Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przypadkiem tu weszłam, potrzebujecie może karmy Renal? zostało mi po moim psiaku, który niedawno odszedł, jakieś 2 kg ( niecałe ) tej karmy ,mogę podesłać, szkoda, żeby stała u mnie niewykorzystana..

Posted

szukamy DT, Misiu miał chęć życia gdy była obok niego Norma, ale niedawno odeszła i Misiu gaśnie. Musimy dać mu szansę, może DT, bo hotelik to chyba nie bardzo w jego sytuacji, bo i tak będzie sam, ale niech Olalola się wypowie. Chyba, że taki hotelik domowy, gdzie są razem psy i może nie będzie się czuł samotny.

A karma - jak najbardziej potrzebna.

Posted

Jestem i ja, ale mam zły dzień dzisiaj i nie mogę czytać bo znów będę wyć, sory. Zapisuję, w lepszym dla siebie momencie poczytam i pomyślę co by tu ...

Posted

Weszłam na ten wątek i... takie to smutne, ale i romantyczne - akurat w Walenytynki! On musiał ją bardzo kochać!
A może jeszcze się znajdzie jakieś serce, które i Jego pokocha?!
3mam kciuki, będę zaglądać :*

Posted

Igiełka napisał(a):
i czy podana cena jest już z wyżywieniem?

Wydaje mi się, że to już są ceny z wyżywieniem, ale mówię, trzeba pisać do Arktyki, w razie czego mam do niej telefon (chyba).

Posted

witam @ll:)
dostalam link od cioteczki paulinken:)
Na domowe dt biore raczej micrusy ,wtedy koszt jest 300zl z wyzywieniem(karma Josera)
Wasz Misio nalezy raczej do tych wiekszych sredniakow , na moje oko powyzej 14 kg...chyba ze zdjecia tak znieksztalcaja i wydaje sie byc wiekszym psiakiem;)
Co moge zaproponowac to 300zl + wasza karma, gdyz z tego co wyczytalam psiak potrzebuje karmy specjalistycznej ze wzgledu na niewydolnosc nerek...nie wiem tez jaki jest jego stosunek do psow....bo o ile wyczytalam z suniami sie zgadza,a z psiakami jak to wyglada??.... u mnie mieszane towarzystwo....

Posted

[FONT=Times New Roman]Kochani![/FONT]
[FONT=Times New Roman]Z okazji Walentynek mam dla Misia wiadomość serdeczną:-) Nie mogę uwierzyć że to się stało, ale STAŁO SIĘ!!! DLA MISIA NADESZŁY LEPSZE CZASY!!! To już pewne:-) Otóż pewien bardzo dobry Człowiek, któremu dziś opowiedziałam historię Misia postanowił .... sfinansowac mu hotelik. Do kiedy? Powiedział mi że do końca Misiowego życia... [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Ten Człowiek prosił mnie o anonimowość, ale ja nie mogę tego zostawić w tajemnicy. Po prostu nie mogę, bo serce mi się rwie żeby powiedzieć o tym całemu światu. Ten Człowiek to Dziekan Wydziału Prawa Uniwersytetu Śląskiego. On i jego córka Ola (absolutna dogomaniaczka:-) ) postanowili zaopiekowac się starym schorowanym Misiem i dać mu mozliwość zaznania ciepła i spokoju na stare lata:-) Jesli Misiu się wyadoptuje to tym lepiej. Ale jeśli nie - mamy dla niego fundusze na mieszkanie w rodzinnym hoteliku... Tylko znajdźmy mu dobre, kochające miejsce... Do zagospodarowania pozostaje karma - ma być jakaś specjalna z Royal Canin (tak na wczesniejszych postach)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jesli za to, że zdradziłam personalia jutro wylecę z roboty na bruk - zgłoszę się do hoteliku razem z Misiem:-)))) Trudno - raz sie zyje!:-) Tak bardzo się cieszę... [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jutro skontaktujemy się w sprawie przelewów, nr rachunków itp. [/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
Nasi studenci mają CUDOWNEGO DZIEKANA i niezwykły przykład do naśladowania!!!:-)
Dobrej nocy dla wszystkich:-) Misiu - śpij spokojnie:-)

Posted

Boże , trafiłam tu z wątku Kostka i oczom nie wierzę.
Nie mam słów dla Pana Dobroczyńcy Misia.
Ogromny szacunek dla Państwa, po prostu brak słów.
Jakiego DT mamy szukać bo nie zdążyłam doczytać,
Pomyślałam o Czarodziejka , Ulka12, Kikou.
Misiu, będzie dobrze. Wytrzymaj jeszcze troszkę :multi::multi::multi::multi:
Edit:
Przepraszam dopiero teraz doczytałam że już jest Dt u Arktyki :oops::oops: