szachrajka14 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 próbujemy jeszcze raz http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?p=86015#86015 Quote
OlaLola Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Misiek jaki chudziutki był taki jest i jaki energiczny i kochający ludzi był też jest :) Razem z Normą mieli małą przeprowadzkę... do innego kojca, w którym miś z normulką, lepiej widzą co dzieję się w schronisku. Może teraz nadszedł czas na DUŻĄ przeprowadzkę do czyjegoś serca i domku? Quote
dineh Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 OlaLola napisał(a):Misiek jaki chudziutki był taki jest i jaki energiczny i kochający ludzi był też jest :) Razem z Normą mieli małą przeprowadzkę... do innego kojca, w którym miś z normulką, lepiej widzą co dzieję się w schronisku. Może teraz nadszedł czas na DUŻĄ przeprowadzkę do czyjegoś serca i domku? oj chciała bym chciała Quote
Sally (od Koanka) Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Kurcze, trzeba się zabrać za allegro. Z tekstu nici, z nieznanych mi przyczyn, nie dostałam odpowiedzi. Nieważne, trzeba sobie radzić inaczej. Zostawiamy ten, albo próbujemy coś nowego udziubać. Czy mamy jakiegoś sponsora Miśkowego allegra? Nic nie obiecuję, ale za osobą, która nam je zrobi, mogę się rozejrzeć, oby wyszło to lepiej niż z tekstem... Tyle z mojej strony... Quote
OlaLola Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 tak mamy osobę, która pokryje allegro czeka tylko na "cynk" Wczoraj Misiek i Norma "promowali się" na rynku w tarnowskich górach. Nie osobiście oczywiście, były tam ich zdjęcia i paru innych psiaków. Każdy mógł przeczytać ich historię. :) Quote
Sally (od Koanka) Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 OlaLola napisał(a):tak mamy osobę, która pokryje allegro czeka tylko na "cynk" Wczoraj Misiek i Norma "promowali się" na rynku w tarnowskich górach. Nie osobiście oczywiście, były tam ich zdjęcia i paru innych psiaków. Każdy mógł przeczytać ich historię. :) Pięknie się promowali, okaże się, czy skutecznie... To co, Olu, robimy z tekstem? Zostawiamy jak jest? Quote
OlaLola Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Niekoniecznie, jeżeli tylko masz wenę lub znasz kogoś kto ją ma to jak najbardziej skorzystamy z nowego tekstu. Nie mam nic przeciwko :) Może dzięki temu Miśki z Normą znajdą dom :) Quote
Sally (od Koanka) Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 OlaLola napisał(a):Niekoniecznie, jeżeli tylko masz wenę lub znasz kogoś kto ją ma to jak najbardziej skorzystamy z nowego tekstu. Nie mam nic przeciwko :) Może dzięki temu Miśki z Normą znajdą dom :) Kurcze, ten tekst w pierwszym poście, ten do ogłoszeń, jest naprawdę świetny, bardzo mi się podoba, gratuluję temu, co go napisał :happy1:, ale chyba jednak na allegro trochę za krótki... nie wiem - jak myślisz? Quote
OlaLola Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 No może mi się uda coś ukulać do tego tekstu, ale dopiero w weekend bo na razie mam masakrę ;p Ale fajnie jakby parka miała allegro oni w końcu muszą znaleźć dom. !! Quote
maarit Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Powodzenia zakochana paro:loveu:życzę zeby to "promowanie się" przyniosło efekt o którym wszyscy marzymy... Quote
OlaLola Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Noooo Elf i Erka dom znaleźli "prawie" wspólny. :) Erka co prawda jeszcze tam nie trafiła, ale wszystko wskazuje na to, że też pójdzie do adopcji i będzie częstym gościem u brata :) Quote
Sally (od Koanka) Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Byłam wczoraj w CK... Widok Misia szczerze mnie przeraził. Jak on schudł! Nie widziałam go już jakiś czas, więc wiem, co mówię. Wszystkie kosteczki można mu policzyć, nawet na pycholku :( Niknie w oczach, a ja się czuję taka bezsilna. Nie chcę, żeby odszedł w schronisku :( Quote
dineh Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Sally (od Koanka)']Byłam wczoraj w CK... Widok Misia szczerze mnie przeraził. Jak on schudł! Nie widziałam go już jakiś czas, więc wiem, co mówię. Wszystkie kosteczki można mu policzyć, nawet na pycholku :( Niknie w oczach, a ja się czuję taka bezsilna. Nie chcę, żeby odszedł w schronisku :([/QUOTE] jak znajdę chwile znowu będe ogłaszała ;( Quote
OlaLola Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 ja też bardzo bym chciała, żeby na te swoje ostatnie miesiące/tygodnie Misiek i Norma znaleźli swój dom, na który tyle lat czekają. Teraz dom znalazł Elf i Erka, to daje nadzieję, że może i "naszej parze" się uda... Dineh dzięki wielkie :loveu: Quote
dineh Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='OlaLola']ja też bardzo bym chciała, żeby na te swoje ostatnie miesiące/tygodnie Misiek i Norma znaleźli swój dom, na który tyle lat czekają. Teraz dom znalazł Elf i Erka, to daje nadzieję, że może i "naszej parze" się uda...[/QUOTE] mam taką nadzieje eh trzymam kciuki z całych sił !! Quote
Sally (od Koanka) Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='dineh']jak znajdę chwile znowu będe ogłaszała ;([/QUOTE] Dzięki, to takie potrzebne teraz... Quote
OlaLola Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Sally mam do Ciebie ogromną prośbę, czy dałabyś radę zrobić nowe zdjęcia Miśka z Normą, a w szczególności Miśka? ja nie dysponuje aparatem... Quote
Sally (od Koanka) Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='OlaLola']Sally mam do Ciebie ogromną prośbę, czy dałabyś radę zrobić nowe zdjęcia Miśka z Normą, a w szczególności Miśka? ja nie dysponuje aparatem...[/QUOTE] nie obiecuję, ale postaram się, naprawdę... Quote
OlaLola Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Oj no to super by było, bo wszystkie zdjęcia Miśka są sprzed choroby, a on się w końcu zmienił, (schudł) Quote
Macho Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Misiek waży teraz 13 kg :( Ale jest w całkiem dobrej kondycji :) mimo widocznych zmian jest naprawdę wesołym psiakiem :) Quote
Sally (od Koanka) Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 mam zdjęcia Miśka! Ale muszę je jeszcze zgrać i doprowadzić do jako takiego porządku :) Quote
OlaLola Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Masakra.... tylko 13kg.... Sally super :loveu: w takim razie czekamy ;) wielkie dzięki ;) No i mam ogromną prośbę, wyjeżdżam do Niemiec na ok. 2 miesiące. Nie wiem jak będzie z dostępem do neta... dlatego proszę PILNUJCIE WĄTKU ŻEBY NIE SPADŁ!!!! wchodźcie, piszcie nie zapomnijcie o Misiu i Normie kiedy mnie nie będzie.... ja w ramach możliwości będę wchodzić, postaram się być na bieżąco Quote
Sally (od Koanka) Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Zdjęcia Miśka i Normy! <tadaaam> Na razie dwa kojcowe, za chwilę reszta E: więcej zdjęć tutaj - http://picasaweb.google.pl/Sally.od.dzikuskow/NormaIMisiu?authkey=Gv1sRgCP-85LfqxOCqFw# - to ich album, więc znajdziecie tu też fotki Miśka sprzed choroby, warto sobie porównać :( Quote
Recommended Posts