Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kolejny Baksikowy pakiet:
tablica.pl
adopcjapsa.pl
gumtree.pl
przygarnijzwierzaka.pl

morusek.pl
pupil.com.pl
adopcje.org
adoptujemy.pl
olx.pl
pajeczyna.pl
pineska.pl
kupsprzedaj.pl
tusprzedaj.pl
neeon.pl
najpewniej.pl
petworld.pl
tlenek.pl
e-zwierzak.pl
eoferty.com.pl
ogloszenia.e-gratka.info
oglaszamy24.pl
ogloszenia.com
hipierogloszenia.pl
ogloszenia.wp.pl
owi.pl
rozglos.net
kokosy.pl
cafeanimal.pl
zwierzaki.nasza-lista.com
bezrodowodu.pl
krakusik.pl

Posted

Panna Marple napisał(a):
Baksiu, teraz kolej na Ciebie:lol:, bo Brenka już pofrunęła do nowej rodzinki

Póki co czarno to widzę, bo Brenka przynajmniej miała sporo wejść i odkryć numeru telefonu, dodatkowo maleńko, bo maleńko, ale jakieś zapytania były, a w przypadku Baksika nie ma ani jednej z tych 3 rzeczy, no ale poddawać się nie możemy, walczymy...

Posted

zolziatko napisał(a):
Paula ale to chyba w następną niedzielę jest nie?

Tak, tak, w następną :) Nie wiem czemu tego nie doprecyzowałam i uznałam jako oczywistą oczywistość ;)
Ciotki, póki co możecie puścić, ale prosimy o kciuki w następną niedzielę ;)
Muszę tylko wykombinować Baksikowi tą chusteczkę z napisem "szukam domu".

Posted

Wystarczy zwykła bandamka i naklejony taśmą dwustronną wydrukowany napis ... takie miały psy misieek i Brenka ostatnio :) Ja mam bandamki jakbyś potrzebowała ... nie wiem czy KTOZ się zgodzi, bo może misieek mogłaby ze swoimi psami przyjechać? Ja wtedy też bym była na akcji...

Posted

Z mojego bazarku na Brenkę i Baksa wyszło 294,20zł. Ponieważ Brenka już od kilku dni w swoim domu, postanowiłam, że cała kwota przechodzi na Baksa :) Paulinko na jaki nr konta mam wysłać pieniądze?

Posted

zolziatko napisał(a):
Wystarczy zwykła bandamka i naklejony taśmą dwustronną wydrukowany napis ... takie miały psy misieek i Brenka ostatnio :) Ja mam bandamki jakbyś potrzebowała ... nie wiem czy KTOZ się zgodzi, bo może misieek mogłaby ze swoimi psami przyjechać? Ja wtedy też bym była na akcji...

Ooo, dzięki za podsunięcie pomysłu:) Gdzieś tam pewnie jakąś bandamkę w domu znajdę.
Właśnie słyszałam, że ostatnio troszkę się KTOZ zdenerwował, bo pojawiają się ludzie z psiakami bez zapowiedzi, więc jeśli chcecie wziąć psiaki od Angeliki, to lepiej najpierw zadzwońcie i poproście o zgodę. Ja zawsze dzwoniłam w sprawie Brenki i teraz w sprawie Baksika też zadzwonię.

zolziatko napisał(a):
Z mojego bazarku na Brenkę i Baksa wyszło 294,20zł. Ponieważ Brenka już od kilku dni w swoim domu, postanowiłam, że cała kwota przechodzi na Baksa :) Paulinko na jaki nr konta mam wysłać pieniądze?

Wow!Piękna kwota!:crazyeye:
Troszkę się boję zapeszać jeszcze i "zabierać" część Brenki...:roll:

Posted

paula_t napisał(a):
Ooo, dzięki za podsunięcie pomysłu:) Gdzieś tam pewnie jakąś bandamkę w domu znajdę.
Właśnie słyszałam, że ostatnio troszkę się KTOZ zdenerwował, bo pojawiają się ludzie z psiakami bez zapowiedzi, więc jeśli chcecie wziąć psiaki od Angeliki, to lepiej najpierw zadzwońcie i poproście o zgodę. Ja zawsze dzwoniłam w sprawie Brenki i teraz w sprawie Baksika też zadzwonię.

Wow!Piękna kwota!:crazyeye:
Troszkę się boję zapeszać jeszcze i "zabierać" część Brenki...:roll:

Paulinko za każdym razem misieekowe psy były ustalane z KTOZem, więc to raczej nie o nią chodzi.

Co do pieniędzy, to Brenka awaryjnie ma pieniążka a Baks potrzebuje. Taka jest moja decyzja. Jeśli (tfu tfu) Brence by się chciało wracać, to się zrobi następny bazarek... Powiedz na jakie konto mam przelać kwotę. Chyba, że mam na jakiegoś innego psa przeznaczyć część kwoty, którą miała Brenka.

Posted

No to w ogóle nie ma problemu:)

Zolziatko, numer konta wysłałam, a co do podziału pieniążków, to już decyzja należy do Ciebie, jeśli masz na oku jakiegoś psiaka, to my się z Baksikiem bynajmniej nie obrazimy:eviltong:

Posted (edited)

No i nici z akcji adopcyjnej :( Dostałam zgodę od KTOZ-u, żeby wziąć Baksika, a dzisiaj zadzwoniła Pani i powiedziała, że nie dogadała się z koleżanką i jeśli psiak nie jest z hoteliku na Woli Batorskiej albo ze schroniska albo z KTOZ-u, to nie ma szans, żeby tym razem się pojawił, bo cały czas przychodzą ludzie bez zapowiedzi z psiakami i stanowi to "konkurencję" dla psiaków TOZ-owskich :(

Edited by paula_t
Posted

AgusiaP napisał(a):
szkoda...:(

Potwornie szkoda, bo już się cieszyłam, że udało się uzyskać zgodę, że Baksik będzie miał szansę, bo z ogłoszeń głucha cisza, a tutaj taka wiadomość :(

Posted

Wyróżniłam przed chwilką Baksikowi ogłoszenie na tablicy na miesiąc, zapłaciłam 24,99zł.

Dotarły pieniążki z bazarku zolziatko, jeszcze raz bardzo, bardzo dziękujemy:loveu:

Posted

Wyróżnione ogłoszenie: http://tablica.pl/oferta/czy-mozna-miec-w-zyciu-az-takiego-pecha-CID103-ID5cNHN.html

[quote name='Panna Marple']A te akcje pod Dżokiem przyniosły kiedyś jakieś efekty? Pytam, bo zupełnie nie mam pojęcia czy coś z tego się urodziło

Aniu, jak dobrze wiesz w przypadku Brenki za każdym razem była to kompletna klapa, ale już np. Paura (nie wiem czy pamiętasz) znalazła domek właśnie pod Dżokiem. Za każdym razem znajduje się przynajmniej kilka domów dla psiaków.

Posted

[quote name='paula_t']Wyróżnione ogłoszenie: http://tablica.pl/oferta/czy-mozna-miec-w-zyciu-az-takiego-pecha-CID103-ID5cNHN.html

Aniu, jak dobrze wiesz w przypadku Brenki za każdym razem była to kompletna klapa, ale już np. Paura (nie wiem czy pamiętasz) znalazła domek właśnie pod Dżokiem. Za każdym razem znajduje się przynajmniej kilka domów dla psiaków.Pewnie, że pamiętam Paurę-sama ją z Zabrza do krakowa przywoziłam:lol:-wyleciało mi z głowy, że pod Dżokiem dom znalazła. Kilka domków za każdym razem to już coś!