Mazowszanka13 Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 Dzięki :) To ja Ci wysyłam 100 zł, 42,76 pobierz sobie z poprzedniej stówy. A ja sobie zostawie 60 zł na wyróżnienia, ewentualnie jakiś bazarek ogłoszeniowy. Quote
Mazowszanka13 Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 Wyróżniłam Fionie na tydzień Tablicę (9,99 zł) i Moruska ( 18 zł). Gumtree nie, bo za parę dni wygasa. Zrobię nowe. [TABLE] [TR] [TD="class: first"] [/TD] [TD] 29/11/2013 [/TD] [TD] PRZELEW INTERNET [/TD] [TD] DotPay ul. Wielicka 72 Kraków 30-552 [/TD] [TD="align: right"] [I]-18,00[/I] [/TD] [TD="align: right"] PLN [/TD] [TD="class: last"] [/TD] [/TR] [TR] [TD="class: first"] [/TD] [TD] 29/11/2013 [/TD] [TD] PRZELEW INTERNET [/TD] [TD] PayU S.A. Marcelińska 90 Poznań 60-324 [/TD] [TD="align: right"] [I]-9,99[/I] [/TD] [TD="align: right"] [/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
inka33 Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [B]Dogowa (czyli mini - nie do druku!) wersja plakatu w wersji jesiennej - do akceptacji:[/B] :oops: [IMG]https://py26sw.bn1301.livefilestore.com/y2pmvCY5SWttCYdxt1cHxYn4CAMBW2pIeh0_v-YNY4n8hq_bqnTxL6j15smaoTTn8G7CDYT-_ssTF973EPD6tuIaFJb4TCaH8x8DcBnhn12PDI/Fiona-PLAKAT-jesienny-MINI.jpg?psid=1[/IMG] [B]Jeśli się podoba, to tu od razu podaję link do formatu A-4 do druku:[/B] [URL]https://py26sw.bn1302.livefilestore.com/y2pprlCWPRPIhFwnWmM7i0CxsCS33jRwXE-DW6F9sY9xa-pOPEtI9vOjYpWcQ8nHAzWzamNp4BK41FvswCZlaKNmob2P62iuzoiPTMG9gov5VM/Fiona-PLAKAT-jesienny-ZRYWKI.jpg?psid=1[/URL] Więc...? Może być, czy jeszcze mam kombinować...? :hmmmm: Quote
Mazowszanka13 Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 Bardzo Ci dziękuję :loveu: I zdjęcie aktualne i "Szukam domu" wyraźne. Wszystko co trzeba :) Przed weekendem nie dam rady wydrukować, dopiero w poniedziałek (praca). Ale napewno w przyszłym tygodniu rozwieszę, dyskretnie usuwając te stare z mleczami. [B]Jeżeli któraś z Was ma możliwość druku i wywieszenia w swojej (sportowej) okolicy to serdecznie zapraszam do współpracy.[/B] Bo jeszcze inka33 się przyzwyczai i Fione sobie zostawi :eviltong: Quote
3 x Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='Mazowszanka2']Bardzo Ci dziękuję :loveu: I zdjęcie aktualne i "Szukam domu" wyraźne. Wszystko co trzeba :) Przed weekendem nie dam rady wydrukować, dopiero w poniedziałek (praca). Ale napewno w przyszłym tygodniu rozwieszę, dyskretnie usuwając te stare z mleczami. [B]Jeżeli któraś z Was ma możliwość druku i wywieszenia w swojej (sportowej) okolicy to serdecznie zapraszam do współpracy.[/B] Bo jeszcze inka33 się przyzwyczai i Fione sobie zostawi :eviltong:[/QUOTE] mogę jutro wydrukować ileśtam sztuk jak potrzebujecie w kolorze i przekazac ince jutro wieczorem albo najpóźniej w niedzielę bo potem mnie nie ma Quote
Mattilu Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Plakat super bomba - Inka, jestes wielka :) Jest przejrzysty, zawiera wszystkie potrzebne informacje i przyciaga wzrok. Quote
malagos Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Bardzo ładny plakacik! Ineczko, umiesz Ty dziewczyno takie sprawy robić! :) Quote
Mazowszanka13 Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 [quote name='3 x']mogę jutro wydrukować ileśtam sztuk jak potrzebujecie w kolorze i przekazac ince jutro wieczorem albo najpóźniej w niedzielę bo potem mnie nie ma[/QUOTE] Bardzo chętnie, dziękujemy :) Ja poproszę TZ-a. Ale on oszczędny, albo małe, albo czarno-białe drukuje jak nie przypilnuję :diabloti: Quote
Mazowszanka13 Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 [quote name='Mattilu']A co? Z Krakowa jest?:evil_lol:[/QUOTE] Nasz, warszawski :) Quote
3 x Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='Mazowszanka2']Bardzo chętnie, dziękujemy :) Ja poproszę TZ-a. Ale on oszczędny, albo małe, albo czarno-białe drukuje jak nie przypilnuję :diabloti:[/QUOTE] no niestety ale za poźno napisałas, ze chcecie skorzystać:( moge za tydzień (jak nie wybyje) wydrukowac Quote
