kcd Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Ile nam jeszcze brakuje? Tak, czy inaczej nie pozwolimy przecież, żeby zniknął gdzieś w schronie! :-( Quote
mestudio Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 [quote name='kcd']Ile nam jeszcze brakuje? Tak, czy inaczej nie pozwolimy przecież, żeby zniknął gdzieś w schronie! :-([/QUOTE] W rozliczeniu nic się nie zmieniło przecież. Wpłaty jednorazowe być może uzupełnią brak na pierwszy ,miesiąc, ale co dalej? Ja nie mogę płacić za hotel mam 12 psów + 1 w hotelu z niepełnymi deklaracjami. Nie podejmę się dokładania co miesiąc około 300 zł. Quote
MALWA Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Wysłałam kolejne 10 zaproszeń..................może jeszcze ktoś wejrzy.............. Quote
mestudio Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 [quote name='mdk8']to hotel 400,-?[/QUOTE] Hotel w zależności od wagi psa 12 lub 15 zł doba. Murka najczęściej na miejscu decyduje jak zobaczy psiaka. Quote
mdk8 Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 powrzucam link na kilka wątków może ktoś się zjawi. Quote
kcd Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 [quote name='mestudio']W rozliczeniu nic się nie zmieniło przecież. Wpłaty jednorazowe być może uzupełnią brak na pierwszy ,miesiąc, ale co dalej? Ja nie mogę płacić za hotel mam 12 psów + 1 w hotelu z niepełnymi deklaracjami. Nie podejmę się dokładania co miesiąc około 300 zł.[/QUOTE] To może wyślemy go tam chociaż na miesiąc? Może uda mu się znaleźć w tym czasie dom albo chociaż większą ilość deklaracji? Wzięłabym go nawet do siebie, ale absolutnie nie mam doświadczenia z takimi rasami i nie wiem, czy dałabym radę.... Oraz nie wiem, czy nie zjadłby mi Tobisia..? Quote
MALWA Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 [quote name='kcd']To może wyślemy go tam chociaż na miesiąc? Może uda mu się znaleźć w tym czasie dom albo chociaż większą ilość deklaracji? Wzięłabym go nawet do siebie, ale absolutnie nie mam doświadczenia z takimi rasami i nie wiem, czy dałabym radę.... Oraz nie wiem, czy nie zjadłby mi Tobisia..?[/QUOTE] Kim jest Tobiś ? Quote
Noelle Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 przychodzę na zaproszenie, sama mam asta w hoteliku i to z niemałymi problemami, więc nie pomogę finansowo, ale trzymam kciuki za psiaka!!! jeśli macie możliwość - weźcie go do hotelu już teraz, deklaracje się później dozbiera, zróbcie też na fb wydarzenie! Quote
kcd Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 [quote name='MALWA']Kim jest Tobiś ?[/QUOTE] Tobiś jest moim "stałym tymczasem" - jamnikiem na długich nogach, po przejściach, schizolkiem na psychotropach (nie, nie żartuję...), miłością mojego życia. Quote
MALWA Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 [quote name='Noelle']przychodzę na zaproszenie, sama mam asta w hoteliku i to z niemałymi problemami, więc nie pomogę finansowo, ale trzymam kciuki za psiaka!!! jeśli macie możliwość - weźcie go do hotelu już teraz, deklaracje się później dozbiera, zróbcie też na fb wydarzenie![/QUOTE] Dziekuję za przybycie na wątek................... Wydarzenie na FB to dobry pomysł. Wiem, ze ludzie wpłacają tam pieniądze na zwierzaki.... Może jest tu ktoś tez na FB i zrobi wydarzenie? Quote
zozola77 Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 :oops: dobra dam 5 zł stałej od czerwca...:oops: Quote
kcd Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 [quote name='MALWA']Dziekuję za przybycie na wątek................... Wydarzenie na FB to dobry pomysł. Wiem, ze ludzie wpłacają tam pieniądze na zwierzaki.... Może jest tu ktoś tez na FB i zrobi wydarzenie?[/QUOTE] Ja chciałam zrobić wydarzenie na fb, ale dalej czekam na dane kontaktowe, które można podać... Chociaż z drugiej strony mogę nawet podać swoje a co mi tam ;-) Zaraz dodam i wyślę linka... Quote
Noelle Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 ten hotelik jest daleko od miejsca pobytu psiaka? zupełnie się nie orientuję... Quote
mestudio Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 [quote name='kcd']Ja chciałam zrobić wydarzenie na fb, ale dalej czekam na dane kontaktowe, które można podać... Chociaż z drugiej strony mogę nawet podać swoje a co mi tam ;-) Zaraz dodam i wyślę linka...[/QUOTE] Pies jest w przytulisku więc nie ma danych kontaktowych, moje są zaś w jego albumie na FB, podawałam już link. tu link bezpośrednio do albumu z moimi danymi [URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.463756007044529.1073741835.463049880448475&type=1[/URL] Jeśli będzie u Murki to raczej ona będzie odpowiadała na pytania jaki jest pies zainteresowanym. W tej chwili wiemy, że jest wystraszony i łagodny, a to niewiele. Quote
kcd Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Na wydarzeniu muszę podać jeszcze nr konta do wpłat... Edit: link wydarzenia: [url]https://www.facebook.com/events/438352689593660[/url] Quote
mestudio Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 [quote name='Noelle']ten hotelik jest daleko od miejsca pobytu psiaka? zupełnie się nie orientuję... [/QUOTE] Nigdy nie wywożę psów na drugi koniec Polski bo szkoda pieniędzy na takie jazdy, hotelik jest od nas ok. 100 km w jedną stronę. Quote
mestudio Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 (edited) [quote name='kcd']Na wydarzeniu muszę podać jeszcze nr konta do wpłat... Edit: link wydarzenia: [URL]https://www.facebook.com/events/438352689593660[/URL][/QUOTE] Dlatego nie będzie wydarzenia bo swojego konta nie udostępnię. Pieniądze na FB powinny być zbierane na konto sensownej fundacji, a ja znam tylko 2 takie nie wiem czy się zgodzą na kolejne wpłaty dla kolejnego psa. Jak nie znam fundacji to nie chcę zbiórki bo już widziałam jazdy jak przeznaczali pieniądze na inne cele zapychając dziury. Tak więc jeśli któraś z fundacji znanych mi osobiście się zgodzi to ok. edit: w wydarzeniu napisałaś, że pies jedzie jutro do Radys, a to nieprawda:-) Edited May 26, 2013 by mestudio Quote
Recommended Posts