Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam w domu awarię neta.... A w pracy to tak na szybko wskakuję i latam po wątkach z szałem w oczach. :evil_lol:

Kupiłam małej kaganiec :crazyeye: dla bokserów i jest za duży wygląda jakbym jej wiadro z dziurą zakładała na pysk. :diabloti: No ale będziemy jeździć pociągami to musimy mieć gdyby ktoś się przyczepił.... Kupiłam też linkę 10m. :cool3:

Kaaasia napisał(a):
Cześć siostrunia :loveu:
Dajemy znać że żyjemy, a nadrabiać będę jak wrócę ;)

No wracajcie już i fotki wrzucajcie.... :mad:

Posted

natija napisał(a):
Kasia ,ale masz banerek:multi:,a ja myslalam,ze z prawej to byczek;)

Bo to bardzo rogate stworzenie :evil_lol:

Sama wrzucaj fotki :diabloti:
Ja tam wracać nie chcę :placz:

A ten kaganiec to już jest wam potrzebny. Nie wiem czy nie będę musiała gdzieś podjechać z małym (teraz) to może jako szczyla bez kagańca wpuszczą do autobusu? Jak nie to może na kolana go wezmę :roll:

Posted

W domu zrobię fotkę i wrzucę. :cool3: Nie będę jej zakładać kagańca do momentu aż się ktoś nie doczepi. Ale wolę go już mieć żeby nas nie wyrzucili z pociągu bo nie będę miała jak wrócić.

Jak na razie nikt się jeszcze nie przyczepił. ;)

Posted

A co się maja czepiać... jak zobaczą takie słodkie cudo to nie w głowach im pouczanie że kagańca nie ma...:)Potem natomiast już może być gorzej...

Posted

noo uwaga, bo mnie nieraz nawet z zakagańcowanym psem brać nie chcieli.
Ale to busiarze i czasem pksowcy. I wtedy nie pogadasz że jest piesek piękny, mily zdrowy i ma wszystkie dokumenty aktualne. Nawet za dodatkową dopłatą nie chcą brać...
A nie wiem czemu bo w regulaminach mają napisane że wolno przewozić zwierzęta pod jakimiś tam warunkami...

Posted

Majkowska napisał(a):
noo uwaga, bo mnie nieraz nawet z zakagańcowanym psem brać nie chcieli.
Ale to busiarze i czasem pksowcy. I wtedy nie pogadasz że jest piesek piękny, mily zdrowy i ma wszystkie dokumenty aktualne. Nawet za dodatkową dopłatą nie chcą brać...
A nie wiem czemu bo w regulaminach mają napisane że wolno przewozić zwierzęta pod jakimiś tam warunkami...

Nie mają prawa Tobie odmówić przewozu psa. Jak kierowca odmówi to poproś grzecznie jego dane osobowe itp i powiedz, że zgłosisz skargę bo pies jest prawidłowo "zabezpieczony" itp.

Posted

A jak bus jest jego własnością i sobie nie życzy mnie z psem, bo ma dużo pasażerów, którzy nie chcą jechać z obrzydliwym, śmierdzącym agresywnym psem?

Tak pozatym witamy się.
My już po obiadku, a wy?

Posted

Majkowska napisał(a):
A jak bus jest jego własnością i sobie nie życzy mnie z psem, bo ma dużo pasażerów, którzy nie chcą jechać z obrzydliwym, śmierdzącym agresywnym psem?

Tak pozatym witamy się.
My już po obiadku, a wy?

a to zmienia postać rzeczy. Od razu założyłam, że to pks. ;)

Ja właśnie przegryzam wafle ryżowe. Wczoraj porobiłam małej fotki ale nawet nie miałam czasu ich zgrać na dysk.....

Posted

co za jadłospis...
Z jednej strony pyszny, a z drugiej, nie sądzisz że ciut ubogi?
Może by jakiś ryżyk choć do tego? :D kuszę , nie ma co ;)

pfff jak u nas gorąco...
A u was?