Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dea napisał(a):
To trzecie zdjęcie jest piękne!!!:loveu:
Wyślę jeszcze i ja pajuni na maila:cool3:

też uważam że jest piękne:cool3: może zostane w przyszłości fotografem :diabloti:
dzięki że powysyłałyście pajuni fotki bo mnie nie było... kochane jesteście:eviltong:

Posted

Kagra możesz mi wysłać na PM lub emaila kopię ogłoszenia które drukowałaś?? bo Rybc!a zgodziła się porozwieszać ogłoszenia jeżeli dostanie gotowy tekst... A ja skasowałam tekst pisany przezemnie...:oops: Lub morze jeśli ktoś z was sie nudzi i mógłby napisać ogłoszenie dla Baffiego to będe bardzo wdzięczna...

Posted

baffi, zdjecia dostalam, jutro lub pojutrze poumieszczam na moich stronach, ale na szybkie znalezienie tu domku, to raczej bym nie liczyla. Na razie zastoj w adopcjach, urlopy jeszcze sie nie pokonczyly. Biffi jest duzym psiakiem i tak szybko tez sie domku tu nie znajdzie. bede oczywiscie probowala i sie starala., ale obiecac niczego niestety nie moge. On jest sliczny, zobaczymy. A moze sie uda.:lol:

Posted

[SIZE=5]TEN KTO PRZYGARNIE BAFFIEGO DOSTANIE DLA NIEGO CAłE WYPOSARZENIE I ZAPAS KARMY NA MIESIąC LUB NAWET 2 MIESIąCE!

robie co mogę aby zachęcić do adopcji Baffcia..

Posted

baffi2 napisał(a):
wielkie dzięki pajunia:lol: ale że Baffi taki duży to bym nie powiedziała... ma 52 cm w kłębie, sięga do mniej-więcej kolan...:cool3:

Jakim cudem? Wygląda na dużo większego!

Posted

Baffi już ma ''kojec'' tzn. duze ogroszenie ale jak napisałam w jego historii, Baffi jeśli się go długo nie wypuszcza to robi podkopy i wychodzi... Trzebaby wybetonować....

Posted

Gosiapk napisał(a):
To może złóżmy się na cement i może ktoś z rodziny wybetonuje kojec, albo zrobi podmurówkę wokół kojca na 50cm głęboką?

dzięki za propozycję miło że ktoś tu ''nowy'' się odezwał:cool3: pewnie ktoś chętny z rodziny sie znajdzie, chociażby mój tata...
Jeśli domek się nie znajdzie do 10 września to skorzystam z propozycji składki na cement (może też znajdę resztki cementu u babci ale to będzie zamało) :cool3::cool3: dzięki Gosiu pozdrawiam;)

Posted

baffi2 napisał(a):
dzięki za propozycję miło że ktoś tu ''nowy'' się odezwał:cool3: pewnie ktoś chętny z rodziny sie znajdzie, chociażby mój tata...
Jeśli domek się nie znajdzie do 10 września to skorzystam z propozycji składki na cement (może też znajdę resztki cementu u babci ale to będzie zamało) :cool3::cool3: dzięki Gosiu pozdrawiam;)

Daj znać ile tego cementu trzeba i ile to może kosztować. Postaram się pomóc, myślę, że lepiej aby pies został u cioci, jeśli tylko może, a ona będzie go dobrze traktowała.

Posted

Nie mam pojęcia ile tego cementu potrzeba... nie znam się na tym... Wiem tylko że ogrodzenia które trzeba wybetonować jest około 10 metrów...
Ale zastanawiam sie czy nie lepiej byłoby oddać Baffiego do schroniska na Paluchu, wpłacać co miesiąc na niego jakieś 40 zł i jeśli to możliwe odwiedzać i brać na spacery... No i miałby szansę na nowy dom... Może ktos z was wie czy jeśli się odda pieska na schronu na Paluchu to można go odwiedzać??

Posted

pojedz i zobacz ile atrakcyjniejszych i mlodszych psow tam czeka latami
czy naprawde to taki problem zrobienie psu porzadnego kojca,cement nie jest taki drogi ,lepiej dla psa byc tam w kojcu i jak bedziesz tam to go
wyprowadzac niz pakowac go do schronu /tak jest nawygodniej dla rodzicow
napewno/.mozna zrobic zdjecie i na paluchu w gablocie zostawic,

jesli problem z kasa na cement to doplace.wspolczuje rodzicow.spacer z psem to zdrowie w kazdym wieku sie oplaca.

Posted

[quote name='Helga_psiaki']kojec to jedno, ale ciocia przecież wodę i jedzenie daje psu sporadycznie!!!
właśnie... Nie wiem dokładnie jakie są warunki na Paluchu- Czy psy są wyprowadzane itp... Spróbuję się tego dowiedzieć.
monikusf- jak pisałam teraz ciocia wogóle mi nie pozwala go brać na spacery!! więc już niewiem gdzie byłoby mu lepiej:-(