feliksik Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 nie wierzę!!! Tydzień mnie nie było - a tu takie coś. Co się mu pogorszyło? On był w takim złym stanie? Misiu nie zdążyliśmy ci pomóc - drugi pies z CK, któremu nie udało mi się pomóc - tak mi przykro Quote
OlaLola Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Wiecie jak to z nerkami, on i tak długo żył jak na staruszka z jedną nerką ( druga nie funkcjonowała z tego co wiem). Podobno mu się pogorszyło, piszę podobno bo mnie tam nie było, nie widziałam, nie mam info z pierwszej ręki, tylko z "którejś" że tak to ujmę. Quote
feliksik Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Ola strasznie się czuję - bo nie zdążyłam pomóc - znowu porażka Quote
OlaLola Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 niestety nie udało się, mnie też jest bardzo przykro.... Trzeba patrzeć jednak optymistycznie i myśleć o tych zwierzakach którym się pomogło i którym można jeszcze pomóc. Szkoda, że nie znalazł się nikt kto pokochał Misia i zabrał go do siebie. Ale niestety dla psiaków starych i chorych jest bardzo trudno znaleźć domy. Ludzie nie rozumieją, "po co je ratować" a co dopiero adoptować i kochać. Quote
Recommended Posts