OlaLola Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Jeszcze nie, ale w weekend przysiądę i napiszę do kilku osób w sprawie Dt dla Misia. Quote
dineh Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 cieszę się strasznie jednak dogomaniacy są wszędzie mam nadzieje że dt znajdzie się dla Misia !! jak już pieniążki są :) Quote
paulinken Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 OlaLola napisał(a):Jeszcze nie, ale w weekend przysiądę i napiszę do kilku osób w sprawie Dt dla Misia. A masz już pomysł, do kogo? Mogę Ci pomóc trochę. Quote
Igiełka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 to wspaniale że wszystko idzie w dobrym kierunku:) Quote
feliksik Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 paulinken napisał(a):A masz już pomysł, do kogo? Mogę Ci pomóc trochę. pewnie, jak masz opcje na DT to pisz Quote
paulinken Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 feliksik napisał(a):pewnie, jak masz opcje na DT to pisz Na poprzedniej stronie napisałam, jakie DT/hoteliki znam. Myślałam, że może OlaLola ma już pomysł, do kogo napisać, bo większość hotelików ma jednak całe stada, a Misiek chyba nie przepada za psami, z tego co wyczytałam. Quote
OlaLola Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 paulinken napisał(a):A masz już pomysł, do kogo? Mogę Ci pomóc trochę. no raczej nie, chciałam napisać do Dt wymienionych właśnie na poprzedniej stronie... Quote
paulinken Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 OlaLola napisał(a):no raczej nie, chciałam napisać do Dt wymienionych właśnie na poprzedniej stronie... Zaraz wyślę chociaż parę wiadomości. Quote
paulinken Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Napisałam do: furciaczek BeaBono Ania + Milva & Ulver Paja Lionees ULKA12 UMilki mestudio zuziaM LILUtosi Czarodziejka hotel_lilki Donka5 psiakiGabi borysus Ewanka Kurczę, a może ktoś po prostu zna takie osoby, które by się Misiem zajęły, a nie prowadzą hotelików? Quote
paulinken Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Dostałam odpowiedź od Ani + Milvy &Ulvera: "U mnie warunki kojcowe....a wy szukacie chyba czegos "ciepłego". Może zobaczcie ten hotelik Terier , bedzie miał oddzielny kojec ale w pomieszczeniu... Moja suka odeszła na nerki, wiem jaka to straszna choroba ... Jeżeli nic nie znajdziecie , to u mnie będzie wolne miejsce najprawdopodobniej...no ale warunki chyba mało komfortowe dla tak potrzebującego psiaka." Quote
feliksik Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 paulinken napisał(a):Kurczę, a może ktoś po prostu zna takie osoby, które by się Misiem zajęły, a nie prowadzą hotelików? no właśnie mi o takie osoby chodzi dla Misia - ale niestety nie mam takich Quote
diana79 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 zapytajcie się może też kasiaprzystał miała na DT niepełnosprawną Misię http://www.dogomania.pl/threads/182115-Porzucona-niepe%C5%82nosprawna-sunia.Juz-w-nowym-domu-hurral/page21 Topik z tego wątku http://www.dogomania.pl/threads/181579-quot-kochany-topik-cierpliwie-czeka-w-hoteliku-..../page89 tez jest w super hoteliku domowym http://www.jarsa.ulotka.org/ Quote
paulinken Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 diana79 napisał(a):zapytajcie się może też kasiaprzystał miała na DT niepełnosprawną Misię tylko nie mogę znaleźc wątku Topik z tego wątku http://www.dogomania.pl/threads/181579-quot-kochany-topik-cierpliwie-czeka-w-hoteliku-..../page89 tez jest w super hoteliku domowym http://www.jarsa.ulotka.org/ Napisałam na wątku Topika, zaraz napiszę do kasi. Quote
AgnieszkaBB Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Cieszę się że poszukiwania trwają:-) Czekamy na polecenia;-) Quote
UMilki Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Niestety, u mnie obecnie nadkomplet. Poza tym tylko kojce zewnętrzne. Bardzo mi przykro. Quote
OlaLola Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 paulinken napisał(a):Napisałam do: furciaczek BeaBono Ania + Milva & Ulver Paja Lionees ULKA12 UMilki mestudio zuziaM LILUtosi Czarodziejka hotel_lilki Donka5 psiakiGabi borysus Ewanka Kurczę, a może ktoś po prostu zna takie osoby, które by się Misiem zajęły, a nie prowadzą hotelików? dzieki wielkie paulinek :) w takim razie poczekajmy na odpowiedź... gdzieś w końcu musi to Misiowe miejsce być na tej ziemi... Quote
furciaczek Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Przeczytalam historie Normy i Misia....ehh jakie to wszystko smutne :( U mnie ewntualnie pokoik w domku, ale przez wiekszosc dnia siedzialby tam sam niestety bo sporo psiakow i kazdy choc troche musi sobie polatac z czlowiekiem po domu...a wiekszosc z nich nie toleruje innych psow wiec musi byc system zmianowy niestety. Moze znajdzie sie ktos z kim Misek moglby spedziac wiekszosc czasu a nie siedziec sam w odosobnieniu? Trzymam kciuki, pomysle moze ktos mi przyjdzie do glowy... Quote
paulinken Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 furciaczek napisał(a):Przeczytalam historie Normy i Misia....ehh jakie to wszystko smutne :( U mnie ewntualnie pokoik w domku, ale przez wiekszosc dnia siedzialby tam sam niestety bo sporo psiakow i kazdy choc troche musi sobie polatac z czlowiekiem po domu...a wiekszosc z nich nie toleruje innych psow wiec musi byc system zmianowy niestety. Moze znajdzie sie ktos z kim Misek moglby spedziac wiekszosc czasu a nie siedziec sam w odosobnieniu? Trzymam kciuki, pomysle moze ktos mi przyjdzie do glowy... Dziękuję, że odpisałaś! Zawsze to jakaś opcja dla Misia. Quote
feliksik Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 jemu potrzebny jest człowiek, bo on traci wiarę - nie widzę go w odosobnieniu, ale mimo tego dziekujemy za propozycję, bo narazie nie mamy nic. Chyba, ze oLa uważa inaczej. wszystko rozważymy Quote
furciaczek Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Wierze ze znajdzie sie odpowiednie miejsce...kurcze jeszcze AnnaA (chyba nie pomylilam niku?) prowadzi domowy DT...moze tam sie zapytac ?? edit: jeszcze joaa prowadzi DT domowy... Quote
psiakiGabi Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 U nas jutro zwalnia się drugie miejsce, warunki kojcowe ale w ogrzewanym budynku, psów 7, całą dobę mają kontakt z człowiekiem, jeżeli byłybyście zainteresowane piszcie puki jeszcze miejsca wolne. Quote
Agnieszka_K Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 podrzucam Misia z rana, i gdzie się na DT wybierze? Quote
bela51 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Namawiam Was na hotel Terier. Do niedawna były miejsca. Mieszka tan od roku nasz podopieczny, Warunki swietne. http://hotelterier.pl/ Quote
Recommended Posts