Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Panna Marple']Brzmi odpowiedzialnie, więc kto wie? Może po przemyśleniu, coś się z tego urodzi? W każdym razie jest nieźle, bo cosik drgnęło:lol:[/QUOTE]

Dokładnie, bardzo odpowiedzialnie. A nie na hura, pod wpływem emocji, a po kilku miesiącach Baksik mógłby wrócić z powrotem. Napisałam Pani, że może brzmi to troszkę dziwnie z ust osoby, która od prawie roku próbuje go wyadoptować, ale cieszę się, że ma takie podejście, bo nie chcę fundować mu kolejnej traumy w życiu. Potem jeszcze dostałam maila z historią Pani poprzedniego psiaka, który odszedł w zeszłym roku po 13 latach i wspomnienia o innych 3-ech, bo jak Pani stwierdziła miała w życiu 4 psiaki i jest psiarą...Potworna nadzieja pojawiła się w moim serduchu...Nie pozostaje nam nic innego jak czekać, a jednocześnie szukać Baksikowi dalej domku...

Posted

[quote name='Makila']Doszły wpłaty dla Baksika.

310zł od paula_t oraz 150zł od asiuniab

Takim sposobem Baksik ma nadpłatę :lol:[/QUOTE]

Dziękuję Anetko za potwierdzenie.

A co do Ciebie Asiu, to już sobie dzisiaj pogadałyśmy:mad::eviltong:

Posted

Wpłynęła deklaracja od Dancik i Bjuty, dziękuję:loveu:
Tak się zastanawiam...Baksik ma wyróżnione ogłoszenie na tablicy, ale na innych portalach ogłoszenia pewnie już pospadały na dalsze strony, więc chyba na dniach go znowu ogłoszę...
Czy jest wśród nas ktoś kto umiałby zrobić dla Baksika plakacik, który mogłabym rozwiesić po lecznicach?

Posted

[quote name='paula_t']
Czy jest wśród nas ktoś kto umiałby zrobić dla Baksika plakacik, który mogłabym rozwiesić po lecznicach?[/QUOTE]

Może być? Zrobiony na szybko...
Gdyby było trzeba coś poprawić proszę o info :)
Proszę o podanie maila to podeślę w lepszej jakości, bo tego nie jestem pewna.

[IMG]http://i62.tinypic.com/2ic3cjr.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='paula_t']Dokładnie, bardzo odpowiedzialnie. A nie na hura, pod wpływem emocji, a po kilku miesiącach Baksik mógłby wrócić z powrotem. Napisałam Pani, że może brzmi to troszkę dziwnie z ust osoby, która od prawie roku próbuje go wyadoptować, ale cieszę się, że ma takie podejście, bo nie chcę fundować mu kolejnej traumy w życiu. Potem jeszcze dostałam maila z historią Pani poprzedniego psiaka, który odszedł w zeszłym roku po 13 latach i wspomnienia o innych 3-ech, bo jak Pani stwierdziła miała w życiu 4 psiaki i jest psiarą...Potworna nadzieja pojawiła się w moim serduchu...Nie pozostaje nam nic innego jak czekać, a jednocześnie szukać Baksikowi dalej domku...[/QUOTE]

Zaciskam kciuki .

Posted

[quote name='juli88']Może być? Zrobiony na szybko...

[IMG]http://i62.tinypic.com/2ic3cjr.jpg[/IMG][/QUOTE]

zawodowy plakacik, ja poproszę o plakacik w pliku na maila: [email][email protected][/email]
może tym razem będzie lepiej, bo moje plakaciki nie miały szczęścia;

Posted

[quote name='Panna Marple']Przelałam deklarację stałą za trzy miesiące z góry (od kwietnia do czerwca włącznie) i jednorazową - razem 100zł[/QUOTE]

Aniu dziękuję Ci z całego serducha, pieniążki dotarły:loveu: Dotarła także deklaracja od monika083 i od mojego TŻ-a przeniesiona z wątku Brenki, jak i deklaracja Panny Marple :) Na ten moment Baksik ma 160zł deklaracji, więc już "tylko" 140zł deklaracji miesięcznie do dozbierania.

[quote name='juli88']Może być? Zrobiony na szybko...

[IMG]http://i62.tinypic.com/2ic3cjr.jpg[/IMG][/QUOTE]

Juli88, plakacik jest FANTASTYCZNY! Bardzo, bardzo Ci dziękuję za pomoc!:loveu: Mój adres e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
Teraz praktycznie cały czas siedzę w Nowym Targu, przyjeżdżam jedynie na weekendy i mam wtedy zakręcone dwa dni, wszystko nadrabiam, więc postaram się zaangażować TŻ-a i brata, żeby porozwozili choć po kilku lecznicach zanim wrócę na stałe do Krakowa i wezmę się za to porządnie sama.
[quote name='asiuniab']zawodowy plakacik, ja poproszę o plakacik w pliku na maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
może tym razem będzie lepiej, bo moje plakaciki nie miały szczęścia;[/QUOTE]

Asiu, dziękuję za pomoc:loveu:

Posted

[COLOR=#000000]Baksik wzbogacił się o 272zł z tego bazarku:[/COLOR]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/251479-KONIEC-ROZLICZAMY-Dla-czterech-psiak%C3%B3w-w-potrzebie"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...3w-w-potrzebie[/URL] :)

Posted

Wybaczcie za off'a, ale nie mogłam się powstrzymać ;)
Mój brat wysłał mi dzisiaj zdjęcie jak uczy się do kolokwium:evil_lol: Co tam nauka, teraz czas na drapaczki:evil_lol:

[IMG]http://images63.fotosik.pl/865/fb4c66ad586f85b1.jpg[/IMG]

Posted

A to Ty się tak nie uczyłaś??? No wiesz?? Jak można uczyć się samemu ...przecież człowiek ma wtedy wolną rękę ( w drugiej trzyma książkę) w sam raz do wykonywania ruchów tam i z powrotem po głowie, grzbiecie, czy innej psiej części ciała ....
Że też Ty tego nie wiesz!! Wstyd ;) ;) ;)

Posted

Kochani zaglądnijcie proszę :( sunia która była u mnie na tymczasie i której tak starannie wybierałam dom wraca z adopcji :(
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/188673-Krak%C3%B3w-Szczeniaczki-ze-smietnika-maj%C4%85-domy-dzi%C4%99kuj%C4%99-Amidze-Agacie-i-Rudzi-Biance!?p=22056065#post22056065[/url]

Posted

[quote name='monika083']Pauluś,a mojej deklaracji za kwiecien jeszcze nie ma?[/QUOTE]

Jest już kochana :) Parę postów wcześniej ją potwierdziłam i uzupełniłam przed chwilką rozliczenie :)

Posted

[quote name='paula_t']Jest już kochana :) Parę postów wcześniej ją potwierdziłam i uzupełniłam przed chwilką rozliczenie :)[/QUOTE]

to dobrze, nie doczytalam, tylko w rozliczenie zawsze patrze:)

Posted

Nowe ogłoszenia Baksika:
[COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000]gumtree.pl
tablica.pl / olx.pl[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000]adopcjapsa.pl
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000]adopcje.org
przygarnijzwierzaka.pl
morusek.pl
adoptujemy.pl
pajeczyna.pl
pineska.pl
alegratka.pl
ogloszenia.e-gratka.info
neeon.pl
najpewniej.pl
petworld.pl
tlenek.pl
e-zwierzak.pl