ewu Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 [quote name='Panna Marple']jeden z moich futrzaków też ma na imię Feliks:lol:, więc od Feliksa dla Feliksa poleci 100zł. Który numer konta jest właściwy?[/QUOTE] Aniu dziewczyny na stronie mają numer więc go przekopiowałam a dopiero teraz zobaczyłam ,że dla Felka jest podany inny... Ślepa jestem i strasznie się zdenerwowałam ,że coś namieszałam...Napisałam teraz smsa do Oli ale boję się,że może już śpi... Rano zadzwonię... Quote
Nicolette1 Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='Panna Marple']jeden z moich futrzaków też ma na imię Feliks:lol:, więc od Feliksa dla Feliksa poleci 100zł. Który numer konta jest właściwy? Ten, który ja podałam. Jest na Facebooku w poście ze zdjęciami FELIKSA. Wyżej jest podany przeze mnie link do jego strony z Arkadii na FB. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.493954657336468.1073741832.383535881711680&type=1 To jest ten link i jest tam też nr konta. Trzeba dopisać w tyt. FELIKS Na poprzedniej stronie, czwartej jest też dokładny adres Fundacji z nr konta. Też mojego autorstwa. Jestem tu z zaproszenia Lary. Pozdrawiam. Quote
agata51 Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Stawiam się na wezwanie Lary. Zapisuję wątek, ale na razie finansowo nie wspomogę. Mam tyle długów na dogo, że pewnie już na czarnych kwiatkach jestem. Jak się uporam, pomyślę o Feliksie. Chociaż do tego czasu psiak pewnie domek znajdzie, bo przecudny jest. Będę zaglądać. Quote
Olena84 Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 A ja w koncu nie wiem na ktore wyslalam;), ale jak napisalam Fekliks - olena84 to pewnie bedzie jakies potwierdzenie;) Quote
Avilia Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Spokojnie, kochani - nic się nie dzieje :) Oba konta są nasze. Jedno z końcówką 0001 jest główne, a to z końcówką 0002 pomocnicze, żeby łatwiej nam było oddzielać i liczyć wpływy :) Na które byście nie wysłali pieniążków to i tak do psiaka trafią :) Ale proszę Ewu, skasuj konto z końcówką 0001, bo wolimy mieć wpłaty na danego psa w jednym miejscu :) Quote
zozola77 Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 to ja wysłałam wczoraj na to pomocnicze..czyli w porządku :) Quote
ewu Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 [quote name='Avilia']Spokojnie, kochani - nic się nie dzieje :) Oba konta są nasze. Jedno z końcówką 0001 jest główne, a to z końcówką 0002 pomocnicze, żeby łatwiej nam było oddzielać i liczyć wpływy :) Na które byście nie wysłali pieniążków to i tak do psiaka trafią :) Ale proszę Ewu, skasuj konto z końcówką 0001, bo wolimy mieć wpłaty na danego psa w jednym miejscu :)[/QUOTE] Już się robi:) Quote
ewu Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 Konto zmienione, przepraszam za zamieszanie ale ślepa , stara baba ze mnie:flaming::flaming::flaming: Quote
Ada-Vebby Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 [quote name='Avilia']Spokojnie, kochani - nic się nie dzieje :) Oba konta są nasze. Jedno z końcówką 0001 jest główne, a to z końcówką 0002 pomocnicze, żeby łatwiej nam było oddzielać i liczyć wpływy :) Na które byście nie wysłali pieniążków to i tak do psiaka trafią :) Ale proszę Ewu, skasuj konto z końcówką 0001, bo wolimy mieć wpłaty na danego psa w jednym miejscu :)[/QUOTE] Moja wpłata poleciała też na pomocnicze 0002 ;)powinna już być na koncie. Quote
Nicolette1 Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Najważniejsze, że poszły na dobre konta. To mnie się udało z tym 0002 bo sprawdzałam adres na stronie Arkadii i w zaproszeniu też był dobry nr konta. Zdrówka dla Feliksa...:* Quote
