Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane dziewczynki, nie martwcie się o mnie - jestem po prostu poza domem i mam słaby dostęp do netu. Pozdrawiam Was cieplutko.
Ps. Postaram się czasem tu zajrzeć ale w domu bedę dopiero w sierpniu.Psiaki maja się super.

Posted

[quote name='betel']Kochane dziewczynki, nie martwcie się o mnie - jestem po prostu poza domem i mam słaby dostęp do netu. Pozdrawiam Was cieplutko.
Ps. Postaram się czasem tu zajrzeć ale w domu bedę dopiero w sierpniu.Psiaki maja się super.[/QUOTE]

To odpoczywaj Betelku i daj czasem znać że wszystko ok :)
Miziaki dla Gromadki :)

Posted

[quote name='betel']Kochane dziewczynki, nie martwcie się o mnie - jestem po prostu poza domem i mam słaby dostęp do netu. Pozdrawiam Was cieplutko.
Ps. Postaram się czasem tu zajrzeć ale w domu bedę dopiero w sierpniu.Psiaki maja się super.[/QUOTE]
Aaaaaaa.....
No to odezwij się od czasu do czasu...

Pzdr.

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Witam październikowo! Przepraszam ,że tak długo się nie odzywałam, ale jakoś nie miłam weny. Poza tym w ostatnich dniach odkryłam ,że nasze sandomierskie przytulisko zaczęło działać i to całkiem nieźle, i postanowiłam dołaczyć się i trochę im pomóc. Dlatego będę tu zagladać rzadziej. Buziaki dla Asiczka i Rudzi i wszystkich miłych odwiedzających.

Posted

[quote name='betel']Witam październikowo! Przepraszam ,że tak długo się nie odzywałam, ale jakoś nie miłam weny. Poza tym w ostatnich dniach odkryłam ,że nasze sandomierskie przytulisko zaczęło działać i to całkiem nieźle, i postanowiłam dołaczyć się i trochę im pomóc. Dlatego będę tu zagladać rzadziej. Buziaki dla Asiczka i Rudzi i wszystkich miłych odwiedzających.[/QUOTE]

Betelku dla Ciebie też buziaczki i miziaki dla psiaków :)

Posted

[quote name='betel']Witam październikowo! Przepraszam ,że tak długo się nie odzywałam, ale jakoś nie miłam weny. Poza tym w ostatnich dniach odkryłam ,że nasze sandomierskie przytulisko zaczęło działać i to całkiem nieźle, i postanowiłam dołaczyć się i trochę im pomóc. Dlatego będę tu zagladać rzadziej. Buziaki dla Asiczka i Rudzi i wszystkich miłych odwiedzających.
Betelku, a więc to Wy z dwójki przychodzicie! Super! Słyszałam o Waszych pomysłach.
Tu są wątki przytuliska ;)
http://www.dogomania.pl/threads/186165-SANDOMIERZ-przytulisko-po-POWODZI-p%C4%99ka-w-szwach.-Potrzebna-pomoc-dogomaniak%C3%B3w!
http://www.dogomania.pl/threads/194061-Psy-z-SANDOMIERZA-pom%C3%B3%C5%BCcie-przetrwa%C4%87-zim%C4%99-potrzebna-masa-og%C5%82osze%C5%84-i-DT

możemy liczyć na profesjonalne zdjęcia psiaków?