Mazowszanka13 Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 [quote name='Nutusia']Ale fajnie, fajnie, fajnie! A dla Pana medal z kartofla, bo zmęczyć Fionkę tak, żeby sama do domu chciała wracać, to wyczyn medalowy jest zdecydowanie! ;) Trzymam za wdrożenie chytrego planu Liskowego - tylko ten sezon letni mnie nieco zmylił, bo do niego jeszcze tak dalekoooooooooooooooooo :([/QUOTE] A ja już mentalnie zimę zakończyłam (!) i o sezonie letnim myślę. I kolejnym tymczasie, oczywiście :) Quote
Mattilu Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Pogubiłam się. To kiedy i gdzie Fionka ma w tym tygodniu przebywać? Za Liska kciukam też. Quote
Nutusia Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Oj, miejmy nadzieję, że Lisek jednak domek znajdzie przed sezonem letnim, o którym i ja myślę z utęsknieniem ;) Quote
Mazowszanka13 Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 [quote name='Mattilu']Pogubiłam się. [B]To kiedy i gdzie Fionka ma w tym tygodniu przebywać?[/B] Za Liska kciukam też.[/QUOTE] Państwo chcieli wziąć Fionę w czasie ferii, kiedy dzieci będą w domu ( w drugiej połowie lutego). Ale mnie zależało, aby próbę na koty zrobić wcześniej, bo jest/był inny dom zainteresowany Fioną. Dlatego Państwo wzięli po jednym dniu urlopu przedłużając w ten sposób weekend do 4 dni. Jutro normalny dzień, praca, szkoła. Ale coś mi się o uszy obiło, że została zatrudniona ciocia do pilnowania Fiony i wszystko wskazuje na to, że do inki już nie wróci. Quote
inka33 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='Nutusia']I Inka zadetuje Liska? ;)[/QUOTE] Chyba kolejkę psołeczną będę musiała zorganizować... :roll: Quote
malagos Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Aż się chce czytac takie wiesci! Fionka jest de best!! W ogóle jesteście niesamowite, i Inka, i Mazowszanka i wszystkie Ciotki Wspierające :) A Lisek jest cuuuudny....... Quote
Mazowszanka13 Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 [quote name='malagos']Aż się chce czytac takie wiesci! Fionka jest de best!! W ogóle jesteście niesamowite, i Inka, i Mazowszanka i wszystkie Ciotki Wspierające :) [B]A Lisek jest cuuuudny.[/B]......[/QUOTE] [B]I chyba miał collie w rodzinie:[/B] [IMG]https://imagizer.imageshack.us/v2/631x472q90/35/5pu5.jpg[/IMG] Quote
inka33 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Mazowszanko, to teraz ja zapytam - gdzie wieści z dziś...? :nerwy: Quote
Mattilu Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='inka33']Chyba kolejkę psołeczną będę musiała zorganizować... :roll:[/QUOTE] Jak sie jest miszczem dtowania, to sie zaklada kolejke :) Quote
Mazowszanka13 Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 [SIZE=3][B]No t[/B][B]o ogłaszam uroczyście, że Fiona ma własny, wspaniały dom [/B][/SIZE]:multi: Jutro wieczorkiem podejdę podpisać umowę. Z kotami z dnia na dzień jest coraz lepiej, mijają się nawet na schodach. Fiona cały czas czeka na znak-pozwolenie na zabawę. Nie jest nachalna w stosunku do nich. Została nawet sama w domu, gdy Państwo w niedzielę poszli do kościoła. Niczego nie zniszczyła, była grzeczna. Kolejny raz okazuje się, że w DS-ach psy są grzeczniejsze niż w domach tymczasowych. [COLOR=#cc0000] [SIZE=3][B]Dziękuję Wszystkim za kibicowanie Fionie i wysyłanie pozytywnej ener[/B][/SIZE][B][SIZE=3]gii[/SIZE].[/B][/COLOR][B]:Rose:[/B] [SIZE=3][B][COLOR=#cc0000]A inka33 dziękuję z ca[/COLOR][/B][COLOR=#cc0000][B]łego serca za przygarnięcie Fiony w krytycznym momencie[/B] [/COLOR][/SIZE]:Rose::Rose: Quote
