Majkowska Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Nie mow hop...:evil_lol: Witamy się dzisiaj :) Szalony dzień się zapowiada... Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 nie ciesz sie za szybko,moja Blla w tym tygodniu pobija rekordy zlego zachowania, mialam jakies 2-3 mies spokoju:roll: Quote
Kaaasia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Cześć siostrunia :loveu: Dajemy znać że żyjemy, a nadrabiać będę jak wrócę ;) Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Kasia ,ale masz banerek:multi:,a ja myslalam,ze z prawej to byczek;) Quote
Buńka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Kasiunia to juz dawno powinna banerek zmienić bo nieaktualny za bardzo... kogoś tam brakuje:evil_lol: Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Niech zgadnę....napisu: '....i spółka'?:eviltong: Quote
Buńka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Nie bo brakuje Milusia:eviltong: Ale jak Kasiunia już wróci z wypoczynku to ją zacznę gnębić żeby spółkę wstawiła w baner:diabloti: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 koniecznie,bo spoka musi sie rozrastac,zeby bankruta nie jeb..la:evil_lol: Quote
Buńka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Tylko jak tu leónowe przekonać do tej spółki??? Bo na razie się wypiera i zasłania orginalnością:evil_lol: Quote
Majkowska Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Dobry ma, nie narzekać. A gdzie Franca się podziała? Brak jej dziś, a takie wyborne dyskusje na inteligentne tematy dziś są. Quote
Franca81 Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 Mam w domu awarię neta.... A w pracy to tak na szybko wskakuję i latam po wątkach z szałem w oczach. :evil_lol: Kupiłam małej kaganiec :crazyeye: dla bokserów i jest za duży wygląda jakbym jej wiadro z dziurą zakładała na pysk. :diabloti: No ale będziemy jeździć pociągami to musimy mieć gdyby ktoś się przyczepił.... Kupiłam też linkę 10m. :cool3: Kaaasia napisał(a):Cześć siostrunia :loveu: Dajemy znać że żyjemy, a nadrabiać będę jak wrócę ;) No wracajcie już i fotki wrzucajcie.... :mad: Quote
Kaaasia Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 natija napisał(a):Kasia ,ale masz banerek:multi:,a ja myslalam,ze z prawej to byczek;) Bo to bardzo rogate stworzenie :evil_lol: Sama wrzucaj fotki :diabloti: Ja tam wracać nie chcę :placz: A ten kaganiec to już jest wam potrzebny. Nie wiem czy nie będę musiała gdzieś podjechać z małym (teraz) to może jako szczyla bez kagańca wpuszczą do autobusu? Jak nie to może na kolana go wezmę :roll: Quote
Majkowska Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Pokaż młodą w kagańcu! Plooooszeeee....:loveu: Kagańce są obrzydliwe i wstrętne, ale niestety trzeba się do nich od małego przyzwyczajac... ;/ Quote
Franca81 Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 W domu zrobię fotkę i wrzucę. :cool3: Nie będę jej zakładać kagańca do momentu aż się ktoś nie doczepi. Ale wolę go już mieć żeby nas nie wyrzucili z pociągu bo nie będę miała jak wrócić. Jak na razie nikt się jeszcze nie przyczepił. ;) Quote
Buńka Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 A co się maja czepiać... jak zobaczą takie słodkie cudo to nie w głowach im pouczanie że kagańca nie ma...:)Potem natomiast już może być gorzej... Quote
Majkowska Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 noo uwaga, bo mnie nieraz nawet z zakagańcowanym psem brać nie chcieli. Ale to busiarze i czasem pksowcy. I wtedy nie pogadasz że jest piesek piękny, mily zdrowy i ma wszystkie dokumenty aktualne. Nawet za dodatkową dopłatą nie chcą brać... A nie wiem czemu bo w regulaminach mają napisane że wolno przewozić zwierzęta pod jakimiś tam warunkami... Quote
Franca81 Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Majkowska napisał(a):noo uwaga, bo mnie nieraz nawet z zakagańcowanym psem brać nie chcieli. Ale to busiarze i czasem pksowcy. I wtedy nie pogadasz że jest piesek piękny, mily zdrowy i ma wszystkie dokumenty aktualne. Nawet za dodatkową dopłatą nie chcą brać... A nie wiem czemu bo w regulaminach mają napisane że wolno przewozić zwierzęta pod jakimiś tam warunkami... Nie mają prawa Tobie odmówić przewozu psa. Jak kierowca odmówi to poproś grzecznie jego dane osobowe itp i powiedz, że zgłosisz skargę bo pies jest prawidłowo "zabezpieczony" itp. Quote
Majkowska Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 A jak bus jest jego własnością i sobie nie życzy mnie z psem, bo ma dużo pasażerów, którzy nie chcą jechać z obrzydliwym, śmierdzącym agresywnym psem? Tak pozatym witamy się. My już po obiadku, a wy? Quote
Franca81 Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Majkowska napisał(a):A jak bus jest jego własnością i sobie nie życzy mnie z psem, bo ma dużo pasażerów, którzy nie chcą jechać z obrzydliwym, śmierdzącym agresywnym psem? Tak pozatym witamy się. My już po obiadku, a wy? a to zmienia postać rzeczy. Od razu założyłam, że to pks. ;) Ja właśnie przegryzam wafle ryżowe. Wczoraj porobiłam małej fotki ale nawet nie miałam czasu ich zgrać na dysk..... Quote
Majkowska Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 w pksie raczej wpuszczają, choć przytrafiło mi się nie wsiąść. I że to obiad jest? Quote
Franca81 Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Na obiad mam czereśnie i malinki a na kolację bób. :evil_lol: Z nadwagą trzeba walczyć :eviltong: Quote
Majkowska Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 co za jadłospis... Z jednej strony pyszny, a z drugiej, nie sądzisz że ciut ubogi? Może by jakiś ryżyk choć do tego? :D kuszę , nie ma co ;) pfff jak u nas gorąco... A u was? Quote
Recommended Posts