Buńka Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Mój Rokulek następne focie będzie maił robione w kolcach:diabloti: Może kolce zakupie też mojemu niewolnikowi Murzynowi i Leokadi? hmmm muszę nad tym pomyśleć:D Quote
Obama Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 helloł, ja tu chyba pierwszy raz,albo nie pamiętam. A zdjęć nie ma..:) Quote
Buńka Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Zdjęć tu często nie uświadczysz....:eviltong: My tu najczęściej rozmawiamy o znęcaniu sie nad zwierzętami, opisujemy jak głodzimy swoje psy, jaki cios psychiczny zadajemy im podczas szkolenia i takie tam same złe rzeczy:diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 To kiedy foty ze spotkania siostrzyczki z braciszkiem ?? Tutaj Ania od boksiów ma super obróżki http://www.superdog.sklepna5.pl/towar/168/water-kings-polzaciskklamramartingale-30-40-s-3cm.html Quote
Kaaasia Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Alicja napisał(a):To kiedy foty ze spotkania siostrzyczki z braciszkiem ?? Kiedyś :eviltong: Quote
Majkowska Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Hejo. Nie było mnie tu dzisiaj?! O kurcze. Ale chyba nic nie przegapiłam... Melduję sie w każdym razie. Quote
Franca81 Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Obama napisał(a):helloł, ja tu chyba pierwszy raz,albo nie pamiętam. A zdjęć nie ma..:) Jak to nie ma? Specjalnie przed weekendem wrzuciłam trochę bo w domu neta nie mam bo kochana tpsa sobie pozmieniała centralki i mój internetos is kaputt.... Ale witamy serdecznie. :loveu: (:Buńka:) napisał(a):Zdjęć tu często nie uświadczysz....:eviltong: My tu najczęściej rozmawiamy o znęcaniu sie nad zwierzętami, opisujemy jak głodzimy swoje psy, jaki cios psychiczny zadajemy im podczas szkolenia i takie tam same złe rzeczy:diabloti::evil_lol: Czasem się coś wrzuci. Np jak się pastwić nad psem za pomocą kagańca. :diabloti: Alicja napisał(a):To kiedy foty ze spotkania siostrzyczki z braciszkiem ?? Tutaj Ania od boksiów ma super obróżki http://www.superdog.sklepna5.pl/towar/168/water-kings-polzaciskklamramartingale-30-40-s-3cm.html Kaaasia napisał(a):Kiedyś :eviltong: Oby szybko :evil_lol: Majkowska napisał(a):Hejo. Nie było mnie tu dzisiaj?! O kurcze. Ale chyba nic nie przegapiłam... Melduję sie w każdym razie. Dobry dobry widzę że jeszcze w całości? Czy już po? :cool3: Quote
natija Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 no i ja sie dzisiaj witam,w ta sloneczna i piekna pogode:multi: Quote
Franca81 Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 natija napisał(a):no i ja sie dzisiaj witam,w ta sloneczna i piekna pogode:multi: doooobryyyy :razz: Quote
Buńka Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Dobry,dobry . . . W końcu wróciłaś:mad: A my już tu akcje poszukiwawcze miałyśmy szykować:diabloti: Quote
natija Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 wrocila i uciekla:mad: fajna relacja doberek i nic wiecej nie ma jjej:mad: Quote
Buńka Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Chyba bez tego :mad: się nie obejdzie . . .:roll: Quote
Kaaasia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Może w odróżnieniu od nas psem się zajmuje zamiast siedzieć na dogo :evil_lol: Quote
Buńka Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 no cos ty... myślisz że po co jej ten kaganiec? Teraz zakłada Sintruni kaganiec, otwiera drzwi i pies sie sam wyprowadza . . . a ona baluje . . . bez NAS:mad::diabloti: Quote
natija Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 na tv pewnie patrzy;)albo wyrku sie wyleguje:evil_lol: Quote
Leokadia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Już nigdzie nie może być cicho, nosz? Przyjdą i będą gadać, że dziewczyna będzie musiała jeszcze więcej nadrabiać:mad::diabloti: Quote
natija Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 i sie zastanawiamy... a moze dogo jej sie znudzilo:shake: Quote
Leokadia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Biedna neta w domu nie ma, zachciało jej sie pieseczka to teraz kasy nie starcza na rachunki:shake: Quote
Buńka Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 :mdleje: Nawet tak nie mów! Bez Frani to już nie będzie to samo . . .:evil_lol: Quote
Kaaasia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Ona już nas nie lubi :placz: Życie bez neta jest ciężkie ale ile więcej czasu ;) Quote
Buńka Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 To prawda Frania nas nie lubi... Frania nos koffa:multi: Ale z tym netem to straszne . . . ja mam zabójczo wolny ale na szczęście jest;) Nie wiem co by było gdyby go zabrakło...:roll: Quote
Kaaasia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 obejrzała byś zaległe filmy, przeczytała książki, posprzątała w domu i ogródku, zrobiła tysiąc zdjęć..... :evil_lol: Quote
Franca81 Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 jestem :evil_lol: nie pozbędziecie się mnie tak łatwo. :diabloti: Pieskiem się nie zajmuję. Ot wrzucam do klatki, ubieram kaganiec i podam może troszkę wody.... :razz: co by się nie śliniła za mocno. :cool3: Już pisałam jakie mam wielkie uwielbienie dla TPSA. Neta już drugi tydzień w domu nie mam. A te nowe liveboxy to chińszczyzna... Wszyscy w tpsa wiedzą, że zanim natrafisz na sprawny model to trochę się nabiegasz do nich by wymieniać kolejny zepsuty. Dziwne mają podejście do klienta.... W sobotę miałam od nich dwóch pracowników, pozmieniali mi porty (nie mylić z portkami)... Przy okazji znaleźli, że na jednym porcie ktoś jest podłączony prawdopodobnie na lewo... :p Okazało się, że problem tkwił gdzie indziej... Problem rozwiązany ale neta nadal nie ma bo tak w sobotę namieszali, że i tak nie działa.... Jakaś masakra... A najlepszy był na infolinii. Mój TŻ ma zablokowane na 0 800 (czyli na wszelkie infolinie) i dzwonił pod normalny numer tpsa i prosił by go przełączyli do helpdesku (do którego normalnie dzwoni się właśnie na 0 800) jeden konsultant zaczął się wymądrzać, że nie może go przełączyć (wcześniejsi jakoś przełączali bez problemu) ale żeby sobie TŻ poszedł do sklepu i kupił starter np plusa i wtedy dzwonił na 0 800 :diabloti: jeszcze jakieś takie inne gadki miał... Quote
Recommended Posts