Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja dlatego kupiłam sobie obróżkę sztuczną ( pokryta jakąś gumą imitującą niebieską skórę - do zobaczenia na Waldkowym wątku), ale mi coś ostatnio szyja się waldcyna nie podoba, nie wiem czy nie farbi...
Jakbyście coś kupowały to i mi dajcie znać, bo ja nigdy o niczym nie wiem... :(

Posted

Ale słyszałam też, że czasem Taks robi obrożę tak poza bazarkami, na osobiste zamówienie, przejrzyj sobie obroże ze starych bazarków, jak ci coś wpadnie w oko to napisz do niej, może ci uszyje. Tylko nie jestem pewna, kiedyś tak przynajmniej było.

Posted

Majkowska napisał(a):
aham.
Kurde, utalentowana dziewczyna.
To ja muszę już Waldziorowi szyję jakoś wymierzyć żeby szybko zalicytować tą najpiękniejszą :P

Nie znoszę licytacji, stres mnie chyba zeżre, czy mi nikt nie przebije tej która mi się podoba:evil_lol:

Posted

leónowa napisał(a):
Nie znoszę licytacji, stres mnie chyba zeżre, czy mi nikt nie przebije tej która mi się podoba:evil_lol:

A ja lubię taki dreszczyk emocji.
Szczególnie że kasa z bazarków idzie na pieski.

Posted

Ja też nigdy nie mogę znaleźć tego co bym chciała . . .
Także nie martw się Majeczka nie jesteś sama:D
Na następnym bazarku muszę upolować coś dla siebie . . . yyy znaczy dla moich psów:evil_lol:
Bardzo ładne te obróżki:loveu: A licytacje uwielbiam bo to super emocje...;)

Posted

(:Buńka:) napisał(a):
Ja też nigdy nie mogę znaleźć tego co bym chciała . . .
Także nie martw się Majeczka nie jesteś sama:D
Na następnym bazarku muszę upolować coś dla siebie . . . yyy znaczy dla moich psów:evil_lol:
Bardzo ładne te obróżki:loveu: A licytacje uwielbiam bo to super emocje...;)

A może nam nic już do szczęścia nie potrzeba? Tylko sobie wymyślamy z nudów...
A tak serio, to Waldunia sobie zasłużyła już na nową obrożę. Wy robicie szpan w takich pięknych wypaśnych obróżkach, a ja to go prowadzam na jakimś wiejskim obciachowym niebieskim pasku ;D