feliksik Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 witaj Andzike, dzięki za przybycie, jak widzisz wątek od 2007 a tylko 8 stron. I norma już zdążyła odejść - tylko MIsio został. Mousimy mu pomóc Quote
majuska Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Przypadkiem tu weszłam, potrzebujecie może karmy Renal? zostało mi po moim psiaku, który niedawno odszedł, jakieś 2 kg ( niecałe ) tej karmy ,mogę podesłać, szkoda, żeby stała u mnie niewykorzystana.. Quote
bela51 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Jestem na apel feliksik. Ale jakiej pomocy oczekujecie ? Adoptowac Misia nie moge...:-( Quote
Szarotka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Niestety tez wiele nie moge .......... Quote
feliksik Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 szukamy DT, Misiu miał chęć życia gdy była obok niego Norma, ale niedawno odeszła i Misiu gaśnie. Musimy dać mu szansę, może DT, bo hotelik to chyba nie bardzo w jego sytuacji, bo i tak będzie sam, ale niech Olalola się wypowie. Chyba, że taki hotelik domowy, gdzie są razem psy i może nie będzie się czuł samotny. A karma - jak najbardziej potrzebna. Quote
Igiełka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 także stawiam sie na apel, to smutne że śmierć Ich rozdzieliła nie wiem jak mam pomóc Quote
majuska Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 To podślijcie mi w PW adres na jaki wysłać karmę Quote
E-S Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Jestem i ja, ale mam zły dzień dzisiaj i nie mogę czytać bo znów będę wyć, sory. Zapisuję, w lepszym dla siebie momencie poczytam i pomyślę co by tu ... Quote
feliksik Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 dziękuję wszystkim za przybycie - razem coś więcej wymyślimy dla tego psiaka Quote
Funky Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Weszłam na ten wątek i... takie to smutne, ale i romantyczne - akurat w Walenytynki! On musiał ją bardzo kochać! A może jeszcze się znajdzie jakieś serce, które i Jego pokocha?! 3mam kciuki, będę zaglądać :* Quote
Agnieszka_K Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 trafiłam tu z apelu feliksik, pomóc nie mam jak, ale będę do Misia zaglądać, biedaczysko tak mu teraz potrzeba kogoś do kochania...;( Quote
paulinken Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Arktyka prowadzi domowy hotelik, ale na to niestety potrzebne deklaracje... Quote
paulinken Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 AgnieszkaBB napisał(a):Jaki koszt hoteliku ? Chyba około 300 zł, ale trzeba by pytać... Quote
emka_ Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 zapytajcie koniecznie o koszt tego hoteliku. Może uda się zebrać deklaracje na jakiś czas, a później DT, DS... Quote
fibi:) Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 warto spytac o koszt hotelu. staruszki zawsze łapia za serce najbardziej:placz: może uda się zebrac deklaracje Quote
fibi:) Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 trafiłam tu przypadkiem... jej jakie to przykre że po tylu latach psiak ma takie małe zainteresowanie:( powysyłam wieczorem zaproszenia na wątek Misia. Quote
Igiełka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 i czy podana cena jest już z wyżywieniem? Quote
paulinken Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Igiełka napisał(a):i czy podana cena jest już z wyżywieniem? Wydaje mi się, że to już są ceny z wyżywieniem, ale mówię, trzeba pisać do Arktyki, w razie czego mam do niej telefon (chyba). Quote
Arktyka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 witam @ll:) dostalam link od cioteczki paulinken:) Na domowe dt biore raczej micrusy ,wtedy koszt jest 300zl z wyzywieniem(karma Josera) Wasz Misio nalezy raczej do tych wiekszych sredniakow , na moje oko powyzej 14 kg...chyba ze zdjecia tak znieksztalcaja i wydaje sie byc wiekszym psiakiem;) Co moge zaproponowac to 300zl + wasza karma, gdyz z tego co wyczytalam psiak potrzebuje karmy specjalistycznej ze wzgledu na niewydolnosc nerek...nie wiem tez jaki jest jego stosunek do psow....bo o ile wyczytalam z suniami sie zgadza,a z psiakami jak to wyglada??.... u mnie mieszane towarzystwo.... Quote
bzam Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Nie wiem, co powiedzą u mnie w domu, ale deklaruję 20 zł stałej (jakby mnie wyrzucili za karę, to przyjdę na darmowy hotelik do Arktyki). Quote
AgnieszkaBB Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [FONT=Times New Roman]Kochani![/FONT] [FONT=Times New Roman]Z okazji Walentynek mam dla Misia wiadomość serdeczną:-) Nie mogę uwierzyć że to się stało, ale STAŁO SIĘ!!! DLA MISIA NADESZŁY LEPSZE CZASY!!! To już pewne:-) Otóż pewien bardzo dobry Człowiek, któremu dziś opowiedziałam historię Misia postanowił .... sfinansowac mu hotelik. Do kiedy? Powiedział mi że do końca Misiowego życia... [/FONT] [FONT=Times New Roman]Ten Człowiek prosił mnie o anonimowość, ale ja nie mogę tego zostawić w tajemnicy. Po prostu nie mogę, bo serce mi się rwie żeby powiedzieć o tym całemu światu. Ten Człowiek to Dziekan Wydziału Prawa Uniwersytetu Śląskiego. On i jego córka Ola (absolutna dogomaniaczka:-) ) postanowili zaopiekowac się starym schorowanym Misiem i dać mu mozliwość zaznania ciepła i spokoju na stare lata:-) Jesli Misiu się wyadoptuje to tym lepiej. Ale jeśli nie - mamy dla niego fundusze na mieszkanie w rodzinnym hoteliku... Tylko znajdźmy mu dobre, kochające miejsce... Do zagospodarowania pozostaje karma - ma być jakaś specjalna z Royal Canin (tak na wczesniejszych postach)[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jesli za to, że zdradziłam personalia jutro wylecę z roboty na bruk - zgłoszę się do hoteliku razem z Misiem:-)))) Trudno - raz sie zyje!:-) Tak bardzo się cieszę... [/FONT] [FONT=Times New Roman]Jutro skontaktujemy się w sprawie przelewów, nr rachunków itp. [/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] Nasi studenci mają CUDOWNEGO DZIEKANA i niezwykły przykład do naśladowania!!!:-) Dobrej nocy dla wszystkich:-) Misiu - śpij spokojnie:-) Quote
Mysza2 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Boże , trafiłam tu z wątku Kostka i oczom nie wierzę. Nie mam słów dla Pana Dobroczyńcy Misia. Ogromny szacunek dla Państwa, po prostu brak słów. Jakiego DT mamy szukać bo nie zdążyłam doczytać, Pomyślałam o Czarodziejka , Ulka12, Kikou. Misiu, będzie dobrze. Wytrzymaj jeszcze troszkę :multi::multi::multi::multi: Edit: Przepraszam dopiero teraz doczytałam że już jest Dt u Arktyki :oops::oops: Quote
Recommended Posts