Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

helga_psiaki wysłałam Ci nowe fotki Baffiego na e-mail, proszę wstaw je do tego wątku i ustaw troche ciekawszy temat jeśli możesz:) z góry dzieki za wszystko:]

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zmierzchnica napisał(a):
co z Baffim? Był ktoś zainteresowany adopcją?

zainteresowana jest tylko diabelkowa, ale jej rodzice nie chcą sie zgodzić na adopcje, a Ty zmierzchnica jesteś zainteresowana?

Posted

zmierzchnica napisał(a):
Niestety, sytuacja finansowa mi nie pozwala na 'zainteresowanie' :( Ale trzymam kciuki, żeby domek się znalazł...

A może mogłabym Ci jakoś pomóc aby sytuacja się poprawiła? Np. jeśli byś go przygarnęła, co miesiąc bym Ci wysyłała pieniądze na karmę itp. Co ty na to??? A jeśli nie, to proszę popytaj znajomych, i żeby znajomi popytali swoich znajomych itd....

Posted

Dziękuję za propozycję :) ale niestety moje decyzje są uzależnione od rodziców (jestem niepełnoletnia), a oni uznali, że nie czas na drugiego psa...

Niestety, nie znam nikogo kto chciałby mieć psa (ani kolejnego ani jedynego) :( będę pytać, ale nic więcej nie mogę zrobić :(

Posted

Podnoszę...
Ehh... ostatnio taka jedna pani zadzwoniła powiedziała że chce wziąć Baffiego, już się z nią umówiłam a po kilku godzinach zadzwoniała że już wzięła pieska....:placz: czemu nikt nie chce Baffiego?!?!?

• 2 weeks later...
Posted

Mam prośbę do kogoś kto skończył 18 lat. Chcę dać ogłoszenie do Mojego Psa ale nie mogę dokonać wpłaty na konto bo nie jestem pełnoletnia ... Więc kto z was może dokonać wpłaty do banku (PKO SA) oczywiście prześle pieniądze. Do wrześniowego numeru się chyba już nie uda bo pieniądze nie dotrą pocztą w ciągu 2 dni:( chyba że ktoś mi zaufa i wpłaci pieniądze zanim dotrą pocztą... Ja napewno je wyśle przyżekam! Więc pomoże mi ktoś?????? Piszcie plis