Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bzam napisał(a):
Nie wiem, co powiedzą u mnie w domu, ale deklaruję 20 zł stałej (jakby mnie wyrzucili za karę, to przyjdę na darmowy hotelik do Arktyki).

cioteczko jak Ci nie przeszkadza spanie z psiakami w lozku to nie ma sprawy...ale ostrzegam mocno sie rozpychaja, az czasem miejsca brak;)

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie,
proszę Was o dopięcie sprawy hoteliku dla Misiowatego i przesłanie informacji co do kosztów. Napiszcie mi także w jaki sposób mamy przelweać pieniążki - czy przez jakąś fundację, czy bezpośrednio na konto własciciela hoteliku?? Moj mail - [email protected], tel 504023223. Proszę o kontakt - chciałabym przekazać już jakieś info nowemu Tatusiowi Misia:-) który bardzo mu sekunduje,wczoraj przeczytał wątek Misiowy i napisał mi że Misiu to po prostu kwintesencja miłości:-)

Pozwoliłam sobie ujawnić osobę Dobroczyńcy Misiowego z jednego powodu. Ochrona zwierząt a właściwie jej brak, to ogromny problem społeczny w Polsce. Potrzebujemy autorytetów, które pokażą inną relacje człowiek - zwierze niż ta, która dziś mieści się w społecznym standardzie. Potrzebujemy Autorytetów, a nie Anonimów:-) Myślę że relacja Miś - Szef stanie się inspiracją dla wielu naszych studentów, których tak bardzo potrzebujemy na wolontariat w schroniskach, czy tutaj w internecie:-) "Stajemy się na zawsze odpowiedzialni za to co oswoiliśmy"...

Posted

witam wszystkich na wątku Misia :):) Widzę, że na stare lata nadchodzi dla Misia pomoc :)
Jeśli chodzi o Misiowatego to Misiu będzie gdzieś ważył może nawet niecałe 14 kg on strasznie schudł odkąd choruje. Raczej nie dogaduje się z innymi psami, z suczkami tak. Po śmierci Normy była w jego kojcu Fiona, ale trzeba było ją zabrać, wykazywała agresję w stosunku do niego zwłaszcza przy jedzeniu ( to normalne ) ale nie dogadywała się z Misiem. teraz Misiu popinkala sobie w kubraczku żeby było mu cieplej, śpi sam w budzie ( wcześniej w jednej budzie spał z Normusią).

Artyka rozumiem, że hotelik byłby w Bydgoszczy?? I proszę sprecyzuj jakie przynajmniej obecnie masz pieski, w sensie płci i czy w razie czego miałabyć gdzie Misia odzielić do osobnego pokoju.

Decyzję odnośnie wydania Misia do hoteliku podejmuje szef schroniska Cichy kąt P Krzysztof Mikołajczyk.

Agnieszka BB podziękuje Panu dziekanowi.

majuska piszę PW.

Posted

cioteczko jesli Misio nie dogaduje sie z psami to niestety pomoc nie moge...gdyz u mnie sa samce , fakt ze same staruszki ledwo czlapiace...ale jednak to psy....a skoro Misio z psami nie bardzo...to moga byc niestety draki....a ja psiakow nie seperuje , maja dostep wszedzie w domu, jedynie na noc sa rozdzielane tak by nie bylo zadym....zeby oni mogli spac spokojnie jak i ja...

Posted

Hmm... no to myślę, że ten hotelik odpada, można poszukać innego hoteliku domowego co przygarnie Misia i nie będę ukrywać, że im bliżej tym lepiej, bo dla Misia taka podróż "gdzieś dalej" może być ciężki...

Posted

bela51 napisał(a):
Rozwazcie jeszcze moja propozycje. Hotel Terier w Brzysciu k. Mielca. Psy mieszkają w ogrzewanych pomieszczeniach, warunki super. Dla sierot cena 300 zł plus karma.

obawiam się, że schronisko nie wyślę, Misia na inny hotelik niż domowy, ale to tylko moje zdanie...
Jeśli nie znajdziemy Dt domowego, to na pewno Twoj hotel zostanie zaproponowany....

Posted

feliksik napisał(a):
a może ktoś zdecyduje się na płatny DT dla niego, bo przecież sponsora mamy - to poważana osoba, więc ja traktuję tą deklarację bardzo poważnie

Deklaracja jest absolutnie poważna. Proszę się nie obawiać.

Posted

Kurczę, z hotelików to ja znam: jamor, yumanji (kojce), mariamc, daśka, hotel_lilki, hotelamok, BeaBono, Ania + Milva & Ulver (chyba też kojce), Renata5 (teraz Lionees), kikou, Paja, furciaczek...

Posted

kurcze, ale tak myślę, w każdym hoteliku domowym będzie problem, bo Misiu nie akceptuje samców - cholerka chyba musimy szukać DT jedynego dla niego lub z suczką. Ale się pokomplikowało