Xibalba Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Zaglądam wieczorową porą@ już późno dziś, ale poczytam jutro :) Quote
kolejna kobietka Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 ewu napisał(a):Megi jest super ale do nieznajomych nadal ma dystans, jest milion razy lepiej ale trochę ma. Może już taki dystans jej zostanie po tym co biedna przeszła. Najważniejsze, że do swoich opiekunów potrafi się otworzyć. Trzymam kciuki za Dom! :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
kolejna kobietka Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Xibalba napisał(a):Zaglądam wieczorową porą@ już późno dziś, ale poczytam jutro :) Witamy serdecznie! :) Quote
kolejna kobietka Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 [quote name='paula_t']Megi ogłoszona na tych stronach: adopcjapsa.pl gumtree.pl tablica.pl przygarnijzwierzaka.pl morusek.pl pupil.com.pl adopcje.org adoptujemy.pl olx.pl pajeczyna.pl pineska.pl kupsprzedaj.pl tusprzedaj.pl neeon.pl najpewniej.pl petworld.pl tlenek.pl e-zwierzak.pl eoferty.com.pl ogloszenia.e-gratka.info oglaszamy24.pl ogloszenia.com hipierogloszenia.pl ogloszenia.wp.pl owi.pl rozglos.net kokosy.pl cafeanimal.pl zwierzaki.nasza-lista.com bezrodowodu.pl krakusik.pl Machnę i od siebie chociaż na tablica.pl i gumtree (na gumtree co drugi dzień robię od nowa). Mogłabyś mi cioteczko podać link do gotowego ogłoszenia? zerknę sobie. Quote
ewu Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Xibalba napisał(a):Zaglądam wieczorową porą@ już późno dziś, ale poczytam jutro :) Jak miło ,że tu zajrzałaś:) Quote
paula_t Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 [quote name='kolejna kobietka']Machnę i od siebie chociaż na tablica.pl i gumtree (na gumtree co drugi dzień robię od nowa). Mogłabyś mi cioteczko podać link do gotowego ogłoszenia? zerknę sobie. Gumtree i tablica z tym tekstem są zrobione, więc musiałabyś coś pokombinować, żeby nie skasowali duplikatów:/ [quote name='ewu']Super:) Linki to chyba ma Anetka na mailu. Tak, linki są u Anety na mailu, bo większość ogłoszeń się aktywuje, ja mogę wrzucić tylko do ogłoszenia, które robiłam na zarejestrowane swoje konto, np. na morusku: http://www.morusek.pl/ogloszenie/219687/Wrazliwa-Megi-szuka-pelnego-wyrozumialosci-i-ciepla-domu/ Quote
kolejna kobietka Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Super, dzięki :) To może zrobić na inny region? jak tak, to doradźcie na jaki... Quote
kolejna kobietka Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 ewu napisał(a):Wrocław, śląskie... Ok, to zrobie na Wroclaw :) Quote
ewu Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 kolejna kobietka napisał(a):Ok, to zrobie na Wroclaw :) Dziękuję:) Quote
paula_t Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Super :) Megi trzeba ogłaszać gdzie się da, bo to będzie ciężka adopcja, a tym sposobem zwiększają się jej szanse. Quote
kolejna kobietka Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 No niestety masz racje :sad: Planowalam tylko na tablica.pl i gumtree (na gumtree co 2 dni od nowa), ale mysle, ze w tym tyg uda mi sie zrobic dla niej caly pakiet. Quote
paula_t Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 kolejna kobietka napisał(a):No niestety masz racje :sad: Planowalam tylko na tablica.pl i gumtree (na gumtree co 2 dni od nowa), ale mysle, ze w tym tyg uda mi sie zrobic dla niej caly pakiet. Kolejna kobietko, prawda jest taka, że i tak największy odzew jest z kilku portali, reszta to tak troszkę na wszelki wypadek, bo a nuż ktoś tam dojrzy psiaka. Quote
kolejna kobietka Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 To prawda. Dobrze by bylo wyroznic tablica.pl, tylko ze srodkami krucho :sad: Quote
paula_t Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Buba, która jest u mnie w BDT: http://www.dogomania.pl/forum/threads/251863-Ma%C5%82a-kluska-szuka-domu-szczeniak-do-adopcji ; bardzo proszę o udostępnianie: https://www.facebook.com/events/306038932877740/?ref_notif_type=plan_user_joined&source=1 Quote
__Lara Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 kolejna kobietka napisał(a):To prawda. Dobrze by bylo wyroznic tablica.pl, tylko ze srodkami krucho :sad: Też mi się tak wydaje. Tablica to jeden z lepszych :) Quote
ewu Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Jadę do Megi i Pepcia i Maji i Toli i Baksika i reszty:):):) w sobotę albo w niedzielę:):):):) Quote
gluchypies Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 No to czekamy na nowe fotki i relację z wizyty :) :) Quote
kolejna kobietka Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 gluchypies napisał(a):No to czekamy na nowe fotki i relację z wizyty :) :) Ooo tak :cool3: :) i wymiziaj od nas wszystkie stworki :) Quote
ewu Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Wymiziane:) Megi jest super:) Grubiutka, błyszcząca, wesoła:) Nie miałam aparatu bo jechałam do Rudy pociągiem i targałam ciężką torbę ale Rudzia Bianca wpadła do Makili i pstrykała fotki. Megi troszkę nieśmiała ale tylko troszkę:) Generalnie pupa cała się trzęsie z radości :) Ogonek non stop "w robocie":) Quote
Recommended Posts