Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kaaasia napisał(a):
Jak ja się cieszę że nie mam nic wspólnego z tepsą :diabloti:
Ci z kablówki są troszkę lepsi ;)

Oj miałam kablówkę..... I złego słowa powiedzieć nie mogę. Ale na wsi kablówki nie ma..... :shake:

Wczoraj mała miała w końcu spotkanie ze starą głuchą i schorowaną ( na stawy) Onką, która mieszka u nas na "podwórku" (pies teściów). Onka nie toleruje innych psów w tym szczeniaków..... No ale nie mogę cały czas wychodzić z Sintrą na własne podwórko na smyczy.... Więc wykorzystałam sposobność i zapoznałam bliżej panny. :razz: Teściowie byli w szoku jak zobaczyli że się zaczęły bawić. :lol: Co prawda młodą muszę pilnować by nie skakała na onkę ale udało się przełamać owczarzycę. Jestem baaaardzo zadowolona. Opłacało się przesiadywać z młodą w pobliżu Kory.... Bo co tylko widziałam że sobie leży i nas obserwuje to starałam się podchodzić z Sintrą jak najbliżej ale by mała nie nakręcała się i nie skakała.

Miałyśmy wczoraj też jeszcze jedną niecodzienną sytuację. Dałam Sintrze jeść i wyszłam na taras. Po chwili patrzę a kotka przegoniła Sintrę i zaczęła jeść z jej miski. Sintra grzecznie położyła się obok.... :evil_lol:

Posted

Super że dziewczyny się dogadują. Z czasem powinno być lepiej :multi:

Sintra jest super wychowaną panienką. Braciszek łatwo michy nie odpuszcza (zołzol jeden). Potrafi na Olka burknąć jak ten wsadzi łeb do jego miski lub kopie w jego kretowisku :evil_lol:. Na mnie też chciał jak zabierałam mu kość ale już mu przeszło ;)

Posted

No bo boksery samce to "ukryte" cholery... Skorupki mają słodkie, kochane, dzidzi tju tju tju a jak inny pies podejdzie do michy to skorupka pęka i wychodzi bestia:diabloti:
Ciesz się Franiu że masz sucz;)
Ale mój kiedys tam kolejny bokser też będzie miał jajka:evil_lol: Mimo charakteru wole chłopów:p
PS: Wiedziałam że ten kaganiec to do niecnych celów wykorzystywany:diabloti:

Posted

Ja też wolę chłopaków, więc mam półtora darmozjada w domu :evil_lol:
Nie jest tak źle, oni potrafią jeść/pić z jednej michy. Tylko przy czymś ekstra mały pokazuje wąbki. Trzeba go będzie kilknąć parę razy i mu przejdzie :cool3:

Posted

Kaaasia napisał(a):
Ja też wolę chłopaków, więc mam półtora darmozjada w domu :evil_lol:
Nie jest tak źle, oni potrafią jeść/pić z jednej michy. Tylko przy czymś ekstra mały pokazuje wąbki. Trzeba go będzie kilknąć parę razy i mu przejdzie :cool3:

klikierem czy szmatką przez łep?:diabloti:

Posted

:roflt::roflt::roflt:
A tak serio to któraś z was zauważyła żeby pies w ogóle reagował na ten cały klikier?
Moja Lea zlewa go totalnie sikiem prostym...

Posted

(:Buńka:) napisał(a):
A tak serio to któraś z was zauważyła żeby pies w ogóle reagował na ten cały klikier?

Mój poprzedni pies (miał adhd) reagował..... nauczył się nosem zapalać i gasić lampke dotykową i zabawki schować do pudełka... Pani szkoleniowiec tylko tego zdołała go nauczyć. Na dwór wyszła z nim raz i powiedziała nigdy więcej... :diabloti:

Posted

Kiedyś klikalam z Olim ale mi się znudziło. Np na spacerze smycz, smaczki, rozglądać się i jeszcze klikać. Jakoś to nie dla mnie ;)

W domu tak ale tam jest inny rodzaj zabawy.

Posted

No bo boksery samce to "ukryte" cholery... Skorupki mają słodkie, kochane, dzidzi tju tju tju a jak inny pies podejdzie do michy to skorupka pęka i wychodzi bestia:diabloti:

Wcale nie :P :P mam jajecznego i nie jest pierdołą :P

Posted

Aleks89 napisał(a):
JAK można woleć samce:lol: To jest durne ,bezmyślne ,myśli kulkami i kredką ,ew.hormonami:lol:
Zdecydowanie wole suczki:loveu:

:evil_lol:
Kiebiety z reguły wolą i wybierają samce:diabloti:

Posted

leónowa napisał(a):
Nie znoszę suk, są za miękkie, cóż zależy od rasy, ale ja zawsze będę miała samce:p

To dziwne ale znów się muszę z tobą zgodzić:evil_lol:
Nigdy nie miałam suki nie biorąc pod uwagę Leokadii ale w hoteliku się dość napatrzyłam i na porównywałam i psy zdecydowanie górą:multi:
Dla mnie suki to takie mośki, drobno zbudowane, ze zbyt delikatnym charakterem. Brak im mocy jaką posiadają psy...
I g**no prawda że suki są wierniejsze, znam takie zołzy że czasami zachowują się jakby specjalnie robiły człowiekowi na złość . .. wrrr
Zdecydowanie psy!!!

Posted

Aleks89 napisał(a):
JAK można woleć samce:lol: To jest durne ,bezmyślne ,myśli kulkami i kredką ,ew.hormonami:lol:
Zdecydowanie wole suczki:loveu:

Napisał ten co miał dwa samce :eviltong:
Miałam 16lat pełnojajecznego psa i nigdy nie myślał kulkami i kredką :lol:

Posted

No dokładnie, psy maja przede wszystkim mocniejszą budowę, o to też mi się rozchodzi. No i twardszy charakter, przynajmniej te suki co spotykałam do pięt nie dorastają psom, jakoś z samcami mam lepszy kontakt:lol:

Posted

O tak w budowie zdecydowanie królują samce!
Chociażby przykład boksera . . . jak mój Rokulec stanie koło np swojej siostry Saby to się zastanawiam czy to ta sama rasa:evil_lol:
Potężne cielsko i wielki łeb kontra jej smukłe delikatne ciałko i dużo mniejsza główka . . . no prosze...