mestudio Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 [quote name='mestudio']rudakacha,dziękujemy za odwiedziny :-). Dziś pojechał transport do Radys, ast też miał jechać,[B] ale obiecałam, że go zabiorę....[/B][/QUOTE] Ciekaw jestem gdzie i za co??? Mało ci 12 psów na głowie???? [IMG]http://www.uufoh.com/files/graphix/crazy_smiley.gif [/IMG] TZmestudio Quote
Gusiaczek Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 [quote name='mestudio']Znowu podnoszę chłopaczka.[/QUOTE] Ja też! ja też! :) Quote
ewu Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 A szczeniaczek , biały dziki i biała sunia są , czy pojechały? Quote
mestudio Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 [quote name='ewu']A szczeniaczek , biały dziki i biała sunia są , czy pojechały?[/QUOTE] Wszystkie info są na wątku przytuliskowym. Quote
Gusiaczek Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Śpij dobrze, oby Los był dla ciebie łaskawy .... Quote
kcd Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Napisałam ze swojej strony do 2 fundacji. Mam nadzieję, że się odezwą. Powodzenia malutki... Quote
mestudio Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 [quote name='kcd']Napisałam ze swojej strony do 2 fundacji. Mam nadzieję, że się odezwą. Powodzenia malutki...[/QUOTE] Dziękujemy :-). Quote
kcd Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 [quote name='mestudio']Dziękujemy :-).[/QUOTE] Etam... za co... dopiero jeśli go zabiorą albo coś poradzą to przyjmę ten uśmiech ;) Quote
MALWA Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Weszłam przez banerek. Dajcie mi konto na pw, jednorazowo coś przeleję. Quote
mestudio Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 [quote name='MALWA']Weszłam przez banerek. Dajcie mi konto na pw, jednorazowo coś przeleję.[/QUOTE] Pięknie dziękuję:loveu: Jutro wyślę. Quote
kcd Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 (edited) Ja mogę zadeklarować na stałe 15 zł. Przepraszam, że tylko tyle, ale zawsze trochę bliżej do pełnej kwoty, prawda? Tylko ja mam skłonność do demencji i sklerozy, więc w razie czego bardzo proszę o przypominajkę (może być brutalna ;-) ) pod koniec miesiąca... Jakoś po 28 będę wpłacać, jak pensja mnie zaszczyci. Edit: Jedna fundacja już mi odpisała: nie mają miejsc. Poprosiłam chociaż o udostępnienie. Jaki mogę podać telefon kontaktowy i adres email do ogłoszenia? Jakby co - może być mój publicznie i będę przekierowywać po odsianiu. Edited May 24, 2013 by kcd Quote
mestudio Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 [quote name='kcd']J[B]a mogę zadeklarować na stałe 15 zł.[/B] Przepraszam, że tylko tyle, ale zawsze trochę bliżej do pełnej kwoty, prawda? [B]Tylko ja mam skłonność do demencji i sklerozy[/B], więc w razie czego bardzo proszę o przypominajkę [B](może być brutalna ;-) )[/B] pod koniec miesiąca... Jakoś po 28 będę wpłacać, jak pensja mnie zaszczyci. Edit: Jedna fundacja już mi odpisała: nie mają miejsc. Poprosiłam chociaż o udostępnienie. Jaki mogę podać telefon kontaktowy i adres email do ogłoszenia? Jakby co - może być mój publicznie i będę przekierowywać po odsianiu.[/QUOTE] [B]Pięknie dziękuję!!![/B]:loveu: Spróbuję się upominać jakby co, ale cienias ze mnie w temacie molestowania zapominalskich. Co do danych pomyślę, zapytam Murki jak to ogarnąć bo w sumie jeśli piesek tam trafi to Murka będzie wiedziała najwięcej o nim. Quote
kcd Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='mestudio'] Spróbuję się upominać jakby co, ale cienias ze mnie w temacie molestowania zapominalskich. [/QUOTE] No to możemy spotkać się w pół drogi... zamiast brutalnego przypomnienia poproszę miłą wiadomość o psiaku. Albo jakiś kawał - powinnam skojarzyć fakty ;-) Quote
Agnieszka103 Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Jeśli 5 zł stałej deklaracji coś da, to proszę mnie zapisać Quote
kcd Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 SOS Amstaff udostępni Niuśka na stronie. Jak ustalicie kontakt, to poproszę info i opis, wyślę do nich na maila tekst i zdjęcia do wstawienia. Albo można się samemu "obsłużyć": [email][email protected][/email] ;-) Quote
mestudio Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 [quote name='Agnieszka103']Jeśli 5 zł stałej deklaracji coś da, to proszę mnie zapisać[/QUOTE] Ależ oczywiście, że bardzo pomoże:loveu: Dziękujemy:loveu: Quote
mestudio Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 Czy ktoś miałby czas i ochotę troszkę pospamować i zaprosić inne osoby spoza wątku? On ma w zasadzie czas do poniedziałku. TZmestudio Quote
MALWA Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Zaglądam i czekam na konto............... Wieczorkiem powysyłam trochę zaproszeń, najwyżej bana dostanę, trudno.............. Quote
Recommended Posts