Nutusia Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Moim zdaniem miał stawiać ten, kto wyadoptuje temu, komu się nie udało. Czyli na dzień dzisiejszy ja i Marysia mamy kawę u Malagosa i do tej pory już pewnikiem i u Mazowszanki ;) W nadziei, że nie było odwrotnie, ściskam gorąco :) Quote
inka33 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 [quote name='Nutusia']Moim zdaniem miał stawiać ten, kto wyadoptuje temu, komu się nie udało. Czyli na dzień dzisiejszy ja i Marysia mamy kawę u Malagosa i do tej pory już pewnikiem i u Mazowszanki ;) W nadziei, że nie było odwrotnie, ściskam gorąco :)[/QUOTE] Uff, to ja sama sobie pozostaję kawą! :eviltong: Quote
inka33 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 A tak poważniej ciut teraz - wybieram się z Fionidłem do weta, bo znów oczka ropieć zaczęły... :( No i przy okazji pod ogon trzeba będzie znów palucha wetknąć... bleh. Wczoraj po wieczornym spacerze zakropliłam zbóję. Quote
wiosenka Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 [COLOR=#000000]szukamy osoby do PA w Skierniewicach - ktoś może? znacie tam kogoś cioteczki?[/COLOR] Quote
Mazowszanka13 Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 [quote name='inka33']A tak poważniej ciut teraz - wybieram się z Fionidłem do weta, bo znów oczka ropieć zaczęły... :( No i przy okazji pod ogon trzeba będzie znów palucha wetknąć... bleh. Wczoraj po wieczornym spacerze zakropliłam zbóję.[/QUOTE] Podeslę Ci resztkę moich fionkowych pieniędzy, bo raczej ogłoszeń nie bede jej wyróżniała w najbliższym czasie. [quote name='wiosenka'][COLOR=#000000]szukamy osoby do PA w Skierniewicach - ktoś może? znacie tam kogoś cioteczki?[/COLOR][/QUOTE] W Skierniewicach była jakaś fundacja chyba. Osoba o nicku Luka ? Quote
Mazowszanka13 Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 Inka, przelałam Ci [B]32 zł [/B]Fiony, które zostały u mnie na koncie :) Zachomikowałam je na opłacanie wyróżnionych ogłoszeń. Mam nadzieję, że już mi się nie przydadzą. Potwierdź, proszę, na wątku jak dojdą. Quote
Mattilu Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Boszszsz! Tak sie porobilo, ze pracowalam ostro w weekend, ale wreszcie sie uwolnilam i czym predzej tu przybieglam a tu takie pyszne zdjatka i wiadomosci :multi::multi::multi::multi::multi: Mam nadzieje, ze ten domek zdecyduje sie ostatecznie na Fionke, a ten drugi na Lunke lub Alutke :) Quote
inka33 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 (edited) Dzisiejsza wizyta u weta kosztowała 10zł → czyszczenie gruczołów doopnych (BLEAH!) i zaglądanie głęboko w oczy + recepta [SIZE=1](...żeby nie powiedzieć, że za zaglądanie głęboko w ... i w oczy). [/SIZE] Znów Fioniata dostała Dicortineff 3x dziennie po kropelce do obu oczysk, bo oczyska znów się zapaliły - zapewne przez wiatrzyska. :angryy: Krople kosztowały tak jak poprzednio 11,98zł. Kupiłam delikwentce trochę drobnej karmy jako smaczki, bo tamte z Zooplusa już się skończyły, ale nie będe wliczać, bo to wstyd za 2,90zł. :p Rozliczonko wstawię, jak się przeproszę ze skanerem... :oops: [quote name='Mattilu']Boszszsz! Tak sie porobilo, ze pracowalam ostro w weekend, ale wreszcie sie uwolnilam i czym predzej tu przybieglam a tu takie pyszne zdjatka i wiadomosci :multi::multi::multi::multi::multi: Mam nadzieje, ze ten domek zdecyduje sie ostatecznie na Fionke, a ten drugi na Lunke lub Alutke :)[/QUOTE] Domek jest zdecydowany, ale koty (jeszcze) nie do końca. ;) Edited January 13, 2014 by inka33 literówki Quote
konfirm13 Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='inka33'] Domek jest zdecydowany, ale koty (jeszcze) nie do końca. ;)[/QUOTE] Dziewczyny, a która z Was jest też i Superkociąmamą - nie tylko - psią? Niech pogada z P.T. Kotami i Im wyjaśni, że z Fioną będą miały cudownie :). Pies i Kot potrafią żyć wspólnie - nawet się pokochać. Tak czytałam ;) Quote
