Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Uwielbiam to Twoje stadko :) piękne i szczęśliwe jak zwykle :)
Twoja parka też ma się dobrze u takiej Panci:) Pozdrówka
[quote name='halbina']takie radosne psice... wakacyjne... słoneczne... a tu już jesień... Betelku...
No tak niestety nieco zimno sie juz robi , szczególnie rano i wieczorkiem, ale moze jednak jeszcze paręsłonecznych dni się znajdzie. Ukłony dla pieknej Inki i pozdrowionka dla reszty ferajny
[quote name='jamnicze']Ach jak miło znowu obejrzeć Twoje stadko :)

Jaki przytulak z niego
http://i806.photobucket.com/albums/yy349/inka05/anielin2006_12_1.jpg

a panienki sobie odpoczywają
http://i806.photobucket.com/albums/yy349/inka05/anielin2032_18_1.jpg
Panieniki troche odpoczywały , ale też i nieżle się nabiegały w te wakacje! Za to Bisio po wyjeździe moich domowników na saksy pilnował mnie jak oka w głowie. Pewnie bał się biedak ,ze i ja zniknę:) Pozdrówka
[quote name='Soema']Betelku, a więc to Wy z dwójki przychodzicie! Super! Słyszałam o Waszych pomysłach.
Tu są wątki przytuliska ;)
http://www.dogomania.pl/threads/186165-SANDOMIERZ-przytulisko-po-POWODZI-p%C4%99ka-w-szwach.-Potrzebna-pomoc-dogomaniak%C3%B3w!
http://www.dogomania.pl/threads/194061-Psy-z-SANDOMIERZA-pom%C3%B3%C5%BCcie-przetrwa%C4%87-zim%C4%99-potrzebna-masa-og%C5%82osze%C5%84-i-DT

możemy liczyć na profesjonalne zdjęcia psiaków?

Pewnie że tak, zaczęłam robic stronkę, ale parę dni jeszcze to potrwa zanim wrzucę ja do netu. Mam nadzieje,że się wreszcie spotkamy.:)

[quote name='Asiaczek']O, jak dobrze, że Sandomierz ma Was... takie ręce i chęci zawsze się liczą:)

pzdr.

[quote name='andzia69']super, ze już jesteście:):)

a jeszcze lepiej, że psiaki mają was!!!!:)

Witaj Andziu, cieszę się,że się odezwałaś , bo bałam się,że przez moją nieobecność juz wszyscy o nas zapomnieli. A tu taka miła niespodzianka. Pozdr.

Posted

[quote name='ewelinka_m']super, że jesteście z powrotem :loveu:

p.s czyżby Monika miała nowy kolor włosów? :cool3:
http://i806.photobucket.com/albums/yy349/inka05/anielin070_7_1.jpg

brakowało tu tych radosnych i zadowolonych psiaków :lol:
buziaki
Fakt- Monika rzeczywiście miała przez jakiś czas czerwoną czuprynkę , ale teraz już jej się zmyła. Pozdrówka dla Ciebie i podrapanko za uszkiem dla Spaikusia.
[quote name='Asiaczek']No to prosimy o fotki tych zadowolonych mordeczek:) Jeszcze i jeszcze...

Pzdr.
Hej, Asiaczku! Fotki będą ale później. Na razie jestem zajęta foceniem psików z naszego przytuliska, bo usiłuję zrobić dla nich stronkę. Buziaki dla Ciebie

Posted

[quote name='betel']Bardzo chętnie skorzystam z pomocy, jakbyś miała troche czasu , to zapraszam do mnie do domku . Dziękuję za linki . Poizdrówka[/QUOTE]
W środę wracam do Sandomierza, chętnie się spotkam :) Dziękuję.

Posted

[quote name='betel']
Hej, Asiaczku! Fotki będą ale później. Na razie jestem zajęta foceniem psików z naszego przytuliska, bo usiłuję zrobić dla nich stronkę. Buziaki dla Ciebie[/QUOTE]
Jasne, sa rzeczy wązne i ważniejsze:)

Pzdr.

Posted

Niech Betel załątwi te sprawy schroniskowe. NO, przynajmniej te najwazniejsze:)
Wierzę, że juz niedługo pojawi się znowu z pakietem fotek swoich usmiechniętych Misiów:)

Pzdr.

Posted

Witajcie chwilowo nowych fotek jeszcze nie mam , bo i czasu brak za to zapraszam gorąco na prowadzoną przeze mnie stronkę Sandomierskiego Stowarzyszenia Przyjaciół Zwierząt - baner w podpisie . Pozdrówka Beata

• 3 weeks later...
Posted

Dzięki za odkurzanie. Ciesze się , że stronka Ci sie podoba. Ja ostatnio przezyłam mały horror, bo wszystkie moje domowe pieszczoszki zaraziły się parwawirozą i były bardzo biedne- szczególnie Incia. Wczoraj już skonczylismy kurację no i tylko papu dostaja nadal dietetyczne. Trzymaj, Asiaczku, za nas kciuki. Buziaki dla Was

Posted

No więc niestety posłuchałam weta, który twierdził ,że już nie trzeba ich szczepić i wystarczą szczepienia wcześniejsze. No i nie wystarczyły, a parwo pewnie przyniosłam z przytuliska :( No ale juz dobrze a dietka chyba nie taka zła - marchwianka z kurczaczkiem :)

Posted

betel napisał(a):
No więc niestety posłuchałam weta, który twierdził ,że już nie trzeba ich szczepić i wystarczą szczepienia wcześniejsze. No i nie wystarczyły, a parwo pewnie przyniosłam z przytuliska :( No ale juz dobrze a dietka chyba nie taka zła - marchwianka z kurczaczkiem :)

Betelku - ale jak to nie szczepić???:crazyeye: mój wet mówił mi, ze jak mam już dorosłe psy to mogę je szczepić co prawda na wirusowki raz na 2 lata...ale nie, ze całkiem nie szczepić...no i moje to już starszawe psy jednak, bo mają najmniej 5-6 lat, a mańka skończyła 9...

Posted

O matko ale się Wam porobiło - cała trójka . Buziaki w chore noski ( przez maseczkę ;) )
A szczepić niestety trzeba , zwłaszcza jak ma się kontakt z bidami , moje wetki też mówią że co 2 lata wystarczy .

Trzymajcie się .