asia-s Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 (edited) Wczorajszy post mi urwalo, po piesku Bastku przesylam od nas 120 zl , bede wdzieczna za potwierdzenie wplaty na watku Bastka : http://www.dogomania.pl/forum/threads/218381-Bastek-Kudłaty-aniołek-odszedł-za-T-M-Kocham-y-Cię-nadal/page80 Edited June 19, 2013 by asia-s Quote
Avilia Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Dziękuję wszystkim :) Wpływy podam w niedzielę. Muszę zaprosić tu Emiś, bo u niej obecnie jest Feliks. Quote
asia-s Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Pieniazki od bastusia poszly na konto z koncowka 0001 z dopiskiem dla Feliksa od Bastka Dziekuje za potwierdzenie wplaty na watku Bastka, poniewaz jako skarbnik musze sie rozliczyc co do grosza. dodatkowo brakuje nam ostatniej zaleglej wplaty dla Bastka i jak tylko otrzymam to rowniez przeleje na Feliksa, Bedzie to dodatkowe 70 zl... [quote name='Avilia']Dziękuję wszystkim :) Wpływy podam w niedzielę. Muszę zaprosić tu Emiś, bo u niej obecnie jest Feliks.[/QUOTE] Quote
Ada-Vebby Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Też zaglądam bo ciekawa jestem jak się czuje nasz biedaczek. Quote
Avilia Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Wieści od Emiś: [FONT=lucida grande]Felix pomału przyzwyczaja się do nowego miejsca. Zachowuje się całkiem grzecznie, oprócz tego, że jak na razie na spacerze nie wykazuje chęci załatwiania się, za to nadrobia zaległości po powrocie do domu... Ciężko mi na razie powiedzieć jak się dogaduje z innymi psami, bo ze względu na jego stan i konieczność ograniczenia ruchu jest od reszty moich psiaków izolowany. Wieczorem trochę na nie powarkiwał, dziś już nie. Bardzo pilnuje się człowieka, po ogrodzie chodzi za mną krok w krok. Zapoznał się też z kurkami, ale miłości z tego nie będzie. W aucie jechał dosyć grzecznie, choć było widać, że podróż sprawia mu dyskomfort - nie wiedział za bardzo jak się ułożyć, kręcił się. Dziś dostanie kolejną dawkę antybiotyku. [/FONT] Quote
kolejna kobietka Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 śliczny rybeczek, jak wydobrzeje na pewno znajdzie szybko domek :) Quote
Ada-Vebby Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Fajny chłopak :) Też myślę,że nie będzie długo czekał na domek! :) Quote
__Lara Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 kolejna kobietka napisał(a):śliczny rybeczek, jak wydobrzeje na pewno znajdzie szybko domek :) Dokładnie :) Już inny wzrok - wcześniej taki przygnębiony, a teraz coraz bardziej wesoły :) :D Quote
ewu Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 Matko kochana jaki on jest cudny:) Te kropeczki, ten pycholek, będą się bić o niego:):):) A były właściciel nie zasłużył nawet na wesz.... Quote
Nicolette1 Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='ewu']Matko kochana jaki on jest cudny:) Te kropeczki, ten pycholek, będą się bić o niego:):):) A były właściciel nie zasłużył nawet na wesz.... Jest śliczny. I jak na takie obrażenia jakie miał, bardzo dobrze wygląda. A były właściciel zasłużył na baty...tacy ludzie nie powinni nawet zbliżać się do zwierząt, bo samym spojrzeniem mogą zrobić krzywdę. Całuję w nochalek Feliksa. Pozdrawiam serdecznie. Quote
agata51 Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 No cudo po prostu. Spojrzenie mojej jagdterierki. A cała reszta cholera wie. Quote
ewu Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 Miał szczęście w nieszczęściu... Dobrze,że spotkał Olę i Klaudię... Bardzo proszę o dalsze wsparcie dla Arkadii, Feliks to jeden z wielu podopiecznych... A ile jeszcze psich biedaków przed nimi.... Quote
Recommended Posts