baffi2 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 helga_psiaki wysłałam Ci nowe fotki Baffiego na e-mail, proszę wstaw je do tego wątku i ustaw troche ciekawszy temat jeśli możesz:) z góry dzieki za wszystko:] Quote
baffi2 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Wysłałam Ci jeszcze czwartą fotke;) odezwij się jak będziesz na dogo Quote
Helga&Ares Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Baffi2 zmieniłam temat, jeśli Ci nie odpowiada to podaj swoją propozycję;) Quote
baffi2 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 dzieki:) a mogłabyś wstawić nowe fotki Baffiego?? wysłałam Ci na e-mail:cool3: Quote
Bewarka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Na nowych zdjęciach jeszcze bardziej widać jaki on śliczny...:loveu: Quote
baffi2 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 racja, ale nikt nie chce go wziąć:placz: Proszę popytajcie znajomych Quote
Helga&Ares Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 szukamy domku dla ślicznego psiaka, kto pierwszy się po niego zgłosi?:cool3: Quote
diabelkowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 on jest taki zajebisty ... te pozy... jak moj logan a ja go wziac nie moge:placz: :placz: Quote
baffi2 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Oglądając fotki Logana zauważyłam duże podobieństwo do Baffiego:) szkoda ze nie mozesz go wziąc... popytaj chociaż znajomych... Quote
diabelkowa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 postaram sie jeszcze pogadac po przyjezdzie z wakacji... Quote
baffi2 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Podnoszę... Pliss popytajcie znajomych czy by nie mogli wziąć Baffiego lub czy nie znają kogoś kto by go mógł wziąć... Quote
zmierzchnica Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 co z Baffim? Był ktoś zainteresowany adopcją? Quote
Helga&Ares Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 zmierzchnica napisał(a):co z Baffim? Był ktoś zainteresowany adopcją? zainteresowana jest tylko diabelkowa, ale jej rodzice nie chcą sie zgodzić na adopcje, a Ty zmierzchnica jesteś zainteresowana? Quote
zmierzchnica Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Niestety, sytuacja finansowa mi nie pozwala na 'zainteresowanie' :( Ale trzymam kciuki, żeby domek się znalazł... Quote
baffi2 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 zmierzchnica napisał(a):Niestety, sytuacja finansowa mi nie pozwala na 'zainteresowanie' :( Ale trzymam kciuki, żeby domek się znalazł... A może mogłabym Ci jakoś pomóc aby sytuacja się poprawiła? Np. jeśli byś go przygarnęła, co miesiąc bym Ci wysyłała pieniądze na karmę itp. Co ty na to??? A jeśli nie, to proszę popytaj znajomych, i żeby znajomi popytali swoich znajomych itd.... Quote
zmierzchnica Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Dziękuję za propozycję :) ale niestety moje decyzje są uzależnione od rodziców (jestem niepełnoletnia), a oni uznali, że nie czas na drugiego psa... Niestety, nie znam nikogo kto chciałby mieć psa (ani kolejnego ani jedynego) :( będę pytać, ale nic więcej nie mogę zrobić :( Quote
baffi2 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Podnoszę... Ehh... ostatnio taka jedna pani zadzwoniła powiedziała że chce wziąć Baffiego, już się z nią umówiłam a po kilku godzinach zadzwoniała że już wzięła pieska....:placz: czemu nikt nie chce Baffiego?!?!? Quote
zmierzchnica Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Nie wiem :( Szkoda mi go.. Heh, ale mogę tylko podnieść.. Quote
baffi2 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 podnoszę helga_psiaki wysłałam Ci wiadomość, przeczytaj ją Quote
Helga&Ares Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 na maila czy PW? bo na PW nic nie mam Quote
baffi2 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Mam prośbę do kogoś kto skończył 18 lat. Chcę dać ogłoszenie do Mojego Psa ale nie mogę dokonać wpłaty na konto bo nie jestem pełnoletnia ... Więc kto z was może dokonać wpłaty do banku (PKO SA) oczywiście prześle pieniądze. Do wrześniowego numeru się chyba już nie uda bo pieniądze nie dotrą pocztą w ciągu 2 dni:( chyba że ktoś mi zaufa i wpłaci pieniądze zanim dotrą pocztą... Ja napewno je wyśle przyżekam! Więc pomoże mi ktoś?????? Piszcie plis Quote
Recommended Posts