Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mestudio']rudakacha,dziękujemy za odwiedziny :-).

Dziś pojechał transport do Radys, ast też miał jechać,[B] ale obiecałam, że go zabiorę....[/B][/QUOTE]

Ciekaw jestem gdzie i za co???
Mało ci 12 psów na głowie????
[IMG]http://www.uufoh.com/files/graphix/crazy_smiley.gif [/IMG]

TZmestudio

Posted

[quote name='mestudio']Dziękujemy :-).[/QUOTE]

Etam... za co... dopiero jeśli go zabiorą albo coś poradzą to przyjmę ten uśmiech ;)

Posted (edited)

Ja mogę zadeklarować na stałe 15 zł. Przepraszam, że tylko tyle, ale zawsze trochę bliżej do pełnej kwoty, prawda? Tylko ja mam skłonność do demencji i sklerozy, więc w razie czego bardzo proszę o przypominajkę (może być brutalna ;-) ) pod koniec miesiąca... Jakoś po 28 będę wpłacać, jak pensja mnie zaszczyci.

Edit: Jedna fundacja już mi odpisała: nie mają miejsc. Poprosiłam chociaż o udostępnienie. Jaki mogę podać telefon kontaktowy i adres email do ogłoszenia? Jakby co - może być mój publicznie i będę przekierowywać po odsianiu.

Edited by kcd
Posted

[quote name='kcd']J[B]a mogę zadeklarować na stałe 15 zł.[/B] Przepraszam, że tylko tyle, ale zawsze trochę bliżej do pełnej kwoty, prawda? [B]Tylko ja mam skłonność do demencji i sklerozy[/B], więc w razie czego bardzo proszę o przypominajkę [B](może być brutalna ;-) )[/B] pod koniec miesiąca... Jakoś po 28 będę wpłacać, jak pensja mnie zaszczyci.

Edit: Jedna fundacja już mi odpisała: nie mają miejsc. Poprosiłam chociaż o udostępnienie. Jaki mogę podać telefon kontaktowy i adres email do ogłoszenia? Jakby co - może być mój publicznie i będę przekierowywać po odsianiu.[/QUOTE]

[B]Pięknie dziękuję!!![/B]:loveu:
Spróbuję się upominać jakby co, ale cienias ze mnie w temacie molestowania zapominalskich.
Co do danych pomyślę, zapytam Murki jak to ogarnąć bo w sumie jeśli piesek tam trafi to Murka będzie wiedziała najwięcej o nim.

Posted

[quote name='mestudio']
Spróbuję się upominać jakby co, ale cienias ze mnie w temacie molestowania zapominalskich.
[/QUOTE]

No to możemy spotkać się w pół drogi... zamiast brutalnego przypomnienia poproszę miłą wiadomość o psiaku. Albo jakiś kawał - powinnam skojarzyć fakty ;-)

Posted

SOS Amstaff udostępni Niuśka na stronie. Jak ustalicie kontakt, to poproszę info i opis, wyślę do nich na maila tekst i zdjęcia do wstawienia. Albo można się samemu "obsłużyć": [email][email protected][/email] ;-)

Posted

[quote name='Agnieszka103']Jeśli 5 zł stałej deklaracji coś da, to proszę mnie zapisać[/QUOTE]

Ależ oczywiście, że bardzo pomoże:loveu:
Dziękujemy:loveu: