Mazowszanka13 Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 Rozwieszałam dzisiaj plakaty w Lesie Kabackim. Super spacer, nawet jemiołę znalazłam :) Po poprzednich plakatach zostały tylko pineski. Nie wiem czy to życzliwy czy służby porządkowe zdjęły :cool3: Już więcej tam nie pójdę, bo szkoda mojej fatygi :shake: Znajoma rozwieszała na Polach Mokotowskich, może będą miały więcej szczęścia. Quote
3 x Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 wyślecie mi na maila plakat do wydrukowania? [email][email protected][/email] ile sztuk potrzebujecie? 20?50?70? to dzisiaj druknę Quote
Mazowszanka13 Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [quote name='3 x']wyślecie mi na maila plakat do wydrukowania? [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ile sztuk potrzebujecie? 20?50?70? to dzisiaj druknę[/QUOTE] Zaraz wyślę link. Chyba 20 starczy. Będziesz na spotkaniu dogomaniackim w czwartek ? Quote
3 x Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='Mazowszanka2']Zaraz wyślę link. Chyba 20 starczy. Będziesz na spotkaniu dogomaniackim w czwartek ?[/QUOTE] raczej nie o tej porze jeszcze pracuję a w grudniu niestety co roku siedzę dłużej :shake: Quote
inka33 Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Ja tak na szybko, bo lecę wstawiać bazarek dla Kajtuna, który wreszcie ulepiłam... :oops: Mam nadzieję, że zajrzycie, jak już go otworzę... :modla: Gośka, plakaty możesz mi przekazać - poproszę tak z 10 więcej dodatkowo dla mnie - potem jakoś przekażę Mazowszance (chyba, że wolicie się umówić "na mieście" - nie wiem, w jakiej dzielnicy pracujesz). Jak już mówiłam Mazowszance - wczoraj wieczorem wytropiłam u Fionki "grudkę" pod skórą, która po chwili zastanowienia wydała mi się być przesuniętym czipem. Sprawdziłam to dziś u weta - miałam rację. [SIZE=3][B]Fionki czip obecnie znajduje się na wysokości lewego stawu barkowego.[/B][/SIZE] Hehe, czip Fionki ma takie samo adhd jak Fioniata... :evil_lol: Quote
Nutusia Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Kto z kim przestaje, ten... przeskakuje! ;) :) Quote
malagos Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Za mojego dzieciństwa była gra planszowa "Skaczące czapeczki", ale na Boga, nie czipy! Quote
3 x Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='inka33']Ja tak na szybko, bo lecę wstawiać bazarek dla Kajtuna, który wreszcie ulepiłam... :oops: Mam nadzieję, że zajrzycie, jak już go otworzę... :modla: Gośka, plakaty możesz mi przekazać - poproszę tak z 10 więcej dodatkowo dla mnie - potem jakoś przekażę Mazowszance (chyba, że wolicie się umówić "na mieście" - nie wiem, w jakiej dzielnicy pracujesz). Jak już mówiłam Mazowszance - wczoraj wieczorem wytropiłam u Fionki "grudkę" pod skórą, która po chwili zastanowienia wydała mi się być przesuniętym czipem. Sprawdziłam to dziś u weta - miałam rację. [SIZE=3][B]Fionki czip obecnie znajduje się na wysokości lewego stawu barkowego.[/B][/SIZE] Hehe, czip Fionki ma takie samo adhd jak Fioniata... :evil_lol:[/QUOTE] z chęcia wszystkie oddam Tobie :evil_lol: druknę z 50, dzisiaj albo jutro Quote
Mazowszanka13 Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [B]inka33, 3 x-[/B]napiszcie gdzie pracujecie. Może bliżej niż na Bródno bedę miałą do podjechania. Quote
3 x Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='Mazowszanka2'][B]inka33, 3 x-[/B]napiszcie gdzie pracujecie. Może bliżej niż na Bródno bedę miałą do podjechania.[/QUOTE] kanał gocławski, al. stanów zjednoczonych ale tylko w godz pracowych, bo nie mam gdzie zostawić Quote
Mazowszanka13 Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [quote name='3 x']kanał gocławski, al. stanów zjednoczonych ale tylko w godz pracowych, bo nie mam gdzie zostawić[/QUOTE] To też Praga. Podpytam inka33, może ma "lepszą" lokalizację roboty ;) Quote
