Aleks89 Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 Dlaczego odpychają?Odpowiada każdemu na zadane pytanie ,pogrubia nick.Wszystko jest czytelne i miło się to czyta.Nie widzę nic odpychającego-powiedział przodujący hejter dogo ;) Quote
maartaa_89 Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 a mi się czyta z przyjemnością :razz: fajnie, migały mi Twoje posty o tym że czekasz na psiaka i w sumie czekałam razem z Tobą bo byłam ciekawa co to za papiś u Ciebie zagości :cool1: mordkę ma do wycałowania Quote
motyleqq Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='Aleks89']Dlaczego odpychają?Odpowiada każdemu na zadane pytanie ,pogrubia nick.Wszystko jest czytelne i miło się to czyta.Nie widzę nic odpychającego-powiedział przodujący hejter dogo ;)[/QUOTE] aż trudno uwierzyć że to Twoje słowa :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='maartaa_89']a mi się czyta z przyjemnością :razz: fajnie, migały mi Twoje posty o tym że czekasz na psiaka i w sumie czekałam razem z Tobą bo byłam ciekawa co to za papiś u Ciebie zagości :cool1: mordkę ma do wycałowania[/QUOTE] Zgadzam się!:loveu:W całej rozciągłości. 100razy bardziej wolę czytać dłuższe posty niż posty jednozdaniowe. Poza tym fajnie patrzeć na czyjąś radość z zakupu "małego gówienka" ,no chyba ,że komuś coś z żalu ściska.:diabloti: motyl-kopa chcesz?:evil_lol: Quote
maartaa_89 Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 zazdrość pewnie zżera co niektórych, sama bym chciała takiego szczura w domu :loveu: facet w delegacji a taki szczurek by sobie ze mną spał i mnie bronił przed komarami ta swoją titaśną mordeczką z wąsiskami :loveu: Quote
maartaa_89 Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 wcale że nie, dla mnie to szczur :loveu: słodziutki mały szczurek :loveu: Quote
Aleks89 Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 Wszystko poniżej 10kg to mała kupa:lol:ładna ,czy nie to nadal kupa.Można w to wdepnąć i zmiażdżyć:diabloti: Quote
Cytrynaaaaa Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Mi też się fajnie czyta. ;) Na zdjęciach Nico wygląda jak taki aniołek, a z 'opowieści' (:lol:) wynika coś innego. :diabloti: Quote
motylek1007 Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='Aleks89']Wszystko poniżej 10kg to mała kupa:lol:ładna ,czy nie to nadal kupa.Można w to wdepnąć i zmiażdżyć:diabloti:[/QUOTE] to ja mam 2 kupy w domu hehe bardzo fajny maluszek, a tym jedzeniem wszystkiego no cóż, moje szczeniaki robiły identycznie, możesz od razu ćwiczyć z nim "nie wolno". Taka słodka mordeczka, tylko do wycałowania osobiście lubię długie opisy :) Quote
Leokadia Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Jupiiiii mój pies nie kupa, 13 kilo pełnoprawnego psa!:evil_lol: A tak widzę ambitne plany się szykują, mały jest dopiero kilka dni u ciebie a już go na agility szykujesz:lol: A co do obroży to pierwsza najbardziej moim zdaniem pasuje do Twojego szczurka;) Quote
vege* Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [url]http://i43.tinypic.com/1692re9.jpg[/url] uroczy :loveu: Ja jestem za obróżką nr 2 :) ten brąz fajnie będzie pasował do podpaleń, albo też taki wzorek tylko, że z zielenią a nie niebieskim :) Quote
makot'a Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='Aleks89']Dlaczego odpychają?Odpowiada każdemu na zadane pytanie ,pogrubia nick.Wszystko jest czytelne i miło się to czyta.Nie widzę nic odpychającego-powiedział przodujący hejter dogo ;)[/QUOTE] Wow, Aleks :loveu: [quote name='maartaa_89']a mi się czyta z przyjemnością :razz: fajnie, migały mi Twoje posty o tym że czekasz na psiaka i w sumie czekałam razem z Tobą bo byłam ciekawa co to za papiś u Ciebie zagości :cool1: mordkę ma do wycałowania[/QUOTE] Hehe, Nico ma coś w sobie, bo galeria założona ledwie tydzień temu, a już ściągnęło tu pół dogo :D Quote
Aleks89 Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 No nie róbcie ze mnie aż takiego chama buraczanego:loveu:(jara mnie to jak stos czarownicę):lol: Przecież bywam też słodki i uroczy:diabloti: Quote
asiak_kasia Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='Aleks89'] Przecież bywam też słodki i uroczy:diabloti:[/QUOTE] taaaaa...to chyba oblicze, którego dogo nigdy nie uświadczyło :evil_lol: Quote
Karoola Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='asiak_kasia']taaaaa...to chyba oblicze, którego dogo nigdy nie uświadczyło :evil_lol:[/QUOTE] a to się liczy? [quote name='olekg89']czemu koma ma kolczatke??? :x aż tak mocno ciagnie ????? moja tez ciagnie a chodzi w zwykłej :P nie cierpie kolczatek[/QUOTE] :evil_lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='Karoola']a to się liczy? :evil_lol:[/QUOTE] :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:Lubię to! :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='Karoola']a to się liczy? :evil_lol:[/QUOTE] Wiesz ,że ostatnio tego szukałem?Chciałem pokazać Motylek jak bardzo zmienia się punkt widzenia w zależności od tego co mamy na smyczy:multi:.(Kaja kolczatkę też nosiła:diabloti:) Quote
motylek1007 Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='Aleks89']Wiesz ,że ostatnio tego szukałem?Chciałem pokazać Motylek jak bardzo zmienia się punkt widzenia w zależności od tego co mamy na smyczy:multi:.(Kaja kolczatkę też nosiła:diabloti:)[/QUOTE] chyba nie jarzę :razz: albo za duży upał jest. Plany ambitne, zobaczymy co z tego wyjdzie w czasie Quote
motyleqq Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='Aleks89']Wiesz ,że ostatnio tego szukałem?Chciałem pokazać Motylek jak bardzo zmienia się punkt widzenia w zależności od tego co mamy na smyczy:multi:.(Kaja kolczatkę też nosiła:diabloti:)[/QUOTE] obojętnie co będzie na mojej smyczy, będę uważać, że z psem należy pracować nad poprawą zachowania :) Quote
Aleks89 Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']Za dużo owadów na dogo jest :evil_lol:[/QUOTE] Szkodników:lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='Aleks89']Szkodników:lol:[/QUOTE] Oj tam nie wszystkie są takie złe :evil_lol: Quote
Recommended Posts