Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mój Rokulek następne focie będzie maił robione w kolcach:diabloti:
Może kolce zakupie też mojemu niewolnikowi Murzynowi i Leokadi? hmmm muszę nad tym pomyśleć:D

Posted

Zdjęć tu często nie uświadczysz....:eviltong:
My tu najczęściej rozmawiamy o znęcaniu sie nad zwierzętami, opisujemy jak głodzimy swoje psy, jaki cios psychiczny zadajemy im podczas szkolenia i takie tam same złe rzeczy:diabloti::evil_lol:

Posted

Obama napisał(a):
helloł,
ja tu chyba pierwszy raz,albo nie pamiętam.
A zdjęć nie ma..:)

Jak to nie ma? Specjalnie przed weekendem wrzuciłam trochę bo w domu neta nie mam bo kochana tpsa sobie pozmieniała centralki i mój internetos is kaputt....

Ale witamy serdecznie. :loveu:

(:Buńka:) napisał(a):
Zdjęć tu często nie uświadczysz....:eviltong:
My tu najczęściej rozmawiamy o znęcaniu sie nad zwierzętami, opisujemy jak głodzimy swoje psy, jaki cios psychiczny zadajemy im podczas szkolenia i takie tam same złe rzeczy:diabloti::evil_lol:

Czasem się coś wrzuci. Np jak się pastwić nad psem za pomocą kagańca. :diabloti:

Alicja napisał(a):
To kiedy foty ze spotkania siostrzyczki z braciszkiem ??

Tutaj Ania od boksiów ma super obróżki
http://www.superdog.sklepna5.pl/towar/168/water-kings-polzaciskklamramartingale-30-40-s-3cm.html

Kaaasia napisał(a):
Kiedyś :eviltong:

Oby szybko :evil_lol:

Majkowska napisał(a):
Hejo.

Nie było mnie tu dzisiaj?! O kurcze.
Ale chyba nic nie przegapiłam...
Melduję sie w każdym razie.

Dobry dobry widzę że jeszcze w całości? Czy już po? :cool3:

Posted

no cos ty... myślisz że po co jej ten kaganiec?
Teraz zakłada Sintruni kaganiec, otwiera drzwi i pies sie sam wyprowadza . . . a ona baluje . . . bez NAS:mad::diabloti:

Posted

To prawda Frania nas nie lubi... Frania nos koffa:multi:
Ale z tym netem to straszne . . . ja mam zabójczo wolny ale na szczęście jest;) Nie wiem co by było gdyby go zabrakło...:roll:

Posted

jestem :evil_lol: nie pozbędziecie się mnie tak łatwo. :diabloti: Pieskiem się nie zajmuję. Ot wrzucam do klatki, ubieram kaganiec i podam może troszkę wody.... :razz: co by się nie śliniła za mocno. :cool3:

Już pisałam jakie mam wielkie uwielbienie dla TPSA. Neta już drugi tydzień w domu nie mam. A te nowe liveboxy to chińszczyzna... Wszyscy w tpsa wiedzą, że zanim natrafisz na sprawny model to trochę się nabiegasz do nich by wymieniać kolejny zepsuty. Dziwne mają podejście do klienta.... W sobotę miałam od nich dwóch pracowników, pozmieniali mi porty (nie mylić z portkami)... Przy okazji znaleźli, że na jednym porcie ktoś jest podłączony prawdopodobnie na lewo... :p Okazało się, że problem tkwił gdzie indziej... Problem rozwiązany ale neta nadal nie ma bo tak w sobotę namieszali, że i tak nie działa.... Jakaś masakra...

A najlepszy był na infolinii. Mój TŻ ma zablokowane na 0 800 (czyli na wszelkie infolinie) i dzwonił pod normalny numer tpsa i prosił by go przełączyli do helpdesku (do którego normalnie dzwoni się właśnie na 0 800) jeden konsultant zaczął się wymądrzać, że nie może go przełączyć (wcześniejsi jakoś przełączali bez problemu) ale żeby sobie TŻ poszedł do sklepu i kupił starter np plusa i wtedy dzwonił na 0 800 :diabloti: jeszcze jakieś takie inne gadki miał...