Rudzia-Bianca Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Zniknęły ... Może torcik je skusi i się pokażą ;) http://www.dogomania.pl/threads/187790-Dla-Kielc-tort-i-kartki-i-niedługo-pies-do-1-lipca-2010r.-OTWARTE Quote
Asiaczek Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Torcik nie działa... Zapytania nie działają... Może bejsbolek zadziała, co...? pzdr. Quote
halbina Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 wakacje, Betelku, słońce i wolność! zajrzyj do nas i uracz nas fotkami! Quote
Asiaczek Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Widze, że i słoneczko połączone z wakacjami tez nie działa... Pzdr. Quote
Rudzia-Bianca Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Asiaczek żartowała Betelku z bejsbolkiem , nie bój się i pokaż się bo się martwić zaczynamy co z Tobą ... Quote
Asiaczek Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Tak, tak, ja tylko żartowałam... serio-serio... Pzdr. Quote
Rudzia-Bianca Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Asiaczek']Tak, tak, ja tylko żartowałam... serio-serio... Pzdr.[/QUOTE] A Betel dalej nie ma ... Quote
Asiaczek Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Niestety, nie mam telefonu do Betel, bo bym zadzwoniła... Pzdr. Quote
Rudzia-Bianca Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Asiaczek']Niestety, nie mam telefonu do Betel, bo bym zadzwoniła... Pzdr.[/QUOTE] Też nie mam :( Quote
betel Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Kochane dziewczynki, nie martwcie się o mnie - jestem po prostu poza domem i mam słaby dostęp do netu. Pozdrawiam Was cieplutko. Ps. Postaram się czasem tu zajrzeć ale w domu bedę dopiero w sierpniu.Psiaki maja się super. Quote
Rudzia-Bianca Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='betel']Kochane dziewczynki, nie martwcie się o mnie - jestem po prostu poza domem i mam słaby dostęp do netu. Pozdrawiam Was cieplutko. Ps. Postaram się czasem tu zajrzeć ale w domu bedę dopiero w sierpniu.Psiaki maja się super.[/QUOTE] To odpoczywaj Betelku i daj czasem znać że wszystko ok :) Miziaki dla Gromadki :) Quote
Asiaczek Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='betel']Kochane dziewczynki, nie martwcie się o mnie - jestem po prostu poza domem i mam słaby dostęp do netu. Pozdrawiam Was cieplutko. Ps. Postaram się czasem tu zajrzeć ale w domu bedę dopiero w sierpniu.Psiaki maja się super.[/QUOTE] Aaaaaaa..... No to odezwij się od czasu do czasu... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 ...a dzisiaj to nawet drugi dzień wrzesnia... Pzdr. Quote
betel Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Witam październikowo! Przepraszam ,że tak długo się nie odzywałam, ale jakoś nie miłam weny. Poza tym w ostatnich dniach odkryłam ,że nasze sandomierskie przytulisko zaczęło działać i to całkiem nieźle, i postanowiłam dołaczyć się i trochę im pomóc. Dlatego będę tu zagladać rzadziej. Buziaki dla Asiczka i Rudzi i wszystkich miłych odwiedzających. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='betel']Witam październikowo! Przepraszam ,że tak długo się nie odzywałam, ale jakoś nie miłam weny. Poza tym w ostatnich dniach odkryłam ,że nasze sandomierskie przytulisko zaczęło działać i to całkiem nieźle, i postanowiłam dołaczyć się i trochę im pomóc. Dlatego będę tu zagladać rzadziej. Buziaki dla Asiczka i Rudzi i wszystkich miłych odwiedzających.[/QUOTE] Betelku dla Ciebie też buziaczki i miziaki dla psiaków :) Quote
betel Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Dla wytrwałych , kilka wakacyjnych fotek :) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Uwielbiam to Twoje stadko :) piękne i szczęśliwe jak zwykle :) Quote
halbina Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 takie radosne psice... wakacyjne... słoneczne... a tu już jesień... Betelku... Quote
jamnicze Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ach jak miło znowu obejrzeć Twoje stadko :) Jaki przytulak z niego http://i806.photobucket.com/albums/yy349/inka05/anielin2006_12_1.jpg a panienki sobie odpoczywają http://i806.photobucket.com/albums/yy349/inka05/anielin2032_18_1.jpg Quote
Soema Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='betel']Witam październikowo! Przepraszam ,że tak długo się nie odzywałam, ale jakoś nie miłam weny. Poza tym w ostatnich dniach odkryłam ,że nasze sandomierskie przytulisko zaczęło działać i to całkiem nieźle, i postanowiłam dołaczyć się i trochę im pomóc. Dlatego będę tu zagladać rzadziej. Buziaki dla Asiczka i Rudzi i wszystkich miłych odwiedzających. Betelku, a więc to Wy z dwójki przychodzicie! Super! Słyszałam o Waszych pomysłach. Tu są wątki przytuliska ;) http://www.dogomania.pl/threads/186165-SANDOMIERZ-przytulisko-po-POWODZI-p%C4%99ka-w-szwach.-Potrzebna-pomoc-dogomaniak%C3%B3w! http://www.dogomania.pl/threads/194061-Psy-z-SANDOMIERZA-pom%C3%B3%C5%BCcie-przetrwa%C4%87-zim%C4%99-potrzebna-masa-og%C5%82osze%C5%84-i-DT możemy liczyć na profesjonalne zdjęcia psiaków? Quote
Asiaczek Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 O, jak dobrze, że Sandomierz ma Was... takie ręce i chęci zawsze się liczą:) pzdr. Quote
Recommended Posts