Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam, że nadal brak rozliczenia, ale nawiedziła nas powódź :/ Byliśmy odcięci od świata. Brak internetu, brak TV, nawet zasięg w telefonie słaby! Jak tylko się tutaj odgruzujemy to siądę i powpisuję wpłaty.

Posted

[FONT=lucida grande]Wieści o Felixie od Emiś:

Felixowi, jak to się mówi kolokwialnie, "dupa odżyła"... Widać u niego terrierkowaty charakterek. Lubi poszczekać, baaaaardzo denerwują go koty, więc docelowy dom na pewno nie może ich mieć. Z psami raczej się nie konfliktuje, ale nie spędza z nimi zbyt wiele czasu, bo musi mieć ograniczony na razie dosyć mocno ruch, a reszta stada większość dnia hasa po ogrodzie. Bardzo doskwiera mu brak ruchu i widać, że chętnie pozbyłby się już kołnierza i pobiegał :( Obecnie ma już zdjęty gips. Za 4 tygodnie ma mieć zrobione kontrolne RTG. Nóżkę oszczędza, ale stara się z niej korzystać w miarę możliwość. W kołnierzu musi jeszcze biegać, bo wciąż goi mu się ta druga łapka, na której miał tę wielką dziurę. Mam nadzieję, że po weekendzie będzie już można zdjąć mu to chomąto z łebka.

[/FONT]

Posted

[quote name='Avilia'][FONT=lucida grande]Wieści o Felixie od Emiś:

Felixowi, jak to się mówi kolokwialnie, "dupa odżyła"... Widać u niego terrierkowaty charakterek. Lubi poszczekać, baaaaardzo denerwują go koty, więc docelowy dom na pewno nie może ich mieć. Z psami raczej się nie konfliktuje, ale nie spędza z nimi zbyt wiele czasu, bo musi mieć ograniczony na razie dosyć mocno ruch, a reszta stada większość dnia hasa po ogrodzie. Bardzo doskwiera mu brak ruchu i widać, że chętnie pozbyłby się już kołnierza i pobiegał :( Obecnie ma już zdjęty gips. Za 4 tygodnie ma mieć zrobione kontrolne RTG. Nóżkę oszczędza, ale stara się z niej korzystać w miarę możliwość. W kołnierzu musi jeszcze biegać, bo wciąż goi mu się ta druga łapka, na której miał tę wielką dziurę. Mam nadzieję, że po weekendzie będzie już można zdjąć mu to chomąto z łebka.

[/FONT]

I dobrze ,że mu odżyła:):):)

Posted

Feliksowe wpłaty:

• Madziakato - 3
    Bartosz B. - 350
    Ewu - 100
    Barbara O - 20
    Aga J - 50
    Nicolette1 - 50
    Katarzyna09 - 10
    MDK8 - 20
    Olena84 - 20
    Zozola77 - 10
    Panna Marple - 50
    Od psa Bastka, od dziewczyn z wątku - 120

Pierwsza z faktur:

• 13:4

Posted

Ada-Vebby napisał(a):
to było 16.06,jeszcze wpłata nie dotarła ?

Niewykluczone, że mogłam przeoczyć. Była tytułowana jako "Feliks"? Mogę prosić o Twoje imię i pierwszą literę nazwiska? :)

Posted

Aaaaa już mam! Nie była tytułowana, tylko Twój nick podany - a ja robiąc rozliczenie wpisuję sobie hasłowo tytułem przelewów czyli tak jak w tym przypadku "FELIKS" i mi wyskakuje lista :) Dlatego też Twoje nie wyskoczyło, przez co nie było Cię w wykazie :)

Ale już dopisuję

Ada - Vebby - 20zł

Posted

Avilia napisał(a):
Aaaaa już mam! Nie była tytułowana, tylko Twój nick podany - a ja robiąc rozliczenie wpisuję sobie hasłowo tytułem przelewów czyli tak jak w tym przypadku "FELIKS" i mi wyskakuje lista :) Dlatego też Twoje nie wyskoczyło, przez co nie było Cię w wykazie :)

Ale już dopisuję

Ada - Vebby - 20zł

Sprawdziłam,było napisane-dla FELIKSA :)Ważne że pieniążki dotarły.

Posted

Można, ale ostrożnie. Żeby nie było tak jak z psami Wiola&Miłosz....pełna awantura na Dogomanii. Pod różnymi nickami adoptowała psy i nie wiadomo co się z nimi dalej działo. Niektóre usypiała bo po m-cu czy dwóch były wykończone. Zaraz podam link do postów z awanturą....wzajemne oskarżenia za niedopatrzenie...tak to wygląda.

http://www.dogomania.pl/forum/threads/244873-ZAGINION******-ODDANE-Wioli-Miłosz-UWAGA!SZUKAMY-OSÓB-KTÓE-POWIERZYŁY-JEJ-ZWIERZĘTA!