Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mdk8']i ja jestem MALWA, powiem szczerze, że te bany za chęć pomocy zwierzakom to jakaś kosmiczna głupota, przecież jak się nie porozsyła wątku to przy takiej ich ilości trudno trafić tam gdzie pomoc potrzebna na cito.

podeślijcie konto to coś wyskrobię ale na razie jednorazowo.[/QUOTE]
:loveu: Dziękujemy!

[quote name='Alicja']jutro wgryze sie w temat , dziś nie wiem czy żyję[/QUOTE]

Dziękuję, że zajrzałaś:loveu:

[quote name='sharka']zaglądam na zaproszenie, ale mogę tylko jednorazowo grosz podesłać :/[/QUOTE]

Dziękujemy bardzo:loveu:

[quote name='kolejna kobietka']Jestem na zaproszenie, niestety mogę jedynie podnieść :sad:[/QUOTE]

Też dobrze:loveu:

[quote name='fioneczka']jestem na zaproszenie MALWY ... niestety, nie mogę wspomóc ani na stałe ani jednorazowo nawet ... przykro mi, przepraszam

mam nadzieję że uda się zebrać potrzebną kwotę[/QUOTE]

Zapraszamy do zaglądania, to też pomoc:loveu:

Posted

W poniedziałek wpłacę....poproszę o dane do przelewu.....

Supergoga ma rację-wydarzenie na FB-więcej ludzi wejdzie na zaproszenie....i może akurat stałe deklarację się sypną

Posted

[quote name='Gusiaczek']Mestudio, kiedy mam załamkę zaczyna się dziać pozytywnie -
zatem może załamujmy się częściej, co? ;)[/QUOTE]

Nie chcę takich problemów, ale cóż. Ale mogę udawać czasami załamaną:-).

[quote name='thinkplando']Dacie na priv pelne same do przelewu?[/QUOTE]

Zaraz porozsyłam:-).

[quote name='Rubik']Jestem, ale na razie tylko podnieść wątek mogę :( I trzymać mocno kciuki...[/QUOTE]

Zapraszamy do podnoszenia:-).

Posted

[quote name='supergoga']Nie zcytałam całości. Zróbcie wydarzenie na Facebooku, z prosba o pomoc dla psa. Może jakis tymczas się znajdzie, a jak nie to chociaz środki dla niego. szkoda chłopaka. tak smutno patrzy.[/QUOTE]

Temat wydarzenia przemyślę, psiak jest na mojej stronie gdyby ktoś chciał zerknąć [URL]https://www.facebook.com/PsieMixyDomTymczasowyDlaPsiakow[/URL]

Posted

[quote name='Celina12']W poniedziałek wpłacę....poproszę o dane do przelewu.....

Supergoga ma rację-wydarzenie na FB-więcej ludzi wejdzie na zaproszenie....i może akurat stałe deklarację się sypną[/QUOTE]

Też bardzo dziękuję:-).

Teraz roześlę konto, a potem uzupełnię post rozliczeniowy z deklaracjami.

Posted

Malwa - nie chcielibyśmy mieć cię na sumieniu, może ktoś jeszcze (inny) mógłby pozapraszać na wątek. Mam nadzieję, że im więcej osób tym większa szansa że do poniedziałku uda się coś zdziałać. Czasu jest niewiele, ale szansa jest.

Może ktoś się od nas banerkiem poczęstuje jeśli jeszcze ma wolne miejsce :-)

TZmestudio

Posted

[quote name='mestudio']Malwa - nie chcielibyśmy mieć cię na sumieniu, może ktoś jeszcze (inny) mógłby pozapraszać na wątek. Mam nadzieję, że im więcej osób tym większa szansa że do poniedziałku uda się coś zdziałać. Czasu jest niewiele, ale szansa jest.

Może ktoś się od nas banerkiem poczęstuje jeśli jeszcze ma wolne miejsce :-)

TZmestudio[/QUOTE]

A w jaki sposób mam umieścić banerek?

Kopiuj- wklej?

Posted (edited)

Jestem, ale nie mam jak pomoc, finanse na wyczerpaniu:(

Chcialam wkleic sobie banerek asta, ale nie wychodzi. Moze przeslijcie mi go na PW?

Edited by Mattilu
Posted

mnie tez Malwa zaprosiła..czytałam o nim niedawno na przytuliskowym wątku..

na razie tylko bede zagladac i trzymac kciuki zeby sie mu udało

finansowo na razie nie moge nic obiecac..moze później
:-(

Posted

[quote name='MALWA']A w jaki sposób mam umieścić banerek?

Kopiuj- wklej?[/QUOTE]
Tak właśnie. Ale wklej w zakładce "Edytuj sygnaturę". To działa.

TZmestudio