MALWA Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='thinkplando']Dacie na priv pelne same do przelewu?[/QUOTE] Mestudio poda. Quote
mestudio Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 [quote name='mdk8']i ja jestem MALWA, powiem szczerze, że te bany za chęć pomocy zwierzakom to jakaś kosmiczna głupota, przecież jak się nie porozsyła wątku to przy takiej ich ilości trudno trafić tam gdzie pomoc potrzebna na cito. podeślijcie konto to coś wyskrobię ale na razie jednorazowo.[/QUOTE] :loveu: Dziękujemy! [quote name='Alicja']jutro wgryze sie w temat , dziś nie wiem czy żyję[/QUOTE] Dziękuję, że zajrzałaś:loveu: [quote name='sharka']zaglądam na zaproszenie, ale mogę tylko jednorazowo grosz podesłać :/[/QUOTE] Dziękujemy bardzo:loveu: [quote name='kolejna kobietka']Jestem na zaproszenie, niestety mogę jedynie podnieść :sad:[/QUOTE] Też dobrze:loveu: [quote name='fioneczka']jestem na zaproszenie MALWY ... niestety, nie mogę wspomóc ani na stałe ani jednorazowo nawet ... przykro mi, przepraszam mam nadzieję że uda się zebrać potrzebną kwotę[/QUOTE] Zapraszamy do zaglądania, to też pomoc:loveu: Quote
Celina12 Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 W poniedziałek wpłacę....poproszę o dane do przelewu..... Supergoga ma rację-wydarzenie na FB-więcej ludzi wejdzie na zaproszenie....i może akurat stałe deklarację się sypną Quote
mestudio Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 [quote name='MALWA']:lol: Poleciała ode mnie jednorazowa wpłata 20 zł.[/QUOTE] Bardzo dziękuję:-) Quote
mestudio Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 [quote name='Gusiaczek']Mestudio, kiedy mam załamkę zaczyna się dziać pozytywnie - zatem może załamujmy się częściej, co? ;)[/QUOTE] Nie chcę takich problemów, ale cóż. Ale mogę udawać czasami załamaną:-). [quote name='thinkplando']Dacie na priv pelne same do przelewu?[/QUOTE] Zaraz porozsyłam:-). [quote name='Rubik']Jestem, ale na razie tylko podnieść wątek mogę :( I trzymać mocno kciuki...[/QUOTE] Zapraszamy do podnoszenia:-). Quote
mestudio Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 [quote name='supergoga']Nie zcytałam całości. Zróbcie wydarzenie na Facebooku, z prosba o pomoc dla psa. Może jakis tymczas się znajdzie, a jak nie to chociaz środki dla niego. szkoda chłopaka. tak smutno patrzy.[/QUOTE] Temat wydarzenia przemyślę, psiak jest na mojej stronie gdyby ktoś chciał zerknąć [URL]https://www.facebook.com/PsieMixyDomTymczasowyDlaPsiakow[/URL] Quote
mestudio Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 [quote name='Celina12']W poniedziałek wpłacę....poproszę o dane do przelewu..... Supergoga ma rację-wydarzenie na FB-więcej ludzi wejdzie na zaproszenie....i może akurat stałe deklarację się sypną[/QUOTE] Też bardzo dziękuję:-). Teraz roześlę konto, a potem uzupełnię post rozliczeniowy z deklaracjami. Quote
mestudio Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='Jenny19']zapisuję, później poczytam[/QUOTE] Zapraszamy, wszelkie informacje w poście I. Quote
from_wonderland Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Takze przychodze z zaproszeniem od Malwy. Zapisze, poczytam jak dorwewolna chwilke. Quote
mestudio Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 Malwa - nie chcielibyśmy mieć cię na sumieniu, może ktoś jeszcze (inny) mógłby pozapraszać na wątek. Mam nadzieję, że im więcej osób tym większa szansa że do poniedziałku uda się coś zdziałać. Czasu jest niewiele, ale szansa jest. Może ktoś się od nas banerkiem poczęstuje jeśli jeszcze ma wolne miejsce :-) TZmestudio Quote
kolejna kobietka Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 odwiedzam i podnosze, mam nadzieje, ze sie uda Quote
mestudio Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 Dziękujemyza odwiedzanie i rozsyłanie i w ogóle :-) za wszystko. Quote
MALWA Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='mestudio']Malwa - nie chcielibyśmy mieć cię na sumieniu, może ktoś jeszcze (inny) mógłby pozapraszać na wątek. Mam nadzieję, że im więcej osób tym większa szansa że do poniedziałku uda się coś zdziałać. Czasu jest niewiele, ale szansa jest. Może ktoś się od nas banerkiem poczęstuje jeśli jeszcze ma wolne miejsce :-) TZmestudio[/QUOTE] A w jaki sposób mam umieścić banerek? Kopiuj- wklej? Quote
Mattilu Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 (edited) Jestem, ale nie mam jak pomoc, finanse na wyczerpaniu:( Chcialam wkleic sobie banerek asta, ale nie wychodzi. Moze przeslijcie mi go na PW? Edited May 25, 2013 by Mattilu Quote
MALWA Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='Mattilu']Jestem, ale nie mam jak pomoc, finanse na wyczerpaniu:([/QUOTE] Miło Cię widzieć na wątku! Quote
Mazowszanka13 Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Jestem, ale tylko duchem wspomogę biedaka. Quote
MALWA Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='Mazowszanka']Jestem, ale tylko duchem wspomogę biedaka.[/QUOTE] Witamy !!!!! Quote
mestudio Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 Mattilu witaj:-) [quote name='Mazowszanka']Jestem, ale tylko duchem wspomogę biedaka.[/QUOTE] Wszelkie duchy bardzo mile widziane. Quote
zozola77 Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 mnie tez Malwa zaprosiła..czytałam o nim niedawno na przytuliskowym wątku.. na razie tylko bede zagladac i trzymac kciuki zeby sie mu udało finansowo na razie nie moge nic obiecac..moze później :-( Quote
mestudio Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='MALWA']A w jaki sposób mam umieścić banerek? Kopiuj- wklej?[/QUOTE] Tak właśnie. Ale wklej w zakładce "Edytuj sygnaturę". To działa. TZmestudio Quote
Recommended Posts