inka33 Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 (edited) [quote name='Mazowszanka2']To też Praga. Podpytam inka33, może ma "lepszą" lokalizację roboty ;-)[/QUOTE] Ja mam brak (lokalizacji) roboty... :( :( :( Możesz ew. na Woronicza do mojego TŻta podjechać albo - zapraszam do Fionki. ;) ...oraz na bazarątko na Kajtuna: [SIZE=2] [B][URL="http://tiny.pl/qwq9h"][COLOR=#008080]http://tiny.pl/qwq9h[/COLOR][/URL][/B] [/SIZE] :p Edited December 9, 2013 by inka33 porządki... ;) Quote
Mazowszanka13 Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 Jak to brak roboty ?! To do Fionki podjadę jak bedą już plakaty. Quote
inka33 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='Mazowszanka2']Jak to brak roboty ?! To do Fionki podjadę jak bedą już plakaty.[/QUOTE] Ano brak... :( Za długo by opowiadać... Ale, ale! Fionka wczoraj wieczorem braka udział w... walkach psów, a raczej - w walce suk. ;) Uprawiała zapasy(?) karate(?) dźudo(?) z rudą pekinką. Wygrywała już na starcie o długość odnóży. Przynajmniej teoretycznie... :cool3: Stosowała w szczególności swój autorski cios - zadni sierpowy. :p Nie mogła przypuszczać, że jednak przegra. :shake: Została pokonana z nienacka, wzięta na pełne zaskoczenie... :mad: Nokaut nastąpił w momencie, gdy mała ruda wlazła od strony ogona pomiędzy Fiony odnóżami i dziabła ją w gardziel. :-o Po... zeswobodzeniu się z przeciwniczki, Fioniasta jeszcze ponowiła atak zadem, ale jakoś bez przekonania... :lol: Oświadczam, że krew się nie polała i żadnych strat wśród zawodniczek nie stwierdzono. :multi: Quote
Mazowszanka13 Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 Przykro mi, Lena, bardzo z powodu roboty :-( :-( Co do zadniego sierpowego (haha !!) to rzeczywiscie ma super opanowany. A pekinka wredna i podstepna ! Napisz jak będziesz miała plakaty to Cię odwiedzę. Może pójdziemy do lasu ? Nigdy nie byłam w Bródnowskim. Quote
Marysia R. Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Słuchajcie w dziale Przygarnę Psa pojawił się taki wątek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249406-ma%C5%82e-doros%C5%82e-WCIELENIE-%C5%81AGODNO%C5%9ACI-poszukiwane[/url]! Pomyślałam, że może można zgłosić Fionę. Jak myślicie? Quote
Nutusia Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Nie pytać się, tylko zgłaszać! ;) Alutka się nie nadaje, bo na każdego gościa patrzy bardziej niż podejrzliwie (i nie tylko), że o Greyce nie wspomnę. Ale nich choć jedna z tej wcale nie świętej trójcy do domu idzie, może urok spadnie... Quote
Sonka95 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Zapisuje Fionkę :loveu: Kochana psinka i taka podobna do mojej Soneczki :loveu: Quote
inka33 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='Sonka95']Zapisuje Fionkę :loveu: Kochana psinka i taka podobna do mojej Soneczki :loveu:[/QUOTE] A nie mówiłam...? :eviltong: Miło, że zajrzałaś. :) Quote
inka33 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='Marysia O.']Słuchajcie w dziale Przygarnę Psa pojawił się taki wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249406-małe-dorosłe-WCIELENIE-ŁAGODNOŚCI-poszukiwane[/URL]! Pomyślałam, że może można zgłosić Fionę. Jak myślicie?[/QUOTE] Dzięki za info! :Rose: Wstawiłam. Prosimy o :kciuki: Quote
Sonka95 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='inka33']A nie mówiłam...? :eviltong: Miło, że zajrzałaś. :)[/QUOTE] Miałaś racje :) Jak tak przeglądam jej zdjęcia to na niektórych wygląda identycznie :cool3: Quote
inka33 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='Sonka95']Miałaś racje :) Jak tak przeglądam jej zdjęcia to na niektórych wygląda identycznie :cool3:[/QUOTE] A Sonka w jakiej dzielnicy mieszka? ;) Może jakiś psacerek...? :hmmmm: Quote
Sonka95 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='inka33']A Sonka w jakiej dzielnicy mieszka? ;) Może jakiś psacerek...? :hmmmm:[/QUOTE] My z bielan jesteśmy :) a na spacerek zawsze chętne :cool3: Quote
Recommended Posts