wegielkowa Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Ewelinka jedzie w sobotę, a znalazłam chłopaka, który jedzie z Warszawy do Wałcza w niedzielę na 99%. Zgodził się zabrać psa. Potrzebna nam przechowalnia w Warszawie dla pekinka od popołudnia w sobotę do południa w niedzielę. Quote
inka33 Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 [quote name='kcd']Tobisiowe treningi super! Zajarzył podstawy, więc teraz nie będzie nam drugi piesio "przeszkadzał". A generalnie to widzę kolejne małe postępy, już nawet sam czasem obchodzi ludzi łukiem, jak się boi! Powinnaś wpaść i sama ocenić :-)[/QUOTE] No to fajnie, że są postępy! :multi: Nie wpadnę - bilet mi się skończył... :placz: [SIZE=3]Dobra, my tu gadu gadu, a [B]co słychać u Fioneczki?[/B] :loveu: [/SIZE] Quote
inka33 Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 [quote name='wegielkowa']Ewelinka jedzie w sobotę, a znalazłam chłopaka, który jedzie z Warszawy do Wałcza w niedzielę na 99%. Zgodził się zabrać psa. Potrzebna nam przechowalnia w Warszawie dla pekinka od popołudnia w sobotę do południa w niedzielę.[/QUOTE] Chyba bym mogła. Ale... jak nastąpiłby ten 1%, to wtedy co dalej...? Quote
ewelinka_m Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 [quote name='inka33'][SIZE=3][SIZE=2]No i Ewelinka znów zniknęła z "wizji"... a ma zapchaną skrzynkę! [COLOR=#0000ff][B]Edit[/B][/COLOR]... Przepraszam... :oops: to ja mam zapchaną skrzynkę - idę czyścić...! [COLOR=#0000ff][B]Edit2[/B][/COLOR]: Nieco odgruzowana - PW do ewelinki wysłane. [/SIZE] [/SIZE][/QUOTE] [quote name='inka33']Chyba bym mogła. Ale... jak nastąpiłby ten 1%, to wtedy co dalej...?[/QUOTE] Inka przepraszam dopiero jestem w domu już do Ciebie dzwonię :calus: Quote
inka33 Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 [quote name='ewelinka_m']Inka przepraszam dopiero jestem w domu już do Ciebie dzwonię :calus:[/QUOTE] Dobra, to chyba załatwione... :p Chociaż trochę :nerwy: jednak jest... [B]Kcd[/B], bierz Nanę. :) Quote
Mazowszanka13 Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 Fiona ma się dobrze, rozrabia jak pijany zając tak jakby z każdym dniem robiła się coraz młodsza. I zakochana jest w Luce :loveu: Wszystkich gości wita z taką radością jakby ich znała od lat. Chodzimy na spacery pod las, aby ćwiczyć chodzenie na smyczy. Chodzi ładnie, nie ciągnie. Tylko z domu wychodzimy w konspiracji, aby moim psom nie było przykro. One niestety strasznie ciągną, bo czują zwierzynę. Nie da się spokojnie z nimi spacerować. Co innego w mieđcie. Dlatego Fionę wystawiam przez okno, a potem sama wychodzę sama jakby nigdy nic. A co z tą Naną ? Dajcie zdjęcie, bo ja niefejsbukowa jestem. Quote
kcd Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Taka Fionkowata ta Nana: [IMG]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/181408_367850623315743_592584847_n.jpg[/IMG] Quote
Mazowszanka13 Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 Powiedziałabym, że jak siostra :) Domyślam się, że kołnierz po sterylce. Quote
kcd Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Nie... Nana została odłowiona wraz z siostrą bliźniaczką pod Płońskiem. Siostra pojechała do schroniska a Nana została w lecznicy ponieważ miała złamaną łapkę. Sunia za parę tygodni może trafić do schroniska.. nie pozwólmy na to! Nana jest wyjątkowa - ma jedno oko niebieskie Jest mała - przed kolano. Bardzo delikatna i łagodna. Pięknie chodzi na smyczy Jest możliwość bezpłatnej sterylizacji przed adopcją. Łapka też już dobrzeje.Ma rok. Błagamy o dom choćby tymczasowy! Za kilka dni Nana będzie musiała opuścić lecznicę i trafi do schroniska.... Pilnie potrzebny dom = ratunek. Prosimy udostępniajcie Dajcie znać znajomym Pomyślcie, może możecie dać Nanie tymczasowy dom. tel. 509 165 352/ 881 654 339 Quote
Mazowszanka13 Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 To może ta złamana łapka przyniesie jej szczęście i nie trafi do schroniska jak siostra. Quote
Mattilu Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 (edited) [quote name='inka33']Mattiś..., wiesz, że to jeszcze nie jest pewne? - nie tylko ode mnie to zależy...[/QUOTE] Licza sie same checi :iloveyou: Edited May 23, 2013 by Mattilu Quote
kcd Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 [quote name='Mazowszanka']To może ta złamana łapka przyniesie jej szczęście i nie trafi do schroniska jak siostra.[/QUOTE] Ciocia Kcd nie pozwoli! Quote
Mattilu Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Poprosilam Jole_li na watku Moruska/Filonka zeby podeslala pani, ktora szuka pieska, info o Fionce. Moze pani Fionka sie spodoba :) Quote
kcd Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Oooo! no to trzymam kciuki! Powodzenia Fioneczko! A Nana jednak chyba nie zdąży odwiedzić DT i prosto z lecznicy pójdzie do DS. Quote
Mazowszanka13 Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 [quote name='Mattilu']Poprosilam Jole_li na watku Moruska/Filonka zeby podeslala pani, ktora szuka pieska, info o Fionce. Moze pani Fionka sie spodoba :)[/QUOTE] Dziękuję Ci bardzo :) Coś ta Fionka nie ma wzięcia, zupełnie nie rozumiem. [quote name='kcd']Oooo! no to trzymam kciuki! Powodzenia Fioneczko! A Nana jednak chyba nie zdąży odwiedzić DT i prosto z lecznicy pójdzie do DS.[/QUOTE] Ta to szczęściara. I to podwójna ! Uniknęła schronu i znalazła DS :) Quote
inka33 Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 [quote name='Mattilu']Poprosilam Jole_li na watku Moruska/Filonka zeby podeslala pani, ktora szuka pieska, info o Fionce. Moze pani Fionka sie spodoba :)[/QUOTE] No to, oczywizda, zaciskam za Fionki :kciuki: [quote name='kcd']Oooo! no to trzymam kciuki! Powodzenia Fioneczko! A Nana jednak chyba nie zdąży odwiedzić DT i prosto z lecznicy pójdzie do DS.[/QUOTE] Tak mi przykro, Kasiu... :glaszcze: :diabloti: Nie, no oczywiście, że to super, że będzie DS, ale skoro "chyba" to też :kciuki: za Nanę. Quote
Ziutka Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Zaglądam do kochanej rozrabiareczki Fioneczki ;) Quote
Mazowszanka13 Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 (edited) Dzisiejszy filmik z porannego spaceru (6.30). Zabawa na zabielonej dmuchawcami łące. [video=youtube;0PZVnmEJzjw]http://www.youtube.com/watch?v=0PZVnmEJzjw[/video] Tytuł wpisany omyłkowo, powinien brzmieć: Zabawa w dmuchawcach. A tu widać jaka Fiona jest chudziutka. W niedzielę minie miesiąc odkąd opuściła Kozienice, a dupina nadal koścista. Mimo, że dostaje największe porcje z całej trójki. [video=youtube_share;E3EqCzOUBKA]http://youtu.be/E3EqCzOUBKA[/video] Edited May 24, 2013 by Mazowszanka Quote
Nutusia Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Zabawa?... To jest regularne uprzykrzanie spokojnego życia Luce ;) :) Quote
Mazowszanka13 Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 [quote name='Nutusia']Zabawa?... To jest regularne uprzykrzanie spokojnego życia Luce ;) :)[/QUOTE] A ja się bałam, że to Luka będzie uprzykrzać życie konkurencji tak jak to bywało wcześniej. Najbardziej cierpiała Kawa, choć największa z całego towarzystwa. Ale była młodziutka.[url]http://img13.imageshack.us/img13/1715/img1123us.jpg[/url] Uwielbiam takie psy młodziki, ale u mnie z moimi psami miałyby ciężkie życie. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241494-Psy-na-mojej-drodze[/URL] Quote
Mazowszanka13 Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 Po szaleńczej zabawie błogi sen. Na zdjęciu Fiona wygląda na olbrzyma, wszystko przez te dłuuugie nogi. [IMG]http://img818.imageshack.us/img818/4937/0022pwz.jpg[/IMG] A Luka lubi spać z głową uniesioną, najlepiej opartą o ścianę czy mebel. Tylko Dyzio poszedł w odstawkę, ale on najstarszy z całego towarzystwa. [IMG]http://img843.imageshack.us/img843/1648/0012oz.jpg[/IMG] Quote
Mattilu Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Sliczne stado. Nadziwic sie nie moge jaka Fiona podobna do Hopki :) Quote
Recommended Posts