 to moze ci cos szwankuje, zdjecia mi sie otwieraja. Dziewczyny przeslijcie jej na maila Quote
Dea Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 To trzecie zdjęcie jest piękne!!!:loveu: Wyślę jeszcze i ja pajuni na maila:cool3: Quote
baffi2 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Dea napisał(a):To trzecie zdjęcie jest piękne!!!:loveu: Wyślę jeszcze i ja pajuni na maila:cool3: też uważam że jest piękne:cool3: może zostane w przyszłości fotografem :diabloti: dzięki że powysyłałyście pajuni fotki bo mnie nie było... kochane jesteście:eviltong: Quote
baffi2 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Kagra możesz mi wysłać na PM lub emaila kopię ogłoszenia które drukowałaś?? bo Rybc!a zgodziła się porozwieszać ogłoszenia jeżeli dostanie gotowy tekst... A ja skasowałam tekst pisany przezemnie...:oops: Lub morze jeśli ktoś z was sie nudzi i mógłby napisać ogłoszenie dla Baffiego to będe bardzo wdzięczna... Quote
baffi2 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 pajunia odezwij się czy coś się uda załatwić... Quote
baffi2 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 dlaczego już nikt oprucz mnie tutaj nie pisze? :-( jadę do CH wola park jest tam impreza dla psiarzy porozwieszam tam ogłoszenia może ktoś zadzwoni... Quote
pajunia Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 baffi, zdjecia dostalam, jutro lub pojutrze poumieszczam na moich stronach, ale na szybkie znalezienie tu domku, to raczej bym nie liczyla. Na razie zastoj w adopcjach, urlopy jeszcze sie nie pokonczyly. Biffi jest duzym psiakiem i tak szybko tez sie domku tu nie znajdzie. bede oczywiscie probowala i sie starala., ale obiecac niczego niestety nie moge. On jest sliczny, zobaczymy. A moze sie uda.:lol: Quote
baffi2 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 wielkie dzięki pajunia:lol: ale że Baffi taki duży to bym nie powiedziała... ma 52 cm w kłębie, sięga do mniej-więcej kolan...:cool3: Quote
baffi2 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [SIZE=5]TEN KTO PRZYGARNIE BAFFIEGO DOSTANIE DLA NIEGO CAłE WYPOSARZENIE I ZAPAS KARMY NA MIESIąC LUB NAWET 2 MIESIąCE! robie co mogę aby zachęcić do adopcji Baffcia.. Quote
Helga&Ares Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 tylko nie róbmy z adopcji targowania.... Quote
Dea Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 baffi2 napisał(a):wielkie dzięki pajunia:lol: ale że Baffi taki duży to bym nie powiedziała... ma 52 cm w kłębie, sięga do mniej-więcej kolan...:cool3: Jakim cudem? Wygląda na dużo większego! Quote
baffi2 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Dea napisał(a):Jakim cudem? Wygląda na dużo większego! tak? Ale mówię prawdę sięga mi grzbietem do kolan:cool3: Quote
monikusf Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 jezeli domek sie nie znajdzie to nie mozna zrobic zbiorki na kojec,az taka ta twoja ciocia ma znieczulice. Quote
baffi2 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Baffi już ma ''kojec'' tzn. duze ogroszenie ale jak napisałam w jego historii, Baffi jeśli się go długo nie wypuszcza to robi podkopy i wychodzi... Trzebaby wybetonować.... Quote
Gosiapk Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 To może złóżmy się na cement i może ktoś z rodziny wybetonuje kojec, albo zrobi podmurówkę wokół kojca na 50cm głęboką? Quote
baffi2 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Gosiapk napisał(a):To może złóżmy się na cement i może ktoś z rodziny wybetonuje kojec, albo zrobi podmurówkę wokół kojca na 50cm głęboką? dzięki za propozycję miło że ktoś tu ''nowy'' się odezwał:cool3: pewnie ktoś chętny z rodziny sie znajdzie, chociażby mój tata... Jeśli domek się nie znajdzie do 10 września to skorzystam z propozycji składki na cement (może też znajdę resztki cementu u babci ale to będzie zamało) :cool3::cool3: dzięki Gosiu pozdrawiam;) Quote
Gosiapk Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 baffi2 napisał(a):dzięki za propozycję miło że ktoś tu ''nowy'' się odezwał:cool3: pewnie ktoś chętny z rodziny sie znajdzie, chociażby mój tata... Jeśli domek się nie znajdzie do 10 września to skorzystam z propozycji składki na cement (może też znajdę resztki cementu u babci ale to będzie zamało) :cool3::cool3: dzięki Gosiu pozdrawiam;) Daj znać ile tego cementu trzeba i ile to może kosztować. Postaram się pomóc, myślę, że lepiej aby pies został u cioci, jeśli tylko może, a ona będzie go dobrze traktowała. Quote
baffi2 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Nie mam pojęcia ile tego cementu potrzeba... nie znam się na tym... Wiem tylko że ogrodzenia które trzeba wybetonować jest około 10 metrów... Ale zastanawiam sie czy nie lepiej byłoby oddać Baffiego do schroniska na Paluchu, wpłacać co miesiąc na niego jakieś 40 zł i jeśli to możliwe odwiedzać i brać na spacery... No i miałby szansę na nowy dom... Może ktos z was wie czy jeśli się odda pieska na schronu na Paluchu to można go odwiedzać?? Quote
monikusf Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 pojedz i zobacz ile atrakcyjniejszych i mlodszych psow tam czeka latami czy naprawde to taki problem zrobienie psu porzadnego kojca,cement nie jest taki drogi ,lepiej dla psa byc tam w kojcu i jak bedziesz tam to go wyprowadzac niz pakowac go do schronu /tak jest nawygodniej dla rodzicow napewno/.mozna zrobic zdjecie i na paluchu w gablocie zostawic, jesli problem z kasa na cement to doplace.wspolczuje rodzicow.spacer z psem to zdrowie w kazdym wieku sie oplaca. Quote
Helga&Ares Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 kojec to jedno, ale ciocia przecież wodę i jedzenie daje psu sporadycznie!!! Quote
baffi2 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Helga_psiaki']kojec to jedno, ale ciocia przecież wodę i jedzenie daje psu sporadycznie!!! właśnie... Nie wiem dokładnie jakie są warunki na Paluchu- Czy psy są wyprowadzane itp... Spróbuję się tego dowiedzieć. monikusf- jak pisałam teraz ciocia wogóle mi nie pozwala go brać na spacery!! więc już niewiem gdzie byłoby mu lepiej:-( Quote
Recommended Posts