baffi2 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 transport dla Baffiego planowany na środę nad ranem!!:multi::multi: jak tylko dowiem się czegoś więcej od razu napisze:lol: Quote
Dea Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 A czy kontakt z potencjalną nową właścicielką jest cały czas? Interesuje się Baffim? Quote
baffi2 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 tak, pisze z nią e-mailem, niecierpliwi się że to tak długo trwa... A to już jutro z samego rana:loveu::lol: Quote
elainfo Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 hej.. mam nadzieje ,ze Baffi zazna tam wiecej szczescia.. bAFFI2 TYLKO JEDNa bardzo wazna uwaga( wbrew pozorom.. ale istotna) Paietaj aby bron oże wprowadzac baffiego na podwórko kiedy tam bedą tamtejsze psy i bokser..to może sie skonczyc psią walką i powrotem baffiego do Ciebie. Niech pani wyprowadzi boksia.. na teren neutralny troche dalej niz zasięg furtki i tam sie zapoznaja z baffim..na wspolnym spacerze. a dopiero potem jak sie poznaja razem powrót do gospodarstwa.. Mówie to z własnego doswiadczenia.. Quote
baffi2 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Aha, dzieki za rade... Czyli że najpierw wprowadzić na podwórko Baffiego jak pani wyprowadzi boksera, i zapoznać ich poza terenem tej pani, czy najpierw wogóle nie wprowadzać Baffiego tylko od razu isc na spacer zapoznać 2 psy...???:oops::lol: Quote
Wilejkaros Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Najpierw zapoznać 2 psy na spacerze ;) Tak zrozumiałam, ale Elcia to ekspert, więc pisz do Niej PW, na pewno wszystko Ci wyjaśni. Quote
elainfo Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Wilejkaros napisał(a):Najpierw zapoznać 2 psy na spacerze ;) Tak zrozumiałam, ale Elcia to ekspert, więc pisz do Niej PW, na pewno wszystko Ci wyjaśni. nieprzesadzaj juz z ekspertem... poprostu wyslałam kiedys psa pod poznań do domu w którym tez był samiec pies -ponoć niesamowicie łagodny do innych samców.. -na dzien dobry tak sie poząrły w progu ,ze jeszce tego samego dnia musiałam jechac z wawy zabierc psa... a dopiero potem dowiedziałam sie ,że to naturalne zachowanie dwoch samców wtakiej sytuacji i nalezy psy zapoznac gdzies z dala od domu... dopiero jak sie zpoznaja to wrócić z obojgiem do domu. Quote
Wilejkaros Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Pamiętamy, Ela, pamiętamy... I jat Baffi? Dojechał już? Quote
baffi2 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 niestety transport się nie powiódł!:placz: jest przełożony na jutro... Słuchajcie, bardzo potrzebne są kciuki za jutrzejszy dzień! Mam nadzieję że jutro się już uda, bo dla Baffiego każdy dzień jest cierpieniem... Kciuki, kciuki...:cool3: Quote
Wilejkaros Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Ojejej, a co się stało? Trzymamy za jutro! Oby, oby, oby! Quote
baffi2 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Mój ojciec już pojechał po Baffiego!:multi::multi::multi::multi::multi: Niedługo przywiezie go do Wawy (to bedą najszczęśliwsze chwile mojego życia:loveu:) A jutro rano Baffi wyruszy w swoją życiową podróż:loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Straaaaasznie się cieszę:lol::loveu::loveu: Quote
baffi2 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Baffi już jedzie do Warszawy:multi::loveu::loveu: A ta Pani w tej chwili nie odbiera... Pewnie jest w pracy... Quote
baffi2 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 lada chwila piesek będzie już u mnie, więc pewnie nie bedę mogła pisać... Już porozmawiałam z tą panią, wszystko jest OK:multi: Baffi już jutro będzie w nowym domku:loveu: lece jeszcze do sklepu... Quote
anouk92 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Baffi2 super sobie poradziłaś - trzymam kciuki za udaną adopcję!:lol: Quote
baffi2 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Baffi właśnie leży na ręczniku w moim pokoju:loveu::loveu: A jutro nad ranem (ok. 4) jedzie już do Paprotni k. Konina:multi: Mam nadzieję że wszystko dobrze pójdzie tylko że Baffi ma chorobę lokomocyjną... I mam do was pytanie: ile tabletek aviomarinu mam mu podać???:razz: Quote
Ada-jeje Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 baffi, brawo !!!!! czekamy na ostatnie wspaniale wiadomosci o nowym domku.:crazyeye::crazyeye: Quote
baffi2 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Baffi już od rana jest w domku:loveu: Wyjechał o 4 w nocy i dojechał na 6 rano, dałam mu 2 tabletki aviomarinu:lol: A oto wiadomość którą przesłała mi jego nowa właścicielka na GG: WItam:) Bafii jest prześliczny, zjadł juz sniadanko i siedzi z naszym bokserkiem w kojcu. na razie ma smutną minke ale mam nadzieje ze szybko sie przyzwyczai. za kilka dni przesle ci kilka zdjęć żebyś była o niego spokojna no i postaram sie przekazywac ci na bieżąco pierwsze dni Baffiego u nas. na pewno strasznie za Toba tęskni bo Twoj Tato mówił że był do Ciebie przywiązany... wieczoram bede na gg wiec możemy pogadać papa :multi::multi: Baffusiu przyzwyczajaj się szybko do nowej właścicielki:loveu: Tęsknię za nim... Te 8 godzin które Baffi spędził u mnie były najszcześliwszymi godzinami:loveu::-( Quote
baffi2 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Tak oto Baffi leżał w moim pokoju:loveu: helga zmień temat, że Baffi juz jest w nowym domu:cool3: I proszę o przeniesienie do ''Już w nowym domu'' :loveu: Quote
Helga&Ares Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 na pewno przyniesie wiele radości swojej nowej Pani:loveu: a jak kontakty z Boksiem? Quote
baffi2 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 właśnie o to zapytałam tą panią, ona będzie wieczorem to odpowie... Ale podejrzewam że bardzo dobre kontakty mają:lol: :loveu: Quote
Dea Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Cudnie!!! Cieszę się:multi: Przepraszam za wtrącenie, piszę gdzie się da, mam tylko 4 dni na ratunek, post 264 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7995231#post7995231 Quote
Edyta_D_R Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 GRATULUJE determinacji i dopiecia swego Baffi. CZekam na zdjecia psiaka z nowego domu:) Quote
zmierzchnica Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Bardzo się cieszę :) Na pewno będzie mu tam dobrze - mam nadzieję, że się zaprzyjaźni z boksiem, ale skoro już siedzą razem w jednym boksie, to znaczy że w miarę się dogadują ;) Czekamy na wieści z nowego domu :) Quote
Recommended Posts