Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak jest w Warszawie:lol: .

Jemu jakoś Kubuś się najbardziej podoba, a tak w ogóle jest przekochany, przemiły, spokojny, nie wadzi nikomu. Mimo słusznego wieku molestowanie Stafusi było a jakże, ale ona potrafi sobie z namolnymi kawalerami poradzić.;)
Kaszelek Kubusia męczy, a poza tym jest w dobrej formie. POdbiegał sobie na trawie:loveu: , pojadł i posikał wszytskei krzewy;) .

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kubuś, to prawdziwy Kubuś, grubiutki ciężki miś. Jest bardzo grzeczny, trochę mrużył oczy, może mieć jaskrę, więć okularki mu pomogły:evil_lol: Kubusiu, dobrze, że jesteś w takich cudownych rękach, ze szczęścia to i kaszelek minie. Dzięki Tanitka za śliczne ekspresowe zdjęcia, nareszcie nie widzę go za kratami. Pisz o miśku, jakie robi postępy.

Posted

Wiedziałam!!! :lol: - kiedy wczoraj czytałam ten wątek, czułam że tanitka weźmie staruszka do towarzystwa Stefuni...
Trzymamy kciuki, żeby szybko znalazł wspaniały domek!

Posted

dziękuję wszystkim kibicom!!!:lol:
we wtorek pójdziemy z Kubutkiem do lekarza, bo kaszel wieczorem znacznie się nasilił. Kubuś spał sobie zakręcony w koc i spał jak aniołek. Na spacerek wieczorem bardzo się ucioeszył, podskakiwał pod drzwiami:crazyeye: .

Posted

byliśmy dzisiaj u weta i wieści nie są dobre: Kubuś ma tak słabiutkie serdeszko że nawet go nie słychać, tylko szeleścik.:shake: Dostał coś na jego wzmocnenie, codziennie będzie brał dwie piguły i po 10 dniach może coś sie polepszy.
Nawet na wścieklizne wet mówił, żeby nie szczepić, bo go osłabimy bardziej.....
a tak sobie spaceruje przeszczęśliwy

Posted

Trzymamy kciuki za Kubusia, myślę, że leki mu pomogą i teraz jest tak szczęśliwy, że na pewno poczuje sie lepiej. Najgorsze będą dla niego upały, może też powinien schudnąć:razz:

Posted

Tanitka uratowałaś mu życie, w schronisku mógł umrzeć, bo na serce nikt by go nie leczył, a dochodzi stres, tęsknota, niewola, brak spacerów..... Myślę, że będzie z nim coraz lepiej, ma kochanych ludzi i sens życia. To super chłopczyk.

Posted

Nie trudno sobie wyobrazić, jak czuł się w warunkach schroniskowych. Całe szczęście , że w miarę szybko wypatrzyła go Tanitka.:multi:

Posted

No widzisz tanitka, u nas w schronisku sa takie anioły, od razu widziałam, że mu dobrze z oczu patrzy, chyba zostanie u Ciebie, szkoda pozbywać się aniołka. Całujemy go mocno i ściskamy grubcia.