Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moim zdaniem miał stawiać ten, kto wyadoptuje temu, komu się nie udało. Czyli na dzień dzisiejszy ja i Marysia mamy kawę u Malagosa i do tej pory już pewnikiem i u Mazowszanki ;)
W nadziei, że nie było odwrotnie, ściskam gorąco :)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nutusia']Moim zdaniem miał stawiać ten, kto wyadoptuje temu, komu się nie udało. Czyli na dzień dzisiejszy ja i Marysia mamy kawę u Malagosa i do tej pory już pewnikiem i u Mazowszanki ;)
W nadziei, że nie było odwrotnie, ściskam gorąco :)[/QUOTE]
Uff, to ja sama sobie pozostaję kawą! :eviltong:

Posted

A tak poważniej ciut teraz - wybieram się z Fionidłem do weta, bo znów oczka ropieć zaczęły... :(

No i przy okazji pod ogon trzeba będzie znów palucha wetknąć... bleh.

Wczoraj po wieczornym spacerze zakropliłam zbóję.

Posted

[quote name='inka33']A tak poważniej ciut teraz - wybieram się z Fionidłem do weta, bo znów oczka ropieć zaczęły... :(

No i przy okazji pod ogon trzeba będzie znów palucha wetknąć... bleh.

Wczoraj po wieczornym spacerze zakropliłam zbóję.[/QUOTE]

Podeslę Ci resztkę moich fionkowych pieniędzy, bo raczej ogłoszeń nie bede jej wyróżniała w najbliższym czasie.

[quote name='wiosenka'][COLOR=#000000]szukamy osoby do PA w Skierniewicach - ktoś może? znacie tam kogoś cioteczki?[/COLOR][/QUOTE]

W Skierniewicach była jakaś fundacja chyba. Osoba o nicku Luka ?

Posted

Inka, przelałam Ci [B]32 zł [/B]Fiony, które zostały u mnie na koncie :)
Zachomikowałam je na opłacanie wyróżnionych ogłoszeń. Mam nadzieję, że już mi się nie przydadzą.
Potwierdź, proszę, na wątku jak dojdą.

Posted

Boszszsz! Tak sie porobilo, ze pracowalam ostro w weekend, ale wreszcie sie uwolnilam i czym predzej tu przybieglam a tu takie pyszne zdjatka i wiadomosci :multi::multi::multi::multi::multi:
Mam nadzieje, ze ten domek zdecyduje sie ostatecznie na Fionke, a ten drugi na Lunke lub Alutke :)

Posted (edited)

Dzisiejsza wizyta u weta kosztowała 10zł → czyszczenie gruczołów doopnych (BLEAH!) i zaglądanie głęboko w oczy + recepta

[SIZE=1](...żeby nie powiedzieć, że za zaglądanie głęboko w ... i w oczy). [/SIZE]

Znów Fioniata dostała Dicortineff 3x dziennie po kropelce do obu oczysk, bo oczyska znów się zapaliły - zapewne przez wiatrzyska. :angryy:
Krople kosztowały tak jak poprzednio 11,98zł.

Kupiłam delikwentce trochę drobnej karmy jako smaczki, bo tamte z Zooplusa już się skończyły, ale nie będe wliczać, bo to wstyd za 2,90zł. :p

Rozliczonko wstawię, jak się przeproszę ze skanerem... :oops:

[quote name='Mattilu']Boszszsz! Tak sie porobilo, ze pracowalam ostro w weekend, ale wreszcie sie uwolnilam i czym predzej tu przybieglam a tu takie pyszne zdjatka i wiadomosci :multi::multi::multi::multi::multi:
Mam nadzieje, ze ten domek zdecyduje sie ostatecznie na Fionke, a ten drugi na Lunke lub Alutke :)[/QUOTE]
Domek jest zdecydowany, ale koty (jeszcze) nie do końca. ;)

Edited by inka33
literówki
Posted

[quote name='inka33']

Domek jest zdecydowany, ale koty (jeszcze) nie do końca. ;)[/QUOTE]

Dziewczyny, a która z Was jest też i Superkociąmamą - nie tylko - psią? Niech pogada z P.T. Kotami i Im wyjaśni, że z Fioną będą miały cudownie :).
Pies i Kot potrafią żyć wspólnie - nawet się pokochać. Tak czytałam ;)

Posted

Oczywiście ,że psy z kotami potrafią żyć w wielkiej przyjaźni.Oto dowód na przykładzie Dziuni u nas w DT i naszej koty.
[url]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LHhr1fiXaEo[/url]

Posted

[quote name='Poker']Oczywiście ,że psy z kotami potrafią żyć w wielkiej przyjaźni.Oto dowód na przykładzie Dziuni u nas w DT i naszej koty.
[URL]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LHhr1fiXaEo[/URL][/QUOTE]

Fajny filmik :) Mam nadzieję, że doczekamy podobnego filmiku z Fioną.

Posted

[quote name='konfirm13']Pacta sunt servanda i tego należy się trzymać :)[/QUOTE]
Nie wiem, o co Ci chodzi z tą serwatką, ale wierzę, że masz dobre intencje... :cool3:

Posted

[quote name='Nutusia']Moim zdaniem [B]miał stawiać ten, kto wyadoptuje temu, komu się nie udało[/B]. Czyli na dzień dzisiejszy ja i Marysia mamy kawę u Malagosa i do tej pory już pewnikiem i u Mazowszanki ;)
W nadziei, że nie było odwrotnie, ściskam gorąco :)[/QUOTE]
W rzeczy samej, ale też dołączamy Inkę - matkę zastępczą :)
Mazowszanko, nie zawiedź mnie, na Boga!!

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Postawię nie postawię ? Oto jest pytanie![/QUOTE]
Poproś Ziutkę, żeby powróżyła Ci z fusów. :ghost_2:

[SIZE=1](z innej kawy)[/SIZE] :p

Posted

[quote name='inka33']Mazowszanko, z datą 13.01 doleciało do mnie Fionkowe 32zł. :)

Ale dziś nie policzę... psieplasiam... :oops:[/QUOTE]

Dobranoc zatem :)
Czy już robi Ci się smutno ?

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Dobranoc zatem :)[/QUOTE]
O 21:30 ja dobranoc...? :shake:

[quote name='Mazowszanka2']Czy już robi Ci się smutno ?[/QUOTE]
Jeszcze nie - zaczekam do poniedziałku. :p

Posted

[quote name='Nutusia']A pewnie- nie ma co się smucić na zapas! ;)[/QUOTE]
Chwilowo, to chyba na zapas panikuję :oops:, więc na smuty nie mam czasu... ;)

Chyba po prostu za dużo "dziwnych" rzeczy naczytałam się na dogo, stąd moje niepokoje pewnie na wyrost... :(
To jest naprawdę fajna rodzina i wyglądają mi na ludzi odpowiedzialnych, ale widocznie takie już mam skrzywienie... :oops:

Mazowszanko, przepraszam, jeżeli Cię zamęczam... :oops:

Posted

[quote name='Nutusia']Męcząca inka - to musi być dopiero... zjawisko ;) :)[/QUOTE]
Codzienne! ;)

Nie Mazowszankowo wprawdzie codziennie, ale ta i ów by się mogli wypowiedzieć w tym (mym) temacie... :oops: