OlaLola Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Powinien tolerować co prawda całe życie był tylko z Normą, po śmierci Normy był z Fioną, ale Fiona go nie akceptowała. Quote
kazik132 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 No,ale powinien,to nie wiadomo, czy bedzie tak na pewno:(A ryzyko jest duze,bo jak zawieziecie psinę a okaże się,że nie moze tam zostać,to dopiero będzie nieszczeście:(Nie wiem co poradzić! Quote
feliksik Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 [quote name='kazik132']Feliksik woła,więc odmówić nie mozna! haha, dzięki kazik, że jesteś. ja już nie wiem gdzie szukać. czasami są DT, które jeszcze psiaka nie mają, albo już nie mają. Czekam na cud, zeby ktoś tu taki wszedł i zechciał pomóc. Obyśmy zdążyli tylko znaleźć to DT Quote
kazik132 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 [quote name='feliksik']haha, dzięki kazik, że jesteś. ja już nie wiem gdzie szukać. czasami są DT, które jeszcze psiaka nie mają, albo już nie mają. Czekam na cud, zeby ktoś tu taki wszedł i zechciał pomóc. Obyśmy zdążyli tylko znaleźć to DT No Tobie odmówić,bym nie mogła za nic! Ja też mam nadzieję,ze taki dom gdzieś jest. Najgorsze,ze czas goni ta psinkę:( Quote
feliksik Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 witamy i zapraszamy do Misia, mam go już w podpisie, bo ostatnio dobrze mi szło z innymi, to może też się uda. Ola - my nie mamy chyba banerka Misia - czy ktoś może pomóc? Quote
OlaLola Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 feliksik napisał(a):witamy i zapraszamy do Misia, mam go już w podpisie, bo ostatnio dobrze mi szło z innymi, to może też się uda. Ola - my nie mamy chyba banerka Misia - czy ktoś może pomóc? Już napisałam na wątku banerkowym ;) Quote
OlaLola Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Oto banerki zrobione przez Olę164:loveu::loveu::loveu: PRZYKLEJAĆ !! Quote
feliksik Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 dzięki Ola, już się poczęstowałam banerkiem, nawet nie wiedziałam, że jest wątek banerkowy - daj linka na wszelki wypadek - zawsze się przyda Quote
OlaLola Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Tak jest, szperałam po dogo i znalazłam. Napisałam, dziewczyny (w tym przypadku Ola ) błyskawicznie zadziałała :) Ja też go zaraz wklejam :) Quote
OlaLola Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 [quote name='OlaLola']Tak jest, szperałam po dogo i znalazłam. Napisałam, dziewczyny (w tym przypadku Ola ) błyskawicznie zadziałała :) Ja też go zaraz wklejam :) Oto wątek: http://www.dogomania.pl/threads/107456-Banerki-i-FILMIKI-dla-potrzebuj%C4%85cych-ps%C3%B3w-od-zaraz!-D Quote
paulinken Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Dziewczyny, a szukacie gdzieś tego DT? Bo te na dogo to raczej z psami wszystkie. Quote
feliksik Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 przeglądam te pojawiające sięnowe na dogo propozycje DT, ale narazie nici - boję się że zaprzepaści się ta szansa Quote
OlaLola Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 A ja poproszę o ogłoszenia dla Misia... jak nie Dt, to może jakimś cudem DS... Quote
kado Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Dziewczyny dzisiaj widziałam propozycję PDT koło Suchego Boru. To niedaleko TG, może tam warto zapytać....Zaraz wstawię link: http://www.dogomania.pl/threads/204357-Pdt-okolice-opola Quote
OlaLola Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 napisałam, zobaczymy co będzie dalej. Quote
feliksik Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 widziałam dzisiaj odp. na zapytanie Oli - niestety odmówiono, bo nie ma separowania psów. Co my z nim zrobimy? Quote
OlaLola Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 nie wiem, ale ja nie rozumiem tego separowania... oki w porządku też miałam kota, którego musiałam separować i nie poświęcałam mu tyle czasu ile bym poświęcała gdyby był z moimi pozostałymi kotami, ale to i tak było mnóstwo czasu dla tego kota ponieważ wcześniej żył w piwnicy i przychodzono do niego tylko 2 razy dziennie dać jeść... Druga sprawa koleżanka separowała psa ( oprócz tego miała dwa swoje) i krzywda mu się jakaś nie stała, był u niej na dt i dożył spokojnej starości, był na zasłużonej psiej emeryturze do śmierci... Nie rozumiem podejścia niektórych... on Misiu jest w schronisku sam, wiadomo że do południa ktos tam jest ale nikt z nim nie siedzi od 9 do 14, więc na prawdę nic mu się nie stanie jak będzie sam w pokoju. To chodzi tylko o możliwości ( niektórzy nie mają możliwości separowania psa ), odpowiedniej koordynacji i chęci... Quote
paulinken Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Nic się tu nie dzieje? Jeny, dziewczyny, szukajcie DT! Quote
Recommended Posts