Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozwieszałam dzisiaj plakaty w Lesie Kabackim. Super spacer, nawet jemiołę znalazłam :)
Po poprzednich plakatach zostały tylko pineski. Nie wiem czy to życzliwy czy służby porządkowe zdjęły :cool3:
Już więcej tam nie pójdę, bo szkoda mojej fatygi :shake:
Znajoma rozwieszała na Polach Mokotowskich, może będą miały więcej szczęścia.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Zaraz wyślę link. Chyba 20 starczy.
Będziesz na spotkaniu dogomaniackim w czwartek ?[/QUOTE]

raczej nie
o tej porze jeszcze pracuję
a w grudniu niestety co roku siedzę dłużej :shake:

Posted

Ja tak na szybko, bo lecę wstawiać bazarek dla Kajtuna, który wreszcie ulepiłam... :oops:
Mam nadzieję, że zajrzycie, jak już go otworzę... :modla:

Gośka, plakaty możesz mi przekazać - poproszę tak z 10 więcej dodatkowo dla mnie - potem jakoś przekażę Mazowszance (chyba, że wolicie się umówić "na mieście" - nie wiem, w jakiej dzielnicy pracujesz).

Jak już mówiłam Mazowszance - wczoraj wieczorem wytropiłam u Fionki "grudkę" pod skórą, która po chwili zastanowienia wydała mi się być przesuniętym czipem. Sprawdziłam to dziś u weta - miałam rację.

[SIZE=3][B]Fionki czip obecnie znajduje się na wysokości lewego stawu barkowego.[/B][/SIZE]

Hehe, czip Fionki ma takie samo adhd jak Fioniata... :evil_lol:

Posted

[quote name='inka33']Ja tak na szybko, bo lecę wstawiać bazarek dla Kajtuna, który wreszcie ulepiłam... :oops:
Mam nadzieję, że zajrzycie, jak już go otworzę... :modla:

Gośka, plakaty możesz mi przekazać - poproszę tak z 10 więcej dodatkowo dla mnie - potem jakoś przekażę Mazowszance (chyba, że wolicie się umówić "na mieście" - nie wiem, w jakiej dzielnicy pracujesz).

Jak już mówiłam Mazowszance - wczoraj wieczorem wytropiłam u Fionki "grudkę" pod skórą, która po chwili zastanowienia wydała mi się być przesuniętym czipem. Sprawdziłam to dziś u weta - miałam rację.

[SIZE=3][B]Fionki czip obecnie znajduje się na wysokości lewego stawu barkowego.[/B][/SIZE]

Hehe, czip Fionki ma takie samo adhd jak Fioniata... :evil_lol:[/QUOTE]

z chęcia wszystkie oddam Tobie :evil_lol:
druknę z 50, dzisiaj albo jutro

Posted

[quote name='Mazowszanka2'][B]inka33, 3 x-[/B]napiszcie gdzie pracujecie. Może bliżej niż na Bródno bedę miałą do podjechania.[/QUOTE]

kanał gocławski, al. stanów zjednoczonych
ale tylko w godz pracowych, bo nie mam gdzie zostawić

Posted

[quote name='3 x']kanał gocławski, al. stanów zjednoczonych
ale tylko w godz pracowych, bo nie mam gdzie zostawić[/QUOTE]

To też Praga.
Podpytam inka33, może ma "lepszą" lokalizację roboty ;)

Posted (edited)

[quote name='Mazowszanka2']To też Praga.
Podpytam inka33, może ma "lepszą" lokalizację roboty ;-)[/QUOTE]
Ja mam brak (lokalizacji) roboty... :( :( :(

Możesz ew. na Woronicza do mojego TŻta podjechać albo - zapraszam do Fionki. ;)

...oraz na bazarątko na Kajtuna: [SIZE=2] [B][URL="http://tiny.pl/qwq9h"][COLOR=#008080]http://tiny.pl/qwq9h[/COLOR][/URL][/B] [/SIZE] :p

Edited by inka33
porządki... ;)
Posted

[quote name='Mazowszanka2']Jak to brak roboty ?!
To do Fionki podjadę jak bedą już plakaty.[/QUOTE]
Ano brak... :(
Za długo by opowiadać...

Ale, ale!

Fionka wczoraj wieczorem braka udział w... walkach psów, a raczej - w walce suk. ;)
Uprawiała zapasy(?) karate(?) dźudo(?) z rudą pekinką.

Wygrywała już na starcie o długość odnóży. Przynajmniej teoretycznie... :cool3:
Stosowała w szczególności swój autorski cios - zadni sierpowy. :p
Nie mogła przypuszczać, że jednak przegra. :shake:
Została pokonana z nienacka, wzięta na pełne zaskoczenie... :mad:
Nokaut nastąpił w momencie, gdy mała ruda wlazła od strony ogona pomiędzy Fiony odnóżami i dziabła ją w gardziel. :-o
Po... zeswobodzeniu się z przeciwniczki, Fioniasta jeszcze ponowiła atak zadem, ale jakoś bez przekonania... :lol:

Oświadczam, że krew się nie polała i żadnych strat wśród zawodniczek nie stwierdzono. :multi:

Posted

Przykro mi, Lena, bardzo z powodu roboty :-( :-(

Co do zadniego sierpowego (haha !!) to rzeczywiscie ma super opanowany.
A pekinka wredna i podstepna !

Napisz jak będziesz miała plakaty to Cię odwiedzę.
Może pójdziemy do lasu ? Nigdy nie byłam w Bródnowskim.

Posted

Słuchajcie w dziale Przygarnę Psa pojawił się taki wątek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249406-ma%C5%82e-doros%C5%82e-WCIELENIE-%C5%81AGODNO%C5%9ACI-poszukiwane[/url]!
Pomyślałam, że może można zgłosić Fionę. Jak myślicie?

Posted

Nie pytać się, tylko zgłaszać! ;) Alutka się nie nadaje, bo na każdego gościa patrzy bardziej niż podejrzliwie (i nie tylko), że o Greyce nie wspomnę. Ale nich choć jedna z tej wcale nie świętej trójcy do domu idzie, może urok spadnie...

Posted

[quote name='Sonka95']Zapisuje Fionkę :loveu: Kochana psinka i taka podobna do mojej Soneczki :loveu:[/QUOTE]
A nie mówiłam...? :eviltong:

Miło, że zajrzałaś. :)

Posted

[quote name='Marysia O.']Słuchajcie w dziale Przygarnę Psa pojawił się taki wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249406-małe-dorosłe-WCIELENIE-ŁAGODNOŚCI-poszukiwane[/URL]!
Pomyślałam, że może można zgłosić Fionę. Jak myślicie?[/QUOTE]

Dzięki za info! :Rose:
Wstawiłam.

Prosimy o :kciuki:

Posted

[quote name='inka33']A nie mówiłam...? :eviltong:

Miło, że zajrzałaś. :)[/QUOTE]

Miałaś racje :) Jak tak przeglądam jej zdjęcia to na niektórych wygląda identycznie :cool3:

Posted

[quote name='Sonka95']Miałaś racje :) Jak tak przeglądam jej zdjęcia to na niektórych wygląda identycznie :cool3:[/QUOTE]
A Sonka w jakiej dzielnicy mieszka? ;)
Może jakiś psacerek...? :hmmmm: