Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mazowszanka'][B][COLOR=#ff0066]A dla Leny w podziękowaniu za plakacik pierwsza w tym roku (dzika) różyczka :)[/COLOR][/B]

[IMG]http://img109.imageshack.us/img109/5395/1007338j.jpg[/IMG][/QUOTE]

Rety, no coś Ty... :oops:
Dziękuję... :oops:

W tych zielonościach rozkwita Domek dla Fionki, o! :kciuki:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane poleciła mi napisać tutaj wspaniała malagos :loveu:

Pilnie szukam tymczasu na kilka dni, zaledwie 4 lub 5...

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-lyPXjtT0SrI/UZACkK9P7cI/AAAAAAAAEt4/cg8BNG6QV_I/s720/IMG_1014.jpg[/IMG]

taki "brzydal" od nas ze schroniska ma szansę na ds w Wałczu (ok 100km od poznania) mamy dla niego transport z warszawy bezpośrednio do nowego domku, ale dopiero we wtorek lub środę... na sobotę mogłabym go dowieźć do Warszawy.. tylko nie mamy co z nim zrobić do środy...

może ktoś z Was mógłby go przechować te kilka dni? :modla: on jest grzeczniutki, bezproblemowy, ma ok 6 latek,jest niewidomy..to prawdziwy cud, że znalazł się dla niego domek

Posted

[quote name='inka33']Ewelinka, pogadamy wieczorem... :hmmmm:

Malagos... :mad:[/QUOTE]
no wiesz, to nie ja..... :niewiem:
Powiedziałam Ewelince, by napisała tu na watku prośbę, bo tu są fajne babki, i to większość z Warszawy, to wszystko....
Ineczko, nie krzyczkaj na mnie.......

Posted

[quote name='Mattilu']Ale sliczna roze za plakacik Inka dostala! Ciekawe co dostanie za tymczasowe tymczasowanie Brzydalka :loveu:[/QUOTE]

Chyba konfiturę z płatków róży, albo przynajmniej herbatkę :)

Posted

[quote name='inka33']Ewelinka, pogadamy wieczorem... :hmmmm:

Malagos... :mad:[/QUOTE]

[quote name='malagos']no wiesz, to nie ja..... :niewiem:
Powiedziałam Ewelince, by napisała tu na watku prośbę, bo tu są fajne babki, i to większość z Warszawy, to wszystko....
Ineczko, nie krzyczkaj na mnie.......[/QUOTE]

[quote name='kcd']Jakby co to ja mogę, ale u Ineczki lepiej ;)[/QUOTE]

[quote name='Mattilu']Ale sliczna roze za plakacik Inka dostala! Ciekawe co dostanie za tymczasowe tymczasowanie Brzydalka :loveu:[/QUOTE]

dzięki Wam wszystkie dziewczyny za pomoc :loveu:

malagos miała racje...:eviltong:

to decydować się,która chce?? nagrode wymyślimy:multi:

Posted

[quote name='ewelinka_m']dzięki Wam wszystkie dziewczyny za pomoc :loveu:

malagos miała racje...:eviltong:

to decydować się,która chce?? nagrode wymyślimy:multi:[/QUOTE]

Ewelinka, lecę pisać PW.

Posted (edited)

[SIZE=3][SIZE=2]No i Ewelinka znów zniknęła z "wizji"... a ma zapchaną skrzynkę!

[COLOR=#0000ff][B]Edit[/B][/COLOR]... Przepraszam... :oops: to ja mam zapchaną skrzynkę - idę czyścić...!

[COLOR=#0000ff][B]Edit2[/B][/COLOR]: Nieco odgruzowana - PW do ewelinki wysłane.
[/SIZE]
[/SIZE]

Edited by inka33
Posted

[quote name='wegielkowa']Dziekujemy :) A może ktoś jeszcze jeździ do Torunia z Warszawy?:scared:
To wówczas tymczasowanie w Warszawie niepotrzebne......[/QUOTE]
A kiedy psiak by miał jechać?
Być może moja przyjaciółka w piątek po południu będzie jechać do Torunia

Dziewczyny, podeślijcie mi plakat na maila, powiesze w sklepie i paru innych miejsach :)

Posted

[quote name='Ziutka']A kiedy psiak by miał jechać?

Dziewczyny, podeślijcie mi plakat na maila, powiesze w sklepie i paru innych miejsach :)[/QUOTE]
A maila ja Twego mam...? :hmmmm:

Posted

[quote name='Ziutka']A kiedy psiak by miał jechać?

Dziewczyny, podeślijcie mi plakat na maila, powiesze w sklepie i paru innych miejsach :)[/QUOTE]

Dziękuję Ziutka :)

[quote name='inka33']A maila ja Twego mam...? :hmmmm:[/QUOTE]

Wysłałaś ? Bo jak nie to ja wyślę.

Posted

[quote name='kcd']Dobra, to skoro nie czeba, to ja chyba wezmę Nanę z fb...[/QUOTE]
Nic jeszcze nie mogłam zdecydować, bo nie mam odpowiedzi od ewelinki...

Ziutka - może Ty rozmawiałas o kwestii transportu przyjaciółkowego...?

Posted

[quote name='inka33']Nic jeszcze nie mogłam zdecydować, bo nie mam odpowiedzi od ewelinki...
[/QUOTE]

No dobra, to się wstrzymam z Naną, żebym potem z trzema nie została ;-) Ale Grzegorz już urobiony, mogę wziąć jakiegoś sierścia do 13 czerwca, więc muszę kuć żelazo zanim się rozmyśli ;-)

Posted

[quote name='kcd']No dobra, to się wstrzymam z Naną, żebym potem z trzema nie została ;-) Ale Grzegorz już urobiony, mogę wziąć jakiegoś sierścia do 13 czerwca, więc muszę kuć żelazo zanim się rozmyśli ;-)[/QUOTE]
A jak tam Tobisiowe treningi...? :p

Posted

[quote name='inka33']A jak tam Tobisiowe treningi...? :p[/QUOTE]

Tobisiowe treningi super! Zajarzył podstawy, więc teraz nie będzie nam drugi piesio "przeszkadzał". A generalnie to widzę kolejne małe postępy, już nawet sam czasem obchodzi ludzi łukiem, jak się boi! Powinnaś wpaść i sama ocenić :-)