Poker Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Oczywiście ,że psy z kotami potrafią żyć w wielkiej przyjaźni.Oto dowód na przykładzie Dziuni u nas w DT i naszej koty. [url]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LHhr1fiXaEo[/url] Quote
Mazowszanka13 Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 [quote name='Poker']Oczywiście ,że psy z kotami potrafią żyć w wielkiej przyjaźni.Oto dowód na przykładzie Dziuni u nas w DT i naszej koty. [URL]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LHhr1fiXaEo[/URL][/QUOTE] Fajny filmik :) Mam nadzieję, że doczekamy podobnego filmiku z Fioną. Quote
Nutusia Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Doczekajmy paktu o nieagresji i już będzie git ;) :) Quote
Mattilu Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='Nutusia']Doczekajmy paktu o nieagresji i już będzie git ;) :)[/QUOTE] Zagladam z kciukami :) Quote
konfirm13 Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='Nutusia']Doczekajmy paktu o nieagresji i już będzie git ;) :)[/QUOTE] Pacta sunt servanda i tego należy się trzymać :) Quote
inka33 Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='konfirm13']Pacta sunt servanda i tego należy się trzymać :)[/QUOTE] Nie wiem, o co Ci chodzi z tą serwatką, ale wierzę, że masz dobre intencje... :cool3: Quote
malagos Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='Nutusia']Moim zdaniem [B]miał stawiać ten, kto wyadoptuje temu, komu się nie udało[/B]. Czyli na dzień dzisiejszy ja i Marysia mamy kawę u Malagosa i do tej pory już pewnikiem i u Mazowszanki ;) W nadziei, że nie było odwrotnie, ściskam gorąco :)[/QUOTE] W rzeczy samej, ale też dołączamy Inkę - matkę zastępczą :) Mazowszanko, nie zawiedź mnie, na Boga!! Quote
Mazowszanka13 Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 Postawię nie postawię ? Oto jest pytanie! Quote
inka33 Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='Mazowszanka2']Postawię nie postawię ? Oto jest pytanie![/QUOTE] Poproś Ziutkę, żeby powróżyła Ci z fusów. :ghost_2: [SIZE=1](z innej kawy)[/SIZE] :p Quote
inka33 Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Mazowszanko, z datą 13.01 doleciało do mnie Fionkowe 32zł. :) Ale dziś nie policzę... psieplasiam... :oops: Quote
Mazowszanka13 Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 [quote name='inka33']Mazowszanko, z datą 13.01 doleciało do mnie Fionkowe 32zł. :) Ale dziś nie policzę... psieplasiam... :oops:[/QUOTE] Dobranoc zatem :) Czy już robi Ci się smutno ? Quote
inka33 Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 [quote name='Mazowszanka2']Dobranoc zatem :)[/QUOTE] O 21:30 ja dobranoc...? :shake: [quote name='Mazowszanka2']Czy już robi Ci się smutno ?[/QUOTE] Jeszcze nie - zaczekam do poniedziałku. :p Quote
Nutusia Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 A pewnie- nie ma co się smucić na zapas! ;) Quote
inka33 Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='Nutusia']A pewnie- nie ma co się smucić na zapas! ;)[/QUOTE] Chwilowo, to chyba na zapas panikuję :oops:, więc na smuty nie mam czasu... ;) Chyba po prostu za dużo "dziwnych" rzeczy naczytałam się na dogo, stąd moje niepokoje pewnie na wyrost... :( To jest naprawdę fajna rodzina i wyglądają mi na ludzi odpowiedzialnych, ale widocznie takie już mam skrzywienie... :oops: Mazowszanko, przepraszam, jeżeli Cię zamęczam... :oops: Quote
Nutusia Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Męcząca inka - to musi być dopiero... zjawisko ;) :) Quote
inka33 Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='Nutusia']Męcząca inka - to musi być dopiero... zjawisko ;) :)[/QUOTE] Codzienne! ;) Nie Mazowszankowo wprawdzie codziennie, ale ta i ów by się mogli wypowiedzieć w tym (mym) temacie... :oops: Quote
Recommended Posts