Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mnie to zawsze zastanawia w jaki sposób zwierzęta krzywdzone przez długi czas,tak szybko potrafią się zmienić.

Fakt,że niektóre długo boją się uniesionej ręki,głośniejszej rozmowy,ale nawet te najbardziej wycofane otwierają się i są całkiem innymi istotkami.

Pozdrawiam Rudaska z Rodzinką.

Posted

Mnie to zawsze zastanawia w jaki sposób zwierzęta krzywdzone przez długi czas,tak szybko potrafią się zmienić.
Fakt,że niektóre długo boją się uniesionej ręki,głośniejszej rozmowy,ale nawet te najbardziej wycofane otwierają się i są całkiem innymi istotkami.
Pozdrawiam Rudaska z Rodzinką.

Dobrze mowisz. To naprawde zadziwiajace, jak zwierzeta potrafia pokonac lek i nieufnosc i obdarzyc nas znowu zaufaniem
Posted

A nasza śliczna malizna miewa się bardzo dobrze, humorek i zdrówko dopisują; właśnie gadałam z Rudaskową Pańcią, Pańcia siadła na kanapie to Rudasek natychmiast na łózko, kołami do góry i miziać się każe :D (a takie jeszcze foteczki mam na kompie to wkleję, pomyślałam)

35inlzo.jpg  

a tutaj Ruduś czekający aż się Pani wygrzebie na spacer  ;)

2akkygg.jpg

Posted

O matko moja, a w moim najbliższym otoczeniu dogomaniackim mam jeszcze 3 takie Rudziki - bez własnej chatki, w tym jeden na ulicy a "dobrzy ludzie" mu nawet tymczasową budkę zniszczyli :(

Posted

Cudne zdjęcia wpatrzonego Rudaska.

To takie pocieszające i piękne w ogromie krzywd w koło.

Załamałam się zupełnie

PILNIE DT! SUM od lat ból: łańcuch wrastający w ciało. rany aż w głąb mięśni, klatka, zimno, ciągłe niedożywienie, teraz po interwencji schronisko

Po takim obrazie człowiekowi całkowicie ręce opadają.Nie wiem chyba z nerwów,trzęsących się rąk nie mogę skopiować z nagłówka strony.

Boże co tym idiotom przeszkadza budka dla psiaka,co im w ogóle przeszkadzają te nie proszące się na świat istoty.

Przepraszam Rudasku,że tak w Twoim temacie...........

http://www.dogomania.com/forum/topic/144975-pilnie-dt-sum-od-lat-b%C3%B3l-%C5%82a%C5%84cuch-wrastaj%C4%85cy-w-cia%C5%82o-rany-a%C5%BC-w-g%C5%82%C4%85b-mi%C4%99%C5%9Bni-klatka-zimno-ci%C4%85g%C5%82e-niedo%C5%BCywienie-teraz-po-interwencji-schronisko/page-5

Chyba mi się  udało.

Posted

O matko moja, a w moim najbliższym otoczeniu dogomaniackim mam jeszcze 3 takie Rudziki - bez własnej chatki, w tym jeden na ulicy a "dobrzy ludzie" mu nawet tymczasową budkę zniszczyli :(

Wobec tzw. "dobrych ludzi", których ostatnio pełno wokół -  zastosować co najmniej kodeks Hammurabiego - to jest wersja lajt.

Rozumiem, że tego biednego Rudzika bez budki to zaopiekowaliście? bardzo poproszę o namiar na linka  

Posted

Cudne zdjęcia wpatrzonego Rudaska.

To takie pocieszające i piękne w ogromie krzywd w koło.

Załamałam się zupełnie

PILNIE DT! SUM od lat ból: łańcuch wrastający w ciało. rany aż w głąb mięśni, klatka, zimno, ciągłe niedożywienie, teraz po interwencji schronisko

Po takim obrazie człowiekowi całkowicie ręce opadają.Nie wiem chyba z nerwów,trzęsących się rąk nie mogę skopiować z nagłówka strony.

Boże co tym idiotom przeszkadza budka dla psiaka,co im w ogóle przeszkadzają te nie proszące się na świat istoty.

Przepraszam Rudasku,że tak w Twoim temacie...........

http://www.dogomania.com/forum/topic/144975-pilnie-dt-sum-od-lat-b%C3%B3l-%C5%82a%C5%84cuch-wrastaj%C4%85cy-w-cia%C5%82o-rany-a%C5%BC-w-g%C5%82%C4%85b-mi%C4%99%C5%9Bni-klatka-zimno-ci%C4%85g%C5%82e-niedo%C5%BCywienie-teraz-po-interwencji-schronisko/page-5

Chyba mi się  udało.

Grażynko, to jest hardkore, po prostu, już idę do biedusia  

Posted

Wobec tzw. "dobrych ludzi", których ostatnio pełno wokół -  zastosować co najmniej kodeks Hammurabiego - to jest wersja lajt.
Rozumiem, że tego biednego Rudzika bez budki to zaopiekowaliście? bardzo poproszę o namiar na linka  

Tak, Usiatko - zrobiłyśmy "roszadę", sunia która miała jechać na DT do Marysia O. trafiła do mnie, a Rudek do Marysi (bo mój Lesław się nie godzi na męską konkurencję w swoim suczym haremie ;)). Jak tylko Marynia założy wątek - podeślę Ci :)

Tu natomiast jest link do dwóch pozostałych Rudasów: http://www.dogomania.com/forum/topic/144764-do-zamkni%C4%99cia-halo-pu%C5%82tuskhalomazowieckie/
Ich "kompletna historia" jest na miau.
Posted

Tak, Usiatko - zrobiłyśmy "roszadę", sunia która miała jechać na DT do Marysia O. trafiła do mnie, a Rudek do Marysi (bo mój Lesław się nie godzi na męską konkurencję w swoim suczym haremie ;)). Jak tylko Marynia założy wątek - podeślę Ci :)

Tu natomiast jest link do dwóch pozostałych Rudasów: http://www.dogomania.com/forum/topic/144764-do-zamkni%C4%99cia-halo-pu%C5%82tuskhalomazowieckie/
Ich "kompletna historia" jest na miau.

Nutusiu, czytałam wątek Rudasków na dogo (beznadziejny, wciąż mylący tytuł wątku), byłam na miau, ale tam nie mam konta; szukam kontaktu żeby psiaki ogłaszać samodzielnie (treśc ogłoszeń i zdjęcia na mejla potrzebuję) bo wówczas mam nad tym kontrolę i czuwam nad nimi codziennie, az do skutku  

Posted
Posted

Nie wiem czy mi się uda przenieść.

Tak sobie ustawiłam zdjęcia obu Rudasków.

Czyż oni nie wyglądają jak bracia??

2vcb4ab.jpg

Rudzi6.JPG

Cudne mordeczki.

Oj,żeby braciszkowi też taki wspaniały domek się trafił.

Posted

Nutusiu,ja wiem ,że jesteś w Soni zakochana,bo taka grzeczna ,potulna,po prostu kochana.

Wszystkie linki odnoszą do Soni nic do Rudzielca./hi hi hi/