Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']Ale fajnie, fajnie, fajnie! A dla Pana medal z kartofla, bo zmęczyć Fionkę tak, żeby sama do domu chciała wracać, to wyczyn medalowy jest zdecydowanie! ;)
Trzymam za wdrożenie chytrego planu Liskowego - tylko ten sezon letni mnie nieco zmylił, bo do niego jeszcze tak dalekoooooooooooooooooo :([/QUOTE]

A ja już mentalnie zimę zakończyłam (!) i o sezonie letnim myślę. I kolejnym tymczasie, oczywiście :)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mattilu']Pogubiłam się. [B]To kiedy i gdzie Fionka ma w tym tygodniu przebywać?[/B]

Za Liska kciukam też.[/QUOTE]

Państwo chcieli wziąć Fionę w czasie ferii, kiedy dzieci będą w domu ( w drugiej połowie lutego).
Ale mnie zależało, aby próbę na koty zrobić wcześniej, bo jest/był inny dom zainteresowany Fioną.
Dlatego Państwo wzięli po jednym dniu urlopu przedłużając w ten sposób weekend do 4 dni.
Jutro normalny dzień, praca, szkoła.
Ale coś mi się o uszy obiło, że została zatrudniona ciocia do pilnowania Fiony i wszystko wskazuje na to, że do inki już nie wróci.

Posted

Aż się chce czytac takie wiesci! Fionka jest de best!!
W ogóle jesteście niesamowite, i Inka, i Mazowszanka i wszystkie Ciotki Wspierające :)
A Lisek jest cuuuudny.......

Posted

[quote name='malagos']Aż się chce czytac takie wiesci! Fionka jest de best!!
W ogóle jesteście niesamowite, i Inka, i Mazowszanka i wszystkie Ciotki Wspierające :)
[B]A Lisek jest cuuuudny.[/B]......[/QUOTE]

[B]I chyba miał collie w rodzinie:[/B]

[IMG]https://imagizer.imageshack.us/v2/631x472q90/35/5pu5.jpg[/IMG]

Posted

[SIZE=3][B]No t[/B][B]o ogłaszam uroczyście, że Fiona ma własny, wspaniały dom [/B][/SIZE]:multi:

Jutro wieczorkiem podejdę podpisać umowę.
Z kotami z dnia na dzień jest coraz lepiej, mijają się nawet na schodach. Fiona cały czas czeka na znak-pozwolenie na zabawę.
Nie jest nachalna w stosunku do nich.

Została nawet sama w domu, gdy Państwo w niedzielę poszli do kościoła. Niczego nie zniszczyła, była grzeczna.
Kolejny raz okazuje się, że w DS-ach psy są grzeczniejsze niż w domach tymczasowych.
[COLOR=#cc0000]
[SIZE=3][B]Dziękuję Wszystkim za kibicowanie Fionie i wysyłanie pozytywnej ener[/B][/SIZE][B][SIZE=3]gii[/SIZE].[/B][/COLOR][B]:Rose:[/B]
[SIZE=3][B][COLOR=#cc0000]A inka33 dziękuję z ca[/COLOR][/B][COLOR=#cc0000][B]łego serca za przygarnięcie Fiony w krytycznym momencie[/B] [/COLOR][/SIZE]:Rose::Rose:

Posted

[quote name='Ziutka']Na takie wieści po cichu czekałam :)
Ciesze sie zaraz z WAMI !!![/QUOTE]

[quote name='Poker']Gratulacje :multi:[/QUOTE]

Dzięki :)
Aleśmy się naczekały. Przyjechała do mnie z Kozienic, przywieziona przez TZ mestudio, [B]26 kwietnia 2013 roku ![/B]

Posted

[quote name='Mazowszanka2'][SIZE=3][B]No t[/B][B]o ogłaszam uroczyście, że Fiona ma własny, wspaniały dom [/B][/SIZE]:multi:

Jutro wieczorkiem podejdę podpisać umowę.
Z kotami z dnia na dzień jest coraz lepiej, mijają się nawet na schodach. Fiona cały czas czeka na znak-pozwolenie na zabawę.
Nie jest nachalna w stosunku do nich.

Została nawet sama w domu, gdy Państwo w niedzielę poszli do kościoła. Niczego nie zniszczyła, była grzeczna.
Kolejny raz okazuje się, że w DS-ach psy są grzeczniejsze niż w domach tymczasowych.
[COLOR=#cc0000]
[SIZE=3][B]Dziękuję Wszystkim za kibicowanie Fionie i wysyłanie pozytywnej ener[/B][/SIZE][B][SIZE=3]gii[/SIZE].[/B][/COLOR][B]:Rose:[/B]
[SIZE=3][B][COLOR=#cc0000]A inka33 dziękuję z ca[/COLOR][/B][COLOR=#cc0000][B]łego serca za przygarnięcie Fiony w krytycznym momencie[/B] [/COLOR][/SIZE]:Rose::Rose:[/QUOTE]

To, co udało się Fionie u nas świsnąć i zniszczyć, zrobiła w czasie naszej obecności... :evil_lol:
Jak zostawała sama, to była grzeczna - bo zajęta popiskiwaniem. ;)

Mogłam, to przygarnęłam, ot i wsio. :)

Choć uczucie braku futerka w domu (przyzwyczajenie, pewne odruchy) jeszcze nie całkiem minęło, to i tak się bardzo cieszę. :multi:
Nie dlatego, że jej nie polubiłam (Fiony nie można nie lubić!), ani nie dlatego, że mnie "zmęczyła", jak chyba myślisz.
Sądzę, że będzie jej tam dobrze - lepiej niż u nas, tzn. bardziej rozrywkowo. :p

[quote name='Mazowszanka2']Aleśmy się naczekały. Przyjechała do mnie z Kozienic, przywieziona przez TZ mestudio, [B]26 kwietnia 2013 roku ![/B][/QUOTE]
U Ciebie ok. 5 m-cy i u mnie prawie 3 m-ce.

Posted

[quote name='Poker']W sumie 8 miesięcy.A ja myślałam ,że Gusia I fryga to rekordzistki w DT, bo były u nas po 7 miesięcy i 7 dni.[/QUOTE]
Od 26 kwietnia, to prawie 9 m-cy - była jeszcze przerwa na DS, który nie wypalił... :roll:

Posted

[quote name='Poprawna']Gratulacje dziewczyny :). Fionka, życzę powodzenia :).[/QUOTE]
O, cioteczka od złotek! :multi:

A Kajtunka to się nie odwiedza, proszę cioci... :bigcry:

Posted

[quote name='inka33']O, cioteczka od złotek! :multi:

A Kajtunka to się nie odwiedza, proszę cioci... :bigcry:[/QUOTE]
Może odwiedza tak jak ja - po cichu ;)