Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piesio jest sam w malutkim boksie dla szczeniaków, ale jest bezpieczny przed innymi psami. Na pewno czuje się w nim też nie najlepiej bo jest jak w klatce, nie wychodzi na spacery. I bardzo tęskni ... Nikt go nie szuka. Ale kiedy mówię do niego i daję mu jeść to jakby na chwilę wypadał z tego strasznego stanu. Myślę, że mimo wszystko szybko sie przywiąże do nowych ludzi. Trzymamy kciuki za domek dla niego.

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieję, że suńka z Lublina ma się dobrze. Oby on też zaznał szczęścia. Podobna jest do naszego dziadunia. Musimy mu dać imię, takie odmładzające.....co proponujecie?

Posted

Jaki Dziadzio jest dla kotów i innych psów? Napiszcie, proszę jak najwięcej informacji, bo w przyszłym tygodniu będą ogłoszone w DP dwa stare pieski i jeśli bedzie odzew, można proponować też Dziadzia. Pęka mi serce na takich wątkach, ale nie mogę dać tymczasu dorosłemu psu, bo moja suka nie przyjmie.:-(

Posted

tanitka napisał(a):
dziewczyny widziałyście dzisiaj Dziadunia??:-(

Niestety dzisiaj żadna z nas nie była w schronie :-( Jutro napewno będziemy się widzieć z Dziaduniem :lol:

Posted

no zdjęcia nowe są, niespodzianka!!!:evil_lol:

Tubi vel Kubuś jest u mnie w domu tymczasowym:

tu było czesanie i za chwilę manicure

ojej , jak fajna dziewczyna mi się trafiła!!