Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No,ale powinien,to nie wiadomo, czy bedzie tak na pewno:(A ryzyko jest duze,bo jak zawieziecie psinę a okaże się,że nie moze tam zostać,to dopiero będzie nieszczeście:(Nie wiem co poradzić!

Posted

[quote name='kazik132']Feliksik woła,więc odmówić nie mozna!

haha, dzięki kazik, że jesteś.
ja już nie wiem gdzie szukać. czasami są DT, które jeszcze psiaka nie mają, albo już nie mają. Czekam na cud, zeby ktoś tu taki wszedł i zechciał pomóc. Obyśmy zdążyli tylko znaleźć to DT

Posted

[quote name='feliksik']haha, dzięki kazik, że jesteś.
ja już nie wiem gdzie szukać. czasami są DT, które jeszcze psiaka nie mają, albo już nie mają. Czekam na cud, zeby ktoś tu taki wszedł i zechciał pomóc. Obyśmy zdążyli tylko znaleźć to DT
No Tobie odmówić,bym nie mogła za nic! Ja też mam nadzieję,ze taki dom gdzieś jest. Najgorsze,ze czas goni ta psinkę:(

Posted

witamy i zapraszamy do Misia, mam go już w podpisie, bo ostatnio dobrze mi szło z innymi, to może też się uda. Ola - my nie mamy chyba banerka Misia - czy ktoś może pomóc?

Posted

feliksik napisał(a):
witamy i zapraszamy do Misia, mam go już w podpisie, bo ostatnio dobrze mi szło z innymi, to może też się uda. Ola - my nie mamy chyba banerka Misia - czy ktoś może pomóc?

Już napisałam na wątku banerkowym ;)

Posted

nie wiem, ale ja nie rozumiem tego separowania... oki w porządku też miałam kota, którego musiałam separować i nie poświęcałam mu tyle czasu ile bym poświęcała gdyby był z moimi pozostałymi kotami, ale to i tak było mnóstwo czasu dla tego kota ponieważ wcześniej żył w piwnicy i przychodzono do niego tylko 2 razy dziennie dać jeść...
Druga sprawa koleżanka separowała psa ( oprócz tego miała dwa swoje) i krzywda mu się jakaś nie stała, był u niej na dt i dożył spokojnej starości, był na zasłużonej psiej emeryturze do śmierci...
Nie rozumiem podejścia niektórych... on Misiu jest w schronisku sam, wiadomo że do południa ktos tam jest ale nikt z nim nie siedzi od 9 do 14, więc na prawdę nic mu się nie stanie jak będzie sam w pokoju. To chodzi tylko o możliwości ( niektórzy nie mają możliwości separowania psa ), odpowiedniej koordynacji i chęci...

• 2 weeks later...