Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkim obecnym dziękujemy!!!
Konto podane w pierwszym poście. Ważne aby podpisywać przelew FELIKS.

Do poniedziałku mamy go zabierać z lecznicy...Pytanie gdzie? W schronie nie ma szans jak wróci.
Warto zmienić tytuł - dodać, że w typie foxteriera.

Posted

[quote name='malagos']Zaprosiła mnie Lara, będę zaglądać......[/QUOTE]

Cześć kochana malagos :)

Porozsyłam jeszcze wątek, jak jest nas więcej to więcej da się zdziałać.

Posted

[quote name='Avilia']Pani Basiu, od 4 czerwca nie robiłam jeszcze rozliczenia, bo nie miałam kiedy sobie do tego na spokojnie usiąść. Na dniach postaram się je zrobić i podam wpłaty. Niestety na razie nie mam dnia wolnego w pracy więc ciężko mi cokolwiek dodatkowego ogarnąć poza tym co muszę codziennie zrobić. Tak więc proszę o cierpliwość - podam niedługo na pewno :)[/QUOTE]
Nieważne grunt żeby dotarło, ja czasem myślę,że zrobiłam przelew , za dużo mam tych wpłat i mogę coś przegapić...

Posted

[quote name='Olena84']Jestem i tez poprosze nr konta[/QUOTE]
Konto jest w pierwszym poście ale jutro porozsyłam na pw:)
Dzisiaj już padam:)

Posted

jestem Lara i ja. Pomogę grosikiem chociaż już niewiele mogę. Jak się biedak czuje? On nie może trafić do schronu. Dlaczego klinika nie przetrzyma go chociaż parę dni?

Posted

[quote name='mdk8']jestem Lara i ja. Pomogę grosikiem chociaż już niewiele mogę. Jak się biedak czuje? On nie może trafić do schronu. Dlaczego klinika nie przetrzyma go chociaż parę dni?[/QUOTE]
Kliniki przetrzymują ale potem wystawiają rachunek:(

Posted

[quote name='mdk8']dla takich bezdomniaków powinny być zniżki.[/QUOTE]
Ja dzisiaj byłam u weta ( do którego chodzę od lat z wszystkimi moimi futrzakami) z sunią , którą rano wyciągnięto z Olkusza...
Mały , chudy , brudny okruszek...
Za odrobaczenie i kropelki skasowali 35 zł...
Za tydzień sterylka bo sunia jest "podejrzana"- spytałam o koszt-230 zł.....
Nawet złotówki nie opuszczą , wiedzą doskonale ile bezdomniaków przywożę do nich, wiedzą ale mają w nosie jakikolwiek rabat...
Przykre to...
Kiedyś przywiozłam na prześwietlenie szklelecik z ranami , połamaną i źle zrośniętą miednicą...
Pytali czy pies samodzielnie wydala bo stan miednicy był tragiczny...
Za prześwietlenia , leki , badania zabuliłam prawie 400 zł.... Nie ma sentymentów, chcesz być dobra - płać.....Oni nie biorą udziału w akcji charytatywnej... Biznes jest biznes:(:(:(

Posted

[quote name='ewu']Ja dzisiaj byłam u weta ( do którego chodzę od lat z wszystkimi moimi futrzakami) z sunią , którą rano wyciągnięto z Olkusza...
Mały , chudy , brudny okruszek...
Za odrobaczenie i kropelki skasowali 35 zł...
Za tydzień sterylka bo sunia jest "podejrzana"- spytałam o koszt-230 zł.....
Nawet złotówki nie opuszczą , wiedzą doskonale ile bezdomniaków przywożę do nich, wiedzą ale mają w nosie jakikolwiek rabat...
Przykre to...
Kiedyś przywiozłam na prześwietlenie szklelecik z ranami , połamaną i źle zrośniętą miednicą...
Pytali czy pies samodzielnie wydala bo stan miednicy był tragiczny...
Za prześwietlenia , leki , badania zabuliłam prawie 400 zł.... Nie ma sentymentów, chcesz być dobra - płać.....Oni nie biorą udziału w akcji charytatywnej... Biznes jest biznes:(:(:(

Nie wszyscy. Ja z moją sunią chodziłam do rodzinnej Lecznicy Cztery Łapy w Będzinie na ul. Sieleckiej. Bardzo dbali a raczej p. Magda bardzo dbała o moją sunię i nie zdzierała pieniędzy. A w Lecznicy mają wszystko. Jest tylko ona i do pomocy jej mąż.
http://4lapy.bedzin.pl/
Możecie zobaczyć jak jest wyposażona ta Lecznica. I tam naprawdę dbają o zwierzęta.
Pozdrawiam.