Majkowska Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 no nie. ja zawsze wszystkie bazary przegapiam... No i przeważnie nie umiem znaleźć tego co mnie interesuje... Quote
Leokadia Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Tak, to prawda. Leonowe obroże od taks prane już dziesiątki razy, bo ten ciągle siedzi w ziemi, i jak się porządnie wyszoruje to wyglądają jak nówki. Quote
Majkowska Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Ja dlatego kupiłam sobie obróżkę sztuczną ( pokryta jakąś gumą imitującą niebieską skórę - do zobaczenia na Waldkowym wątku), ale mi coś ostatnio szyja się waldcyna nie podoba, nie wiem czy nie farbi... Jakbyście coś kupowały to i mi dajcie znać, bo ja nigdy o niczym nie wiem... :( Quote
Franca81 Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Mi jeszcze mało Taksowych obróżek (taksówek) więc jak będę wiedzieć o bazarku to dam znać. ;) Quote
Majkowska Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 A bazarek jest na tej samej zasadzie co i wszystkie , czyli że nie mogę np zamówić wzoru itp? Quote
Franca81 Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 No tak. ;) Taks szyje obróżki, robi im zdjęcia i wystawia na bazarku. Ty je oglądasz, wybierasz i licytujesz. ;) Quote
Majkowska Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 aham. Kurde, utalentowana dziewczyna. To ja muszę już Waldziorowi szyję jakoś wymierzyć żeby szybko zalicytować tą najpiękniejszą :P Quote
Leokadia Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Ale słyszałam też, że czasem Taks robi obrożę tak poza bazarkami, na osobiste zamówienie, przejrzyj sobie obroże ze starych bazarków, jak ci coś wpadnie w oko to napisz do niej, może ci uszyje. Tylko nie jestem pewna, kiedyś tak przynajmniej było. Quote
Leokadia Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Majkowska napisał(a):aham. Kurde, utalentowana dziewczyna. To ja muszę już Waldziorowi szyję jakoś wymierzyć żeby szybko zalicytować tą najpiękniejszą :P Nie znoszę licytacji, stres mnie chyba zeżre, czy mi nikt nie przebije tej która mi się podoba:evil_lol: Quote
Majkowska Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 leónowa napisał(a):Nie znoszę licytacji, stres mnie chyba zeżre, czy mi nikt nie przebije tej która mi się podoba:evil_lol: A ja lubię taki dreszczyk emocji. Szczególnie że kasa z bazarków idzie na pieski. Quote
Buńka Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Ja też nigdy nie mogę znaleźć tego co bym chciała . . . Także nie martw się Majeczka nie jesteś sama:D Na następnym bazarku muszę upolować coś dla siebie . . . yyy znaczy dla moich psów:evil_lol: Bardzo ładne te obróżki:loveu: A licytacje uwielbiam bo to super emocje...;) Quote
Leokadia Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Zdecydowanie te negatywne emocje, ja lubię być wszystkiego pewna, a się napale na jakąś obróżke i mi ją zgarną sprzed nosa;) Quote
Buńka Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 eee tam . . .Licytacje som OK;)Mi się zazwyczaj udaje bo się przyczajam i atakuje w najmniej oczekiwanym momencie:D Quote
natija Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 a ja jeszcze nie probowalam szczescia,musze sprobowac,chociaz z moim szczesciem to pewnie nic mi sie nie uda kupic:roll: Quote
Majkowska Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 (:Buńka:) napisał(a):Ja też nigdy nie mogę znaleźć tego co bym chciała . . . Także nie martw się Majeczka nie jesteś sama:D Na następnym bazarku muszę upolować coś dla siebie . . . yyy znaczy dla moich psów:evil_lol: Bardzo ładne te obróżki:loveu: A licytacje uwielbiam bo to super emocje...;) A może nam nic już do szczęścia nie potrzeba? Tylko sobie wymyślamy z nudów... A tak serio, to Waldunia sobie zasłużyła już na nową obrożę. Wy robicie szpan w takich pięknych wypaśnych obróżkach, a ja to go prowadzam na jakimś wiejskim obciachowym niebieskim pasku ;D Quote
natija Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 ja tez kubie Bebe lancuszek i bedzie pieknie wygladac;):eviltong: Quote
Leokadia Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Lubie łańcuszki, raz, że mi się na psie to podoba, dwa, że większą kontrole mam nad psem, niż na zwykłej szmacianej;) Quote
natija Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 na krutkie futro tak:)ale z dlugimi klakami nie za bardzo:shake: Quote
Leokadia Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Na długich kłakach nie widać, więc nie ma co podziwiać:shake::evil_lol: Quote
Buńka Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Mófta se co chceta ale kolce som najlepsiejsze:evil_lol: Quote
Leokadia Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Wiem właśnie, ale ja przez głupote swoje już wyrzuciłam i nie mam się czym lansować:shake: Quote
natija Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 zgadza sie kolce sa najlepsze;)ale moje szczory nie potrzebuja ich:eviltong: Quote
Leokadia Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Zawsze można poudawać, że potrzebują:diabloti: Quote
Recommended Posts