Mazowszanka13 Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 [quote name='malagos']No to mamy HAPPY END!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Kolejny w tym roku :multi: I tego się trzymajmy, że jest to rok idealny dla naszych psich planów :) Quote
Ziutka Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Na takie wieści po cichu czekałam :) Ciesze sie zaraz z WAMI !!! Quote
Mazowszanka13 Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 [quote name='Ziutka']Na takie wieści po cichu czekałam :) Ciesze sie zaraz z WAMI !!![/QUOTE] [quote name='Poker']Gratulacje :multi:[/QUOTE] Dzięki :) Aleśmy się naczekały. Przyjechała do mnie z Kozienic, przywieziona przez TZ mestudio, [B]26 kwietnia 2013 roku ![/B] Quote
inka33 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='Mazowszanka2'][SIZE=3][B]No t[/B][B]o ogłaszam uroczyście, że Fiona ma własny, wspaniały dom [/B][/SIZE]:multi: Jutro wieczorkiem podejdę podpisać umowę. Z kotami z dnia na dzień jest coraz lepiej, mijają się nawet na schodach. Fiona cały czas czeka na znak-pozwolenie na zabawę. Nie jest nachalna w stosunku do nich. Została nawet sama w domu, gdy Państwo w niedzielę poszli do kościoła. Niczego nie zniszczyła, była grzeczna. Kolejny raz okazuje się, że w DS-ach psy są grzeczniejsze niż w domach tymczasowych. [COLOR=#cc0000] [SIZE=3][B]Dziękuję Wszystkim za kibicowanie Fionie i wysyłanie pozytywnej ener[/B][/SIZE][B][SIZE=3]gii[/SIZE].[/B][/COLOR][B]:Rose:[/B] [SIZE=3][B][COLOR=#cc0000]A inka33 dziękuję z ca[/COLOR][/B][COLOR=#cc0000][B]łego serca za przygarnięcie Fiony w krytycznym momencie[/B] [/COLOR][/SIZE]:Rose::Rose:[/QUOTE] To, co udało się Fionie u nas świsnąć i zniszczyć, zrobiła w czasie naszej obecności... :evil_lol: Jak zostawała sama, to była grzeczna - bo zajęta popiskiwaniem. ;) Mogłam, to przygarnęłam, ot i wsio. :) Choć uczucie braku futerka w domu (przyzwyczajenie, pewne odruchy) jeszcze nie całkiem minęło, to i tak się bardzo cieszę. :multi: Nie dlatego, że jej nie polubiłam (Fiony nie można nie lubić!), ani nie dlatego, że mnie "zmęczyła", jak chyba myślisz. Sądzę, że będzie jej tam dobrze - lepiej niż u nas, tzn. bardziej rozrywkowo. :p [quote name='Mazowszanka2']Aleśmy się naczekały. Przyjechała do mnie z Kozienic, przywieziona przez TZ mestudio, [B]26 kwietnia 2013 roku ![/B][/QUOTE] U Ciebie ok. 5 m-cy i u mnie prawie 3 m-ce. Quote
Poker Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 W sumie 8 miesięcy.A ja myślałam ,że Gusia I fryga to rekordzistki w DT, bo były u nas po 7 miesięcy i 7 dni. Quote
inka33 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='Poker']W sumie 8 miesięcy.A ja myślałam ,że Gusia I fryga to rekordzistki w DT, bo były u nas po 7 miesięcy i 7 dni.[/QUOTE] Od 26 kwietnia, to prawie 9 m-cy - była jeszcze przerwa na DS, który nie wypalił... :roll: Quote
Poprawna Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Gratulacje dziewczyny :). Fionka, życzę powodzenia :). Quote
inka33 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='Poprawna']Gratulacje dziewczyny :). Fionka, życzę powodzenia :).[/QUOTE] O, cioteczka od złotek! :multi: A Kajtunka to się nie odwiedza, proszę cioci... :bigcry: Quote
Ziutka Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='inka33']O, cioteczka od złotek! :multi: A Kajtunka to się nie odwiedza, proszę cioci... :bigcry:[/QUOTE] Może odwiedza tak jak ja - po cichu ;) Quote
inka33 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='Ziutka']Może odwiedza tak jak ja - po cichu ;)[/QUOTE] Po cichu to się bąki puszcza! :eviltong: :diabloti: :p Quote
Ziutka Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='inka33']Po cichu to się bąki puszcza! :eviltong: :diabloti: :p[/QUOTE] Nie zawsze po cichu :diabloti: Quote
Recommended Posts