kolejna kobietka Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Super tekst! :) Trzymam kciuki za zdrowie kotka! :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
agat21 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Kciuki za koteczka.. Walcz dzielnie maleńki, na Twej drodze stanął anioł w postaci ewu.. Quote
paula_t Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Megi ogłoszona na tych stronach: adopcjapsa.pl gumtree.pl tablica.pl przygarnijzwierzaka.pl morusek.pl pupil.com.pl adopcje.org adoptujemy.pl olx.pl pajeczyna.pl pineska.pl kupsprzedaj.pl tusprzedaj.pl neeon.pl najpewniej.pl petworld.pl tlenek.pl e-zwierzak.pl eoferty.com.pl ogloszenia.e-gratka.info oglaszamy24.pl ogloszenia.com hipierogloszenia.pl ogloszenia.wp.pl owi.pl rozglos.net kokosy.pl cafeanimal.pl zwierzaki.nasza-lista.com bezrodowodu.pl krakusik.pl Quote
kolejna kobietka Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Trzymam kciuki za dom! może akurat się zdziwimy :cool3: :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
gluchypies Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 kolejna kobietka napisał(a):Trzymam kciuki za dom! może akurat się zdziwimy :cool3: :kciuki::kciuki::kciuki: Ja też trzymam :) Quote
sharka Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 a ja reklamuję jeszcze na innym wątku cioteczkę gluchypies :eviltong: Quote
gluchypies Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 sharka napisał(a):a ja reklamuję jeszcze na innym wątku cioteczkę gluchypies :eviltong: Ha, pięknie, za chwilę mi się wyobraźnia wyczerpie ;) pokaż wątas :) Quote
sharka Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 [quote name='gluchypies']Ha, pięknie, za chwilę mi się wyobraźnia wyczerpie ;) pokaż wątas :) zobacz, może coś podpowiesz :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/246015-Sonia-ktora-2-lata-czeka-na-dom-juz-w-hoteliku-Bez-deklaracji-Potrzebne-wsparcie/page20 Quote
paula_t Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 kolejna kobietka napisał(a):Trzymam kciuki za dom! może akurat się zdziwimy :cool3: :kciuki::kciuki::kciuki: Oby...oby...Jak już zaczęliśmy to teraz trzeba reklamować Megi gdzie i ile się da :) Quote
Makila Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Dzisiaj aktywowałam ogłoszenia Megi. Kciuki mocno zaciśnięte :lol: Quote
kolejna kobietka Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 No czarnulko mam nadzieję, że zawrócisz w głowie jakiemuś dobremu człowiekowi :loveu: Quote
ewu Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 agat21 napisał(a):Kciuki za koteczka.. Walcz dzielnie maleńki, na Twej drodze stanął anioł w postaci ewu.. Niestety Orzeszek odszedł ......:( Tyle dni o niego walczyłam:( Quote
kolejna kobietka Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 ewu napisał(a):Jutro jadę do Megi:) Wysciskaj cioteczko od nas Megunie. Quote
paula_t Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 ewu napisał(a):Jutro jadę do Megi:) I Pepe i Baksika i...kogoś pominęłam? ;) Quote
ewu Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Widziałam Pepe i Megi i Baksika i Majkę i resztę ogonków:) Wszystkie cudne, wesołe, kochane:) Megi wygląda obłędnie i jest bardzo radosnym psiakiem:) Baksik kluseczka:) Pepunio pokonuje schody jak młodzik i doopka stanowczo się sporo zaokrągliła:) Quote
kolejna kobietka Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Super, to i z domkiem moze jednak nie bedzie tak zle jak myslelismy :cool3: Quote
ewu Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 kolejna kobietka napisał(a):Super, to i z domkiem moze jednak nie bedzie tak zle jak myslelismy :cool3: Megi jest super ale do nieznajomych nadal ma dystans, jest milion razy lepiej ale trochę ma. Quote
ewu Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 ania75 napisał(a):A jak Pepunio ze zdrówkiem? A troszke sie przeziębił ale śmiga jak młodzieniaszek, wygląda cudnie. Anetka była natychmiast u weta i jest ok. To już nie ten smutny dziadzio , którego tam zostawiłam:) Quote
Recommended Posts