paula_t Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 Kolejny Baksikowy pakiet: tablica.pl adopcjapsa.pl gumtree.pl przygarnijzwierzaka.pl morusek.pl pupil.com.pl adopcje.org adoptujemy.pl olx.pl pajeczyna.pl pineska.pl kupsprzedaj.pl tusprzedaj.pl neeon.pl najpewniej.pl petworld.pl tlenek.pl e-zwierzak.pl eoferty.com.pl ogloszenia.e-gratka.info oglaszamy24.pl ogloszenia.com hipierogloszenia.pl ogloszenia.wp.pl owi.pl rozglos.net kokosy.pl cafeanimal.pl zwierzaki.nasza-lista.com bezrodowodu.pl krakusik.pl Quote
paula_t Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 Dzisiaj Ciotka ewu odwiedzi Baksiura, to mam nadzieję, że co nieco napisze ;) Quote
Panna Marple Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Baksiu, teraz kolej na Ciebie:lol:, bo Brenka już pofrunęła do nowej rodzinki Quote
AgusiaP Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 I dla Baksika domek się znajdzie ;) Brenka czekała, czekała i się doczekała :):):) Quote
paula_t Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 Panna Marple napisał(a):Baksiu, teraz kolej na Ciebie:lol:, bo Brenka już pofrunęła do nowej rodzinki Póki co czarno to widzę, bo Brenka przynajmniej miała sporo wejść i odkryć numeru telefonu, dodatkowo maleńko, bo maleńko, ale jakieś zapytania były, a w przypadku Baksika nie ma ani jednej z tych 3 rzeczy, no ale poddawać się nie możemy, walczymy... Quote
paula_t Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 Baksiurek w niedzielę jedzie na akcję adopcyjną pod Dżoka:) Quote
Mysza2 Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Panna Marple napisał(a):Baksiu, trzymamy kciukasy! Się przyłączam, i bardzo mocno trzymam:) Quote
zolziatko Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Paula ale to chyba w następną niedzielę jest nie? Quote
paula_t Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 zolziatko napisał(a):Paula ale to chyba w następną niedzielę jest nie? Tak, tak, w następną :) Nie wiem czemu tego nie doprecyzowałam i uznałam jako oczywistą oczywistość ;) Ciotki, póki co możecie puścić, ale prosimy o kciuki w następną niedzielę ;) Muszę tylko wykombinować Baksikowi tą chusteczkę z napisem "szukam domu". Quote
zolziatko Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Wystarczy zwykła bandamka i naklejony taśmą dwustronną wydrukowany napis ... takie miały psy misieek i Brenka ostatnio :) Ja mam bandamki jakbyś potrzebowała ... nie wiem czy KTOZ się zgodzi, bo może misieek mogłaby ze swoimi psami przyjechać? Ja wtedy też bym była na akcji... Quote
zolziatko Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Z mojego bazarku na Brenkę i Baksa wyszło 294,20zł. Ponieważ Brenka już od kilku dni w swoim domu, postanowiłam, że cała kwota przechodzi na Baksa :) Paulinko na jaki nr konta mam wysłać pieniądze? Quote
paula_t Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 zolziatko napisał(a):Wystarczy zwykła bandamka i naklejony taśmą dwustronną wydrukowany napis ... takie miały psy misieek i Brenka ostatnio :) Ja mam bandamki jakbyś potrzebowała ... nie wiem czy KTOZ się zgodzi, bo może misieek mogłaby ze swoimi psami przyjechać? Ja wtedy też bym była na akcji... Ooo, dzięki za podsunięcie pomysłu:) Gdzieś tam pewnie jakąś bandamkę w domu znajdę. Właśnie słyszałam, że ostatnio troszkę się KTOZ zdenerwował, bo pojawiają się ludzie z psiakami bez zapowiedzi, więc jeśli chcecie wziąć psiaki od Angeliki, to lepiej najpierw zadzwońcie i poproście o zgodę. Ja zawsze dzwoniłam w sprawie Brenki i teraz w sprawie Baksika też zadzwonię. zolziatko napisał(a):Z mojego bazarku na Brenkę i Baksa wyszło 294,20zł. Ponieważ Brenka już od kilku dni w swoim domu, postanowiłam, że cała kwota przechodzi na Baksa :) Paulinko na jaki nr konta mam wysłać pieniądze? Wow!Piękna kwota!:crazyeye: Troszkę się boję zapeszać jeszcze i "zabierać" część Brenki...:roll: Quote
paula_t Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 Zapraszam na bazarek m.in. dla Baksika : http://www.dogomania.pl/forum/threads/251479-Dla-czterech-psiak%C3%B3w-w-potrzebie-bi%C5%BCuteria-ciuchy-kosmetyki-ksi%C4%85%C5%BCki-Do-28-03-do-20-59?p=21937393#post21937393 :) Quote
zolziatko Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 paula_t napisał(a):Ooo, dzięki za podsunięcie pomysłu:) Gdzieś tam pewnie jakąś bandamkę w domu znajdę. Właśnie słyszałam, że ostatnio troszkę się KTOZ zdenerwował, bo pojawiają się ludzie z psiakami bez zapowiedzi, więc jeśli chcecie wziąć psiaki od Angeliki, to lepiej najpierw zadzwońcie i poproście o zgodę. Ja zawsze dzwoniłam w sprawie Brenki i teraz w sprawie Baksika też zadzwonię. Wow!Piękna kwota!:crazyeye: Troszkę się boję zapeszać jeszcze i "zabierać" część Brenki...:roll: Paulinko za każdym razem misieekowe psy były ustalane z KTOZem, więc to raczej nie o nią chodzi. Co do pieniędzy, to Brenka awaryjnie ma pieniążka a Baks potrzebuje. Taka jest moja decyzja. Jeśli (tfu tfu) Brence by się chciało wracać, to się zrobi następny bazarek... Powiedz na jakie konto mam przelać kwotę. Chyba, że mam na jakiegoś innego psa przeznaczyć część kwoty, którą miała Brenka. Quote
paula_t Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 No to w ogóle nie ma problemu:) Zolziatko, numer konta wysłałam, a co do podziału pieniążków, to już decyzja należy do Ciebie, jeśli masz na oku jakiegoś psiaka, to my się z Baksikiem bynajmniej nie obrazimy:eviltong: Quote
zolziatko Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Pieniądze przelałam na Baksa choć mam nadzieję, że w niedzielę znajdzie swoich ludzi. Quote
paula_t Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 (edited) No i nici z akcji adopcyjnej :( Dostałam zgodę od KTOZ-u, żeby wziąć Baksika, a dzisiaj zadzwoniła Pani i powiedziała, że nie dogadała się z koleżanką i jeśli psiak nie jest z hoteliku na Woli Batorskiej albo ze schroniska albo z KTOZ-u, to nie ma szans, żeby tym razem się pojawił, bo cały czas przychodzą ludzie bez zapowiedzi z psiakami i stanowi to "konkurencję" dla psiaków TOZ-owskich :( Edited March 20, 2014 by paula_t Quote
paula_t Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 AgusiaP napisał(a):szkoda...:( Potwornie szkoda, bo już się cieszyłam, że udało się uzyskać zgodę, że Baksik będzie miał szansę, bo z ogłoszeń głucha cisza, a tutaj taka wiadomość :( Quote
paula_t Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 Wyróżniłam przed chwilką Baksikowi ogłoszenie na tablicy na miesiąc, zapłaciłam 24,99zł. Dotarły pieniążki z bazarku zolziatko, jeszcze raz bardzo, bardzo dziękujemy:loveu: Quote
Panna Marple Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 A te akcje pod Dżokiem przyniosły kiedyś jakieś efekty? Pytam, bo zupełnie nie mam pojęcia czy coś z tego się urodziło Quote
paula_t Posted March 21, 2014 Author Posted March 21, 2014 Wyróżnione ogłoszenie: http://tablica.pl/oferta/czy-mozna-miec-w-zyciu-az-takiego-pecha-CID103-ID5cNHN.html [quote name='Panna Marple']A te akcje pod Dżokiem przyniosły kiedyś jakieś efekty? Pytam, bo zupełnie nie mam pojęcia czy coś z tego się urodziło Aniu, jak dobrze wiesz w przypadku Brenki za każdym razem była to kompletna klapa, ale już np. Paura (nie wiem czy pamiętasz) znalazła domek właśnie pod Dżokiem. Za każdym razem znajduje się przynajmniej kilka domów dla psiaków. Quote
paula_t Posted March 21, 2014 Author Posted March 21, 2014 Buba, która jest u mnie w BDT: http://www.dogomania.pl/forum/threads/251863-Ma%C5%82a-kluska-szuka-domu-szczeniak-do-adopcji ; bardzo proszę o udostępnianie: https://www.facebook.com/events/306038932877740/?ref_notif_type=plan_user_joined&source=1 Quote
Panna Marple Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 [quote name='paula_t']Wyróżnione ogłoszenie: http://tablica.pl/oferta/czy-mozna-miec-w-zyciu-az-takiego-pecha-CID103-ID5cNHN.html Aniu, jak dobrze wiesz w przypadku Brenki za każdym razem była to kompletna klapa, ale już np. Paura (nie wiem czy pamiętasz) znalazła domek właśnie pod Dżokiem. Za każdym razem znajduje się przynajmniej kilka domów dla psiaków.Pewnie, że pamiętam Paurę-sama ją z Zabrza do krakowa przywoziłam:lol:-wyleciało mi z głowy, że pod Dżokiem dom znalazła. Kilka domków za każdym razem to już coś! Quote
Recommended Posts