Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cyknęłam w domu kilka fotek diabelskiej parki czyli Bisia i Inki ( Bryłka w zabawach nie uczestniczyła , bo drzemała u Moni na kanapie)
Oto one:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaciaaa']Jak miło zobaczyć fotki :)

http://i806.photobucket.com/albums/yy349/inka05/039_17_1.jpg świetna mina Inki :lol:

http://i806.photobucket.com/albums/yy349/inka05/051_22_1.jpg Biś tu wyszedł jak aniołek :p

Biś często wygląda jak aniołek, dlatego wszyscy go lubią i mimo że to Inka jest naprawdę ładnym psem , zachwycają się Biszkoptem :).

[quote name='andzia69']ruda surykatka:):)

i widzę, ze pancio żywo uczestniczy w zabawach rozrabiaków:)
Może być surykatka, my zazwyczaj mówimy frecia i jak powiemy do Biśka" zrób frecię" to zaraz siedzi w słupka.

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Betel co z Wami ? nie zalało Was ? :shake:

Nie, my jesteśmy wysoko na wzgórzu, miasto - Starówka i nowe osiedle nie są zagrożone, natomiast tragicznie jest w Hucie Szkłą Sandomierz i na całej trasie Sandomierz- Tarnobrzeg. Szkoda ludzi potracili cały dorobek .

Posted

betel napisał(a):
Nie, my jesteśmy wysoko na wzgórzu, miasto - Starówka i nowe osiedle nie są zagrożone, natomiast tragicznie jest w Hucie Szkłą Sandomierz i na całej trasie Sandomierz- Tarnobrzeg. Szkoda ludzi potracili cały dorobek .

Trzymajcie się Betelku , dobrze że z Wami ok :)

• 2 weeks later...
Posted

Cześc dziewczyny, u nas wszystko okej, ale nie mam o czym pisać ,bo psiaki cały czas na wyjeżdzie w Konstancinie. Smutno bez nich i jakos tak nienaturalnie cicho. Mma nadzieję,że może za tydzień wreszcie wrócą. Pozdrowionka i przepraszam ze tak rzadko sie odzywam.

Posted

Hej, oj, wiem, jak może byc smutno, gdy psiaki na wyjeżdzie.
Mi zdarzyło się tak kilka razy, że 2-3 psy pojechały z osobą zaprzyjaźniona na wystawe, a mnie jakby pół domu ubyło...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hej, oj, wiem, jak może byc smutno, gdy psiaki na wyjeżdzie.
Mi zdarzyło się tak kilka razy, że 2-3 psy pojechały z osobą zaprzyjaźniona na wystawe, a mnie jakby pół domu ubyło...

Pzdr.

Masz rację, Asiaczku,rzeczywiście bardzo smutno, ale na szczęście w niedzielę lub poniedziałek wracają i znowu będzie ich pełno.

jamnicze napisał(a):
Jak u mnie był remont, to w najgorętszym czasie Saidi też pojechała na parę dni do moich rodziców, cały czas się za nią rozglądałam po mieszkaniu.

Ja też się rozglądam a czasem jakiś szelest lub cienie sprawiają, że mam wrażenie ,że psiaki są w domu:)