Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Natomiast pojechała Sali...:lol:

Do Pajuni ???? :multi:
Moja Sali :loveu:

Ale moje kudłacze szybko idą :eviltong: No i niech idą. Bo kudlate to najpiekniesze. :lol:
Bystra ty też napewno sie doczekasz swojego domku.

Posted

daga_27 napisał(a):
Własnie o tym piesku myslalam. widzialam ja w samochodzie. jest piekna :-) a jak sie trzesla biedaczka.

Bo nie wiedziała gdzie ja wioza

Posted

LALUNA napisał(a):
Bo nie wiedziała gdzie ja wioza
ja wiem, wiem o tym. ale od razu zlapal mnie ten psiak za serce:loveu: nawet udalo mi sie ja poglaskac:lol: super, ze udalo sie jej wyjsc ze schronu!!:multi:

Posted

daga_27 napisał(a):
ja wiem, wiem o tym. ale od razu zlapal mnie ten psiak za serce:loveu: nawet udalo mi sie ja poglaskac:lol: super, ze udalo sie jej wyjsc ze schronu!!:multi:

Ja też się bardzo cieszę :) Kolejny psiak, który jest po za schroniskiem :multi:

Posted

daga_27 napisał(a):
jesli zechcecie, to moge Bystrzaka zabrac do siebie. do mnie czoko bedzie mila blizej by ja odebrac. im szybciej wyjdzie ze schronu, tym lepiej.

Hmmm. Nie wiem. Mi to obojętnie. Ja mogę ją do CIebie zawieść. No, ale czoko chyba i tak bedzie w olsztynie :)

Posted

daga_27 napisał(a):
ja mysle tylko o tym, ze jest szansa by Bystra wczesniej ouscila schron.

Wiesz ja mogę ją do CIebie zawieść jak coś, ale to nie zależy ode mnie :) Trzeba ustalić z czoko i ze schroniskiem :)

Posted

Czoko napisała 06.06.07

A czy daloby rade zalatwic jakis DT na miesiac? Chyba,ze bylaby caly czas w schronisku,a tego nie chce! Pytam sie- poniewaz,moglabym Bystra adoptowac,dopiero na poczatku Lipca.

Poniewaz początek lipca jest juz tuż tuż, dlatego ważne pytanie do Czoko. Czy Bystra będzie zaadoptowana w tym terminie co zadeklarowałas? Czyli poczatek lipca.

Posted

Ja natomiast, żeby wszystko "zebrać w całość"...czy po zabraniu ze schroniska Bystra wprowadza się odrazu do Ciebie czoko? i co sie stanie jeśli nie dogadają się z Twoją Delicją..?...