Mazowszanka13 Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 [quote name='3 x']no niestety ale za poźno napisałas, ze chcecie skorzystać:( moge za tydzień (jak nie wybyje) wydrukowac[/QUOTE] To skorzystamy za tydzień, dziekujemy :) Warszawa duża, jest gdzie rozwieszać. Ja w tygodniu Las Kabacki obwieszę. Psy się ucieszą, beda miały dwugodzinny spacer. Quote
wiosenka Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 (edited) Zaglądam... Edited December 1, 2013 by wiosenka Quote
wiosenka Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Tak zauważyłam dziękuje :), to skasuje. Quote
malagos Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Cześć! kochane dziewczęta i chlopcy, będę w Warszawie 10 -11, (wtorek - środa) grudnia i bardzo bym się chciała z Wami tradycyjnie spotkać. Macie może jakies propozycje? Termin, godzina, miejsce? się dostosuję. O ile w ogóle jest taka opcja spotkaniowa. Quote
Mazowszanka13 Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 [quote name='malagos']Cześć! kochane dziewczęta i chlopcy, będę w Warszawie 10 -11, (wtorek - środa) grudnia i bardzo bym się chciała z Wami tradycyjnie spotkać. Macie może jakies propozycje? Termin, godzina, miejsce? się dostosuję. O ile w ogóle jest taka opcja spotkaniowa.[/QUOTE] Co do godziny to ja też się dostosuję. Niech pracujące się wypowiedzą. A miejsce to co zwykle. Dokładnie wybierze się w ostatniej chwili w zależności od wolnych miejsc. Tam jeszcze kawiarnia jest w stylu PRL-u, jakby co. Quote
Nutusia Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Ja uś gdziesik pisałam - pl. Bankowy very przyjazne miejsce, godz. w granicach 16tej, jeśli o moją pracowitość chodzi ;) Quote
inka33 Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='malagos']Cześć! kochane dziewczęta i chlopcy, będę w Warszawie 10 -11, (wtorek - środa) grudnia i bardzo bym się chciała z Wami tradycyjnie spotkać. Macie może jakies propozycje? Termin, godzina, miejsce? się dostosuję. O ile w ogóle jest taka opcja spotkaniowa.[/QUOTE] Ale jesteś! :mad: Nie możesz być wcześniej - do 7ego włącznie...? :( Quote
konfirm13 Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Inko, plakat wspaniały. Gratuluję Ci zdolności, a Fionie życzę, żeby przy pomocy plakatu, wreszcie znalazła ten najlepszy dla niej dom Quote
Mazowszanka13 Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 W czwartek idę do lasu, a jutro rozwieszam w okolicy. Quote
malagos Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='inka33']Ale jesteś! :mad: Nie możesz być wcześniej - do 7ego włącznie...? :([/QUOTE] Nie, bo w tygodniu mam szkolenia... Inka, nawet nie myśl, ze Ci tym razem spotkanie darujemy! Przecież mamy na smutno opijać brak domów dla tych 3 psich gracji .... Quote
Nutusia Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Oj tam - smucimy się, że domków nie mają, to choć opijmy na wesoło! ;) Oczywiście w Inki towarzystwie - makowca zdążysz upiec i pierogi ulepić, bez obaw :) Quote
Mazowszanka13 Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 No to mamy problem ! Zadzwonił przed chwilą miły Pan z Rembertowa ( Tablica). Jak powiedział, że ma dom z ogrodem to chciałam go spławić, ale jednak zadałam pytania dodatkowe. Pan powiedział, że ma wysoki płot ( sztachety), którego mały pies nie przeskoczy. Ma też suczkę husky, która ucieka do psów, aby się bawić. Szuka dla niej towarzystwa do zabaw i wariactw. Husky mieszka na zewnątrz, Fiona mieszkałaby w domu. Pan nie pracuje, a żona nie wiem. Ma być w sobote. W domu są też fretki. Nie jestem przekonana na 100 %, ale postanowiłam pojechać tam z inka33 i Fioną w sobotę. Obejrzeć ten płot. Jak tego nie zrobie to będę sobie wypominać do końca życia. Wydaje mi się, że Fiona męczy się w mieście na smyczy ( wybacz inka33). Z drugiej strony znowu płot i perspektywa ucieczek. Mnie sie wydaje, że ona nie powinna zbyt długo zostawać sama w ogrodzie. Czyli trzeba by się dowiedzieć czy są w stanie ją mieć stale na oku. Co Wy o tym sądzicie ? Quote
Recommended Posts