Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Misiek jaki chudziutki był taki jest i jaki energiczny i kochający ludzi był też jest :)
Razem z Normą mieli małą przeprowadzkę... do innego kojca, w którym miś z normulką, lepiej widzą co dzieję się w schronisku.
Może teraz nadszedł czas na DUŻĄ przeprowadzkę do czyjegoś serca i domku?

Posted

OlaLola napisał(a):
Misiek jaki chudziutki był taki jest i jaki energiczny i kochający ludzi był też jest :)
Razem z Normą mieli małą przeprowadzkę... do innego kojca, w którym miś z normulką, lepiej widzą co dzieję się w schronisku.
Może teraz nadszedł czas na DUŻĄ przeprowadzkę do czyjegoś serca i domku?

oj chciała bym chciała

Posted

Kurcze, trzeba się zabrać za allegro. Z tekstu nici, z nieznanych mi przyczyn, nie dostałam odpowiedzi. Nieważne, trzeba sobie radzić inaczej. Zostawiamy ten, albo próbujemy coś nowego udziubać. Czy mamy jakiegoś sponsora Miśkowego allegra?
Nic nie obiecuję, ale za osobą, która nam je zrobi, mogę się rozejrzeć, oby wyszło to lepiej niż z tekstem...
Tyle z mojej strony...

Posted

tak mamy osobę, która pokryje allegro czeka tylko na "cynk"
Wczoraj Misiek i Norma "promowali się" na rynku w tarnowskich górach. Nie osobiście oczywiście, były tam ich zdjęcia i paru innych psiaków. Każdy mógł przeczytać ich historię. :)

Posted

OlaLola napisał(a):
tak mamy osobę, która pokryje allegro czeka tylko na "cynk"
Wczoraj Misiek i Norma "promowali się" na rynku w tarnowskich górach. Nie osobiście oczywiście, były tam ich zdjęcia i paru innych psiaków. Każdy mógł przeczytać ich historię. :)

Pięknie się promowali, okaże się, czy skutecznie...
To co, Olu, robimy z tekstem? Zostawiamy jak jest?

Posted

Niekoniecznie, jeżeli tylko masz wenę lub znasz kogoś kto ją ma to jak najbardziej skorzystamy z nowego tekstu. Nie mam nic przeciwko :) Może dzięki temu Miśki z Normą znajdą dom :)

Posted

OlaLola napisał(a):
Niekoniecznie, jeżeli tylko masz wenę lub znasz kogoś kto ją ma to jak najbardziej skorzystamy z nowego tekstu. Nie mam nic przeciwko :) Może dzięki temu Miśki z Normą znajdą dom :)

Kurcze, ten tekst w pierwszym poście, ten do ogłoszeń, jest naprawdę świetny, bardzo mi się podoba, gratuluję temu, co go napisał :happy1:, ale chyba jednak na allegro trochę za krótki... nie wiem - jak myślisz?

Posted

No może mi się uda coś ukulać do tego tekstu, ale dopiero w weekend bo na razie mam masakrę ;p Ale fajnie jakby parka miała allegro oni w końcu muszą znaleźć dom. !!

Posted

Noooo Elf i Erka dom znaleźli "prawie" wspólny. :) Erka co prawda jeszcze tam nie trafiła, ale wszystko wskazuje na to, że też pójdzie do adopcji i będzie częstym gościem u brata :)

Posted

Byłam wczoraj w CK... Widok Misia szczerze mnie przeraził. Jak on schudł! Nie widziałam go już jakiś czas, więc wiem, co mówię. Wszystkie kosteczki można mu policzyć, nawet na pycholku :(
Niknie w oczach, a ja się czuję taka bezsilna. Nie chcę, żeby odszedł w schronisku :(

Posted

[quote name='Sally (od Koanka)']Byłam wczoraj w CK... Widok Misia szczerze mnie przeraził. Jak on schudł! Nie widziałam go już jakiś czas, więc wiem, co mówię. Wszystkie kosteczki można mu policzyć, nawet na pycholku :(
Niknie w oczach, a ja się czuję taka bezsilna. Nie chcę, żeby odszedł w schronisku :([/QUOTE]

jak znajdę chwile znowu będe ogłaszała ;(

Posted

ja też bardzo bym chciała, żeby na te swoje ostatnie miesiące/tygodnie Misiek i Norma znaleźli swój dom, na który tyle lat czekają. Teraz dom znalazł Elf i Erka, to daje nadzieję, że może i "naszej parze" się uda...

Dineh dzięki wielkie :loveu:

Posted

[quote name='OlaLola']ja też bardzo bym chciała, żeby na te swoje ostatnie miesiące/tygodnie Misiek i Norma znaleźli swój dom, na który tyle lat czekają. Teraz dom znalazł Elf i Erka, to daje nadzieję, że może i "naszej parze" się uda...[/QUOTE]

mam taką nadzieje
eh trzymam kciuki z całych sił !!

Posted

Sally mam do Ciebie ogromną prośbę, czy dałabyś radę zrobić nowe zdjęcia Miśka z Normą, a w szczególności Miśka?
ja nie dysponuje aparatem...

Posted

Masakra.... tylko 13kg....
Sally super :loveu: w takim razie czekamy ;) wielkie dzięki ;)
No i mam ogromną prośbę, wyjeżdżam do Niemiec na ok. 2 miesiące. Nie wiem jak będzie z dostępem do neta... dlatego proszę PILNUJCIE WĄTKU ŻEBY NIE SPADŁ!!!! wchodźcie, piszcie nie zapomnijcie o Misiu i Normie kiedy mnie nie będzie....
ja w ramach możliwości będę wchodzić, postaram się być na